Prostownice i pielęgnice do włosów

Remington Keratin Protect, Prostownica do włosów S8540

ELECTRO.PL
Remington Keratin Protect S8540
Remington Keratin Protect S8540

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 30 marca 2025 o 18:03
    Świetna prostownica prostuje jak należy
    Nie dodam zbyt długiej opinii na tematy techniczne mając na myśli prostownice jako całość dostępnych na rynku chcę jedynie polecić właśnie tą którą nabyłam drogą internetową w bardzo niskiej cenie za nowy produkt mając na myśli nie używany ale bardzo tani który działa wiele dobrego a więc po prostu prostuje jak trzeba nie niszcząc włosów dzięki keratynowej powłoce która jest niezbędna by włosy były skutecznie wygładzone a nie spalone przy okazji jak to bywało wiele lat temu kiedy wybór był bardzo mały a jakość równie mierna więc teraz kiedy można kupić tak znaną i cenioną prostownicę marki bezbłędnej w stylizacji włosów każdego rodzaju to po prostu można się jedynie cieszyć jak łatwo możemy wykonać ulubioną fryzurę w parę chwil w warunkach domowych,ja ją stosuję od czasu do czasu ale myślę że nie zamienię jej na inną chyba że się popsuje ale na pewno byłaby to ta sama ale nie ma możliwości aby coś było z nią nie tak bo miałam kilka prostownic tej marki i każda była ze mną aż do naturalnego wypalenia się a więc gdy płytka ceramiczna nie nadawała się do użytku,z tą prostownicą będę mogła się przyjaźnić przez długie lata więc polecam.
    Zalety:
    • Bardzo dobra jakościowo prostownica ze specjalnie wykonaną powłoką ceramiczną keratynową
    Wady:
    • Nie wymienię
  • 16 października 2023 o 13:43
    Najlepsza
    Super prostownica, nagrzewa się błyskawicznie, sunie po włosach, ma duży wybór ustawień temperatury oraz obrotowy przewód. Włosy są gładkie i lśniące po jej użyciu, wyglądają na zdrowe. Ogromny plus również za to, że kiedy zapomnę ją wyłączyć, to po godzinie prostownica wyłączy się automatycznie.
    Zalety:
    • włosy są idealnie proste i lśniące,
    • 9 ustawień temperatury,
    • cyfrowy wyświetlacz, obrotowy przewód,
    • luksusowy wygląd urządzenia,
    • automatyczne wyłączenie,
    • przystępna cena.
    Wady:
    • brak.
  • 9 czerwca 2023 o 14:53
    Najlepsza przyjaciółka
    Świetna prostownica od Remingtona! Zawiera w sobie keratynową ochronę włosów. Używam jej już od kilku lat (około 5 lat) i dalej jest w bardzo dobrym stanie, jakbym kupiła niedawno nową. Włosy są super wygładzone, idealnie proste. Po żadnej innej prostownicy nie miałam włosów w tak dobrym stanie. Bardzo polecam, szczególnie osobom, które używają prostownicę na co dzień. Nie jest ona jakoś bardzo droga, a warto pamiętać, że jest to inwestycja na kilka lat. Świetnie robi się fale, loki tą prostownicą. Czasami najdzi emnei ochota na kręcone włosy ;) I tą prostownicą mogę je osiągnąć. Bardzo łatwo i sprawnie się je kręci, nie parzy rąk. Dzięki temu wyświetlaczowi na prostownicy, zawsze wiem jaką mam teraz temperaturę i jak mogę traktować moje włosy. Prostownica wygląda jakby była kupiona za miliony monet. Świetnie prezentuje się w domowym zaciszu, gdyż można poczuć się jak u fryzjera. Jest luksusowa ;)
    Zalety:
    • jakość
    • nie niszczy włosów
    • nie szarpie, delikatnie sunie po włosach
    • wyświetlacz z temperaturą
    • ładny design
    • wielofunkcyjna
    Wady:
    • Nie zauważyłam
    Eniel
    5 grudnia 2019 o 8:37
    Dobrze sobie radzi z mocnymi i grubymi włosami, nadaje im blasku ♥.
    Jestem bardzo zadowolona z tej prostownicy. Nagrzewa się w tempie błyskawicznym, w miarę szybko też stygnie. Jest bardzo wygodna w użyciu, posiada długi kabel, oraz bezpieczny system zamykania. ♥. Płytki ceramiczne zostały wyposażone w specjalną technologię zawierającą keratynę i olej migdałowy, który powinien uwalniać się podczas stylizacji włosów. Nie jestem jednak przekonana czy faktycznie ta funkcja działa. Posiadam zarówno prostownicę, suszarkę, jak i szczotkę z tej serii i żadnej funkcji Keratin Protect nie zauważyłam. Chociaż jeśli miałabym dać, któremuś produktowi najwięcej gwiazdek za tę keratynową funkcję to byłaby to właśnie prostownica. Ładnie wygładza włosy, które są nie tylko wyprostowane, ale również miękkie i błyszczące po stylizacji. Faktycznie jest to dla mnie zauważalna różnica, gdyż moje włosy są suche i matowe, a po użyciu tej prostownicy odzyskują blask. Prostownica posiada funkcję regulacji temperatury (9 ustawień), od 150-230°C, jednak ja najczęściej korzystam z jej specjalnej funkcji PRO+, która pozwala na stylizację w zdrowszej temperaturze 185°C. Podświetlany wyświetlacz wskazuje temperaturę do jakiej nagrzała się prostownica. Prostowanie za pomocą tego produktu jest błyskawiczne, a efekt naprawdę trwały - włosy nie skręcają się, aż tak szybko pod wpływem wilgotnego powietrza. Prostownica podczas stylizacji wydobywa piękny zapach (przynajmniej na samym początku) , więc jakaś tam nuta oleju migdałowego rzeczywiście jest, która wnika we włosy i przepięknie pachnie.
    Zalety:
    • 9 ustawień regulacja temperatury,
    • szybko się nagrzewa,
    • długi przewód zasilający,
    • wygładza i nawilża włosy,
    • funkcja PRO+,
    • wydobywa piękny zapach,
    • solidne wykonanie.