Prostownice i pielęgnice do włosów

Braun Prostownica ceramiczna Satin Hair Colour ES3

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
    asiam20
    23 października 2019 o 16:05
    Wydobywa blask włosów!
    Prostownicę Braun dostałam w prezencie i mega cieszę się, że mój chłopak zdecydował się podarować mi ten model. Mam już ją 4 lata a ona ma się świetnie i dalej jej używam. W swoim życiu przeszłam już przez 4 prostownice, także mam porównanie. Ta oczarowała mnie swoją jakością. Po pierwsze nie ciągnie włosów z czym spotykałam się w wielu innych urządzeniach. Ponadto włosy po niej nie są tak sztucznie proste, a pozostają elastyczne, dzięki temu fryzura jest gładka i prosta ale włosy nie są sztywne i zachowują się naturalnie i są elastyczne. Myślę że to zasługa jonizacji. Właśnie! Jest to pierwsza prostownica z jonizacją z którą mam styczność i teraz wiem że to największy plus tej prostownicy. Z racji tego że używam jej parę razy w tygodniu, a włosy mam długie chciałabym żeby nie spaliły mi się przez częstą stylizacje. Myślę że doinwestowanie w prostownicę z jonizacją o wiele lepiej się sprawdzi niż zwykła prostownica plus produkty termoochronne. Stylizacją tą prostownicą jest również mega szybka, w mgnieniu oka się nagrzewa a także jest lekka i poręczna. Bardzo nowocześnie wygląda, posiada wyświetlacz z takich dodatkowych bajerów. Podsumowując bardzo polecam bo bije na głowy inne marki
    Zalety:
    • lekka i poręczna
    • nie niszczy tak włosów
    • nie szarpie, gładko sunie po włosach
    • włosy po użyciu są elastyczne i błyszczące
    • włosy się po niej nie puszą
    • funkcja dostosowania temperatury do rodzaju włosów
    • profesjonalny wygląd
    Wady:
  • 19 września 2018 o 17:59
    Ideał
    Ta prostownica to najlepsza rzecz jaką miałam !! Włosy przy użyciu tego urządzenia są idealnie proste, błyszczące oraz bardzo gładkie. Wystarczy tylko raz przejechanie po paśmie aby uzyskać idealny gładki i prosty efekt. Nie niszczy włosów. Szybko się nagrzewa oraz pięknie wygląda. Dla mnie rewelacja !
    Zalety:
    • bardzo szybkie nagrzewanie
    • funkcja termo - ochrony idealnie sprawdza sie przy częstym prostowaniu.
    • nowoczesny design
    • jest lekka, bardzo prosta użyciu
  • 15 czerwca 2018 o 18:27
    Super!
    To jest moja najlepsza prostownica a mam co prostować :-) Mam wprawdzie proste włosy ale bardzo puszące się, jest ich mega dużo no i są dłuuugie :-) Ta prostownica idealnie prostuje i wygładza włosy na dobrych parę godzin. Daję radę też z lokami ale tu już jest więcej zabawy. Efekt widać od razu i jest bardzo szybka. Raz lub max 2 razy jadę po pasmach i już :-) Gotowe ! A co najważniejsze jest bardzo trwała i się nie psuje. Dostałam ją w prezencie od męża ok. 5 lat temu i dalej działa bez zarzutu. Design ma bardzo fajny - od razu widać, że to produkt premium. Jest elegancka, prosta, klasyczna i funkcjonalna. Jest prosta w obsłudze i szybko się nagrzewa. Polecam
  • 31 marca 2018 o 16:05
    Cudowny sprzęt, jak wszystkie prostownice Braun ;)
    Po 10 latach zepsuła mi się prostownica. Model gorsza od tej. Postanowiłam teraz kupić te, ponieważ tamta była już niedostępna :).. i nie zawiodłam się. Warto dodać, iż poprzednia po 10 latach mimo używania bardzo często wyglądała jak nowa. Mam nadzieję, że ta posłuży mi tyle samo lub dłużej ;) dlatego zaznaczam, że nie wiem czy kupię ponownie, bo mam nadzieję na bardzo długa współpracę :)
    Zalety:
    • Szybko się nagrzewa
    • Bardzo dobrze prostuje nawet mocno kręcone włosy
    • Wyświetlacz
    • Łatwo ,,sunie" po włosach ;)
    Wady:
    • Szkoda jedynie, że nie ma woreczka do przechowywania w zestawie ;)
  • 17 listopada 2013 o 12:37
    polecam w 100%
    kupiłam ta prostownice miesiąc temu i jest to moja najlepsza prostownica jaka mialam do tej pory.Przeszłam przez remingtony philipsy nie powiem ze nazekalam ale ta prostownica bije je na glowe ! Zawsze mialam problem z elektryzowaniem sie wlosow teraz ten problem zniknal. Wlosy sa proste i lsniace przez caly dzien :)