Mgiełki do ciała

Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 59, Perfumed Body Mist Perfumowana mgiełka do ciała i włosów

stomatologicznysklep.pl
Lbiotica Pasta do zębów SPLAT Professional Lavendersept 100 ml
notino.pl
Sol de Janeiro - Cheirosa 59 - mgiełka zapachowa do ciała i włosów, 90ml
Sephora
Sol De Janeiro - Brazilian Crush Cheirosa 59 - Perfumowana Mgiełka Do Ciała I Włosów - Delicia Drench Mist 90ml - Dla Kobiet

• 19 kwietnia 2025 o 13:32
    Uczta dla ciała????????????????????
    Mgiełka do ciała Sol de Janeiro Cheirosa '59 to prawdziwa przyjemność dla zmysłów. Uwielbiam jej subtelny ale trwały zapach który idealnie pasuje do codziennej pielęgnacji. Po aplikacji skóra jest delikatnie pachnąca a zapach utrzymuje się przez kilka godzin co dla mnie jest dużym plusem bo nie muszę co chwilę aplikować go ponownie Jestem także zadowolona z jej wydajności wystarczy niewielka ilość aby poczuć jej efekt na skórze. Zapach nie jest przytłaczający więc idealnie nadaje się do noszenia na co dzień nie tylko na specjalne okazje
    Zalety:
    • Subtelny, ale trwały zapach, który utrzymuje się przez kilka godzin
    • Przyjemny w użyciu, nie przytłaczający, idealny do codziennej pielęgnacji
    • Wydajna – niewielka ilość wystarcza na dłużej
    • Skóra po użyciu jest delikatnie pachnąca i gładka
    Wady:
    • Cena jest wyższa niż innych mgiełek, co może być minusem dla niektórych osób
    • Może być za delikatna dla osób preferujących intensywniejsze zapachy
    ellan
    18 kwietnia 2025 o 16:50
    Piękna
    Wszystkie mgiełki które miałam są naprawdę cudne, zapachy ich są oryginalne nietuzinkowe i piękne. Ten zapach kupiłam w promocji i jeśli lubisz ciepłe i otulające i słodkie a zarazem tajemnicze eleganckie i kobiece zapachy to będzie ona dla Ciebie. Ponieważ lubię słodkie zapachy jak na brunetkę przystało, to zapach stworzony dla mnie. Długo utrzymuje się na ciele. Polecam.
    Zalety:
    • Zapach wydajność
    IvanaLi
    2 kwietnia 2025 o 13:49
    Ulubiony jesienno - zimowy zapach
    Mgiełka Sol de Janeiro 59 jest moim pierwszym produktem z tej firmy i napewno nie ostatnim. Zapach jest cudowny, słodki i otulający. Wyraźnie czuć wanilię i fiołka cukrowego. Idealny zapach na pory jesienno - zimowe. Jak na mgiełkę to zapach jest bardzo mocny i trwały, wręcz określiłabym ten produkt jako delikatna perfuma niż mgiełka. Minusem jest wysoka cena jak na mgiełkę i słaba wydajność.
    Zalety:
    • piękny jesienno - zimowy zapach
    • bardzo trwały jak na mgiełkę
    Wady:
    W perfumerii
  • 5 stycznia 2025 o 15:27
    kolejna pięknie pachnąca mgiełka
    Wszystkie mgiełki z Sol de Jainero mają przesłodkie zapachy, na bazie wanilli, więc będą to tylko mgiełki dla wielbicieli takich nut. Wiadomo, cena jest dość wysoka, ale muszę przyznać, że ta mgiełka chyba zdetronizuje moje ukochane mgiełki z Victoria's Secret. -jak na mgiełkę, wyjątkowo trwała -dla mnie wszystkie zapachy są warte uwagi -ładne opakowanie -wygodny atomizer -wydajna
  • 17 listopada 2024 o 13:17
    Dla mnie okropny śmierdziuch
    Wiem, że są gusta zapachowe są różne, ale dla mnie ten zapach jest koszmarny. Jest to zapach palonego cukru/karmelu. Bardzo słodki, że aż gorzki ಠ⁠﹏⁠ಠ Spodziewałam się zupełnie czegoś innego po opisie nut. Jak dla mnie czuć tylko karmel, przypalony na patelni. Niestety nuty wanilii i śliwki jeśli są to głęboko ukryte. Trwałość jak na mgiełkę jest dobra, ja czuję ją ok 2-4 godziny. Lubię też opakowania tych mgiełek. Mgiełki SDJ polecam, ale ten zapach lepiej wcześniej powąchać, nie kupowałabym w ciemno.
    W perfumerii

Zobacz także inne Mgiełki do ciała