Kremy pod oczy

Soraya Total Collagen, Rozświetlający krem reduktor zmarszczek pod oczy i na powieki

• 19 grudnia 2022 o 16:16
    Bardzo dobry
    Mam suchą skórę, pod oczami jest ona wręcz jak papier, a dodatkowo źle reaguje na żelowe formuły. Ten krem pozytywnie zaskakuje delikatną, a jednocześnie bogatą formułą. Na długi czas przywraca komfort temu delikatnemu obszarowi twarzy, nie zasycha i nie ściąga skóry. Zapach ma praktycznie niewyczuwalny. Na pewno do niego wrócę.
    Zalety:
  • 31 lipca 2020 o 23:10
    Pięknie rozświeta okolice oczu...
    Jestem trochę zdziwiona, że ten krem nie ma jeszcze żadnych opinii, bo ten krem to mój totalny hit. Takie działanie za taką cenę? Naprawdę polecam go przetestować, ale do rzeczy. Krem mieści się w małej, wygodnej i poręcznej tubce. Wygodnie się go aplikuje. Pojemność to 15 ml, ale formuła kremu sprawie, że potrzeba go naprawdę niewiele dzięki czemu jest bardzo wydajny. Ostatnio moja skóra w okolicy oczu była trochę przesuszona i stwierdziłam, że może warto wypróbować ten krem, jakoś wpadł mi w oko, gdy byłam w drogerii. Zapłaciłam za niego niecałe 20 złotych, więc uważam, że jak na działanie jakie mi zapewnił to jest naprawdę warty uwagi. Skóra w okolicy oczu jest: ✔️ Nawilżona ✔️ Jędrna ✔️ Elastyczna ✔️ Rozświetlona Dla mnie zapewnił wszystko czego oczekiwałam. Do tego bardzo odpowiada mi jego konsystencja, ponieważ jest lekka, idealna do wrażliwej okolicy oczu. Postarałam się pokazać to na zdjęciu.
    Zalety:
    • odpowiednia cena
    • produkt łatwy do znalezienia w drogerii
    • idealny w działaniu
    • prawidłowa formuła
    • nie podrażnia
    • wygodny w aplikacji
    • wydajny

Zobacz także inne Kremy pod oczy