Prostownice i pielęgnice do włosów

Remington S 700 Wet 2 Straight, Prostownica do włosów

mediamarkt.pl
Remington Wet 2 Straight S7300
Remington Therapy S7300

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 1 lutego 2023 o 1:00
    Świetna!
    Używam tej prostownicy od kilku lat i bardzo sobie chwalę. Bardzo podoba mi się przede wszystkim ze względu na możliwość prostowania zarówno na sucho, jak i na mokro. Dodatkowymi cechami są też ekranik, możliwość ustawienia temperatury, automatyczne wyłączanie po godzinie używania oraz śliczny, niebieski kolor. Zdecydowanie polecam.
    Zalety:
    • regulacja temperatury
    • ekran
    • możliwość prostowania na sucho i mokro
    • kolor
    Wady:
  • 8 listopada 2021 o 12:37
    Tylko Remington
    Dla mnie nie istnieją inne prostownice niż te od Remingtona. Uzywam aktualnie od ponad dwóch lat kolejnej. Poprzednia, która właśnie będę recenzować czyli wet&straight wytrzymała ponad 4 lata, zepsuła się bo ukręcil się w niej kabel. Spośród tych czterech prostownic, które miałam nie sprawdziła mi się tylko jedna, która była najtańsza i nie wydzielala tej mikro odżywki. Musi coś w tym być bo te prostownice zapewniają mi to, że moje włosy będą proste od rana do wieczora i wilgotność powietrza nie sprawi, że się spusza i pofaluja. Mam aktualnie włosy średnio porowate, z tendencja do puszenia, a kiedys były chyba wysosokporowate i tylko te prostownice sobie z nimi radziły. Model wet&straight zapewnia możliwośc prostowania wilgotnych jeszcze włosów. Nie ukrywam że w kryzysowych sytuacjach jest to przydatne, ale żebym często z tej funkcji korzystała to nie powiem. Mam zbyt wrażliwa na gorąca parę skórę głowy. Poza tym prostownica jest dobrze wyprofilowana, ma duży zakres temperatury. Nie szarpie włosów. Mozna nią spokojnie kręcić włosy. Byłam z niej bardzo zadowolona.
  • 26 grudnia 2020 o 0:27
    Służy od lat!
    Jak to każda kobieta zgodnie z zasadą "kręcone prostować, proste kręcić" mam zawsze w pogotowiu prostownice w domu. Ta prostownice Remington kupiłam daawno temu z polecenia. Wtedy wówczas już zbierała dobre opinie. Służy mi ona od 6 lat (!) niezmiernie. Po tym czasie wciąż wygląda jak nowa i nie mam żadnych zastrzeżeń. Równomiernie się nagrzewa, posiada opcję wyboru temperatury co jest niezwykle istotne dla mnie gdyż wolę stosować zdecydowanie te niższe. Świetnie się sprawdza i nie wiem czy kiedykolwiek mnie zawiodła. Szczerze polecam wszystkim. Powoli rozglądam się za nową perełką, jednak ciężko będzie znaleźć godnego zastępcę :))
  • 8 maja 2020 o 9:15
    najlepsza jaką miałam
    Prostownicę mam już kilka ładnych lat i nadal działa bez zarzutu. Idealnie prostuje włosy, pozostawiając je gładkie i lśniące. Jest dokładnie wykonana, przez co nie wyrywa włosów. Bardzo szybko się nagrzewa, możemy sami ustawić temperaturę jaka nam pasuje. Dobrze wyprofilowana, łatwo trzyma się w ręce. Mam nadzieję że pozostanie ze mną jeszcze na długie lata.
  • 9 stycznia 2020 o 10:50
    Ekstra
    Pożyczyłam ją kiedyś od koleżanki i bardzo mi się spodobała. Dostałam swoją w prezencie od męża pod choinkę i już mogę powiedzieć, że jest świetna. Prostownica jest zgrabna, nie zajmuje dużo miejsca, ma dołączony pokrowiec . Szybko się nagrzewa, ma fajną blokadę. Włosy fajnie się prostują, są gładkie i lśniące. Śmiesznie syczy przy prostowaniu mokrych włosów, ale nie zauważyłam, żeby włosy były po niej zniszczone. Dodatkowo fajnie można nią zrobić loki.