Mgiełki do ciała

Bruno Banani Pure Woman, Body Mist Mgiełka do ciała

notino.pl
Bruno Banani Pure Woman Cheeky Cassis 250ml

Nasi użytkownicy zostawili 120 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 sierpnia 2024 o 10:17
    .. myślałam, że będzie troszkę lepiej?
    Produkt przykuł moją uwagę ze względu na wiele dobrych rzeczy, których o nim usłyszałam i to, że udało mi się go złapać w promocji! Co najważniejsze - oczywiście zapach - wcale nie okazał się szczególnie słodki. Coś tam czuć, ale jak dla mnie zapach jest zbyt subtelny. Oczekiwałam czegoś więcej. Nutki wanilii o której wspomina producent nie jestem w stanie ani trochę poczuć w tej mgiełce. Daje mi ona przynajmniej przyjemne odświeżenie. Co okazało się miłym zaskoczeniem, produkt dość długo utrzymuje zapach na moim ciele - około 4h. Butelka jest do tego bardzo pojemna, a całość wydajna. ^_^
    Zalety:
    • pojemność
    • cena (na promocji)
    • zapach nadający odświeżenia
    • czas utrzymywania się mgiełki na ciele
    Wady:
    • zbyt subtelny zapach, wcale nie aż tak słodki
  • 20 lipca 2024 o 13:26
    Codzienna świeżość z Bruno Banani
    Opis produktu: Bruno Banani Pure Woman Body Mist to lekka i odświeżająca mgiełka do ciała, która dodaje energii i pozostawia przyjemny zapach na skórze przez cały dzień. Stworzona z myślą o nowoczesnych kobietach, które cenią sobie wygodę i pragną czuć się świeżo niezależnie od sytuacji, mgiełka ta jest idealnym uzupełnieniem codziennej pielęgnacji. Charakterystyki: Nuty głowy: Czarna porzeczka, frezja. Nuty serca: Mango, piołun. Nuty bazy: Wanilia, ambra. Design: Praktyczny i poręczny flakon, który łatwo zmieści się w torebce. Aromat: Owocowy, kwiatowy, z delikatnymi nutami drzewnymi. Konsystencja: Lekka mgiełka, która szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Często używam tej mgiełki latem zamiast perfum, ponieważ jest lekka i odświeżająca, idealna na ciepłe dni.
    Zalety:
    • Lekkość: Delikatna formuła, idealna na ciepłe dni, kiedy potrzebujemy odświeżenia.
    • Praktyczność: Poręczne opakowanie, które można zabrać wszędzie.
    • Subtelność: Delikatny zapach, który nie jest przytłaczający, a jednocześnie utrzymuje się przez dłuższy czas.
    • Cena: Przystępna cena w porównaniu do tradycyjnych perfum.
  • 2 czerwca 2024 o 9:14
    Świeżość Świeżość i Orzeźwienie w Jednym!
    Pokochałam ten zapach całym sercem. Mgiełki testuję już wiele lat ale ten zapach mnie po prostu tak pozytywnie zaskoczył że jestem pod wrażeniem. Szukałam mgiełki która mnie orzeźwi jednocześnie dając mi uczucie świeżości której pragnę każdego dnia. Natrafiłam na tą mgiełkę i był to jeden z moich lepszych zakupów w życiu! Zapach utrzymuje się wiele godzin ale można go budować psikając się nim co 5/4h. Dla mnie ta mgiełka jest Cudowna i Niezastąpiona idealna na letnie i szybkie w pośpiechu wypady!
    • wytrzymałość
    • pojemność
    Nawivin
    8 maja 2024 o 10:41
    Świeżo
    Uwielbiam mgiełki, ze względu na szybkość użycia. W sytuacjach zaskakujących, niepewnych, niespodziewanych są jak skarb z dna torebki. Świeże akordy zapachowe frezji są wyczuwalne przy użyciu, natomiast nie jest to mgiełka, która utrzymuje się wystarczająco długo w mojej ocenie. Jest wygodna, łatwa w użyciu, pięknie się prezentuje jednak trwałość zapachu nie jest porównywalna do innych mgiełek tego typu. Sama w sobie jest w porządku, kupie ponownie, odświeża, jest intensywna- trwałość zapachu do poprawki.
    Zalety:
    • Intensywność, wygodna i ładna butelka, Przyzwoita cena.
    Wady:
    • Krótka trwałość zapachu
  • 12 września 2023 o 8:09
    Polecam
    Jest to idealny dodatek do każdej codziennej kosmetyczki. Ja bardzo lubię mgiełki bo lubię efekt odświeżenia które dają. Niestety mało mgiełek spełnia moje oczekiwania bo ich zapach bardzo szybko się ulatnia a zapachy często mimo, że powinny być świeże są duszące. Ta mgiełka jest cudownie świeża, zapach jest delikatny i odświeżający co sprawia, że czuję się lekko i przyjemnie.