Prostownice i pielęgnice do włosów

Philips SalonStraight Essential HP 8309, Prostownica ceramiczna do włosów

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 9 maja 2021 o 11:05
    Ponadczasowa
    Prostownicy Philips SalonStraight Essential używam od wielu lat i nie wymieniam na razie na żadną inną, ponieważ w domowych warunkach jak najbardziej się sprawdza! Oczywiście przy zakupie patrzyłam na cenę, a ta była kusząca, gdyż prostownica kosztowała nieco ponad 100 zł. Jeśli chodzi o jej działanie- od prostownicy nie wymagam zbyt wiele- szybko się nagrzewa i w moment jest gotowa do działania, co bardzo sobie cenię. W międzyczasie nakładam termoochronę. Prostowanie włosów z nią jest szybkie, łatwe, a zatem również przyjemne. Nie wyrywa ona włosów, ani ich nie szarpie. Poza prostowaniem używam jej do kręcenia grubszych loków (jej średnica na to pozwala). Wychodzą piękne fale! To, za co jeszcze ją cenię, to jej design. Jest prosta, dobrze trzyma się ją w ręce, nie jest zbyt ciężka, trzeba się starać, by się nią poparzyć. Dodatkowo długi kabel jak najbardziej na plus. Oczywiście jej minusem jest brak możliwości regulacji temperatury- czasem 210 stopni to zbyt wiele. Mimo tego, myślę, że w tej cenie jest to najlepszy wybór.
    Zalety:
    • ponadczasowa
    • szybko się nagrzewa
    • nie wyrywa i nie szarpie włosów
    • design
    • długi kabel
    • niska cena
    • nic się z nią złego nie dzieje, choć korzystam z niej od wielu lat
    Wady:
    • brak możliwości regulacji temperatury
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi
  • 9 listopada 2020 o 2:35
    Polecam
    Sprawdzona niezawodna prostownica. Używam w domu i jestem bardzo zadowolona. W tej cenie będzie trudno kupić tak dobrą jak ta. Do jej zalet do chodzi jeszcze wygląd oraz szybkość jej nagrzewania. Jest poręczna, dobrze sie sprawdza zarówno przy prostowaniu włosów jak i przy kręceniu nią luźnych loków.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi
  • 28 listopada 2015 o 1:30
    Dobra
    Urządzenie zakupiłam ponad 3 lata temu za około 70 zł (promocja). W 100% spełnia moje oczekiwania. Mam włosy dość podatne na stylizacje i to, że ta prostownica je prostuje to nie cud, bo każda inna również by to zrobiła. Używam jej także do kręcenia grubych loków i tu znowu sprawdza się znakomicie. Jestem z niej zadowolona. Jest wizualnie ładna (nie sprawia wrażenia "chińszczyzny" ), dobrze się nią posługuje. Plusy: + szybko się nagrzewa + dobrze prostuje + dobrze kręci loki + solidnie wykonana + elegancki, zgrabny wygląd + dobrze leży w dłoni i ciężko się nią poparzyć + obrotowy, długi kabel ułatwia pracę i minimalizuje ryzyko zaplątania + szybko stygnie + dobrze działający zatrzask zamykający Minusy: - brak możliwości ustawienia żądanej temperatury - gdy prostownica jest wyłączona, ale podpięta do gniazdka można wyczuć prąd przesuwając palcami po płytkach ceramicznych Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1
  • 18 lipca 2014 o 20:42
    Polecam :)
    Prostownica jest bardzo dobra, przynajmniej na moje gęste, grube, falowane włosy. :) Jest to moja 2 prostownica, kiedy pierwsza się przegrzała, kupiłam drugą w Auchan za 90 zł, jakieś 1.5 roku temu. Nie wiedziałam jaką wybrać ale kierowałam się również ceną, wzięłam takiego \'\' średniaka\'\'. I się na niej nie zawiodłam. Jest lekka, szybko się nagrzewa, i efekty są naprawde dobre. Moje włosy są bardzo wymagające, ciężko się z nimi uporać ale ONA dała radę. Po 1.5 roku nie jest ani uszkodzona, ani porysowana na części do prostowania włosów. Wygląda na nowisieńką , chociaż używam ją niemal codziennie :) Polecam ją wszystkim, szukającym dość taniej, i dobrej prostownicy) Używam tego produktu od: 1.5 roku Ilość zużytych opakowań: 1 prostownica
    amars
    11 listopada 2013 o 13:24
    nie polecam, zbyt łatwo można się poparzyć
    Przestrzegam przed tą prostownicą - jest niebezpieczna. Skusiła mnie niska cena i bardzo żałuję zakupu. Plastikowa obudowa prostownicy rozgrzewa się tak niemiłosiernie, że przypadkowe muśnięcie jej palcami, lub dotknięcie do skóry głowy, powoduje silne oparzenie, ja nawet raz nabawiłam się bolesnego pęcherza na palcu. Używanie jej jest koszmarem, nie wiadomo jak ją chwycić by się nie poparzyć. Czy prostuje? - oczywiście. Tylko za jaką cenę... Nagrzewa się błyskawicznie, to jedyna zaleta. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka