Płyny do higieny intymnej

4Organic Męski płyn do higieny intymnej

ElizaSi
    12 września 2024 o 1:27
    Świetny!
    Ten żel jest świetny! Nie wiem czy i czemu został wycofany, aktualnie nigdzie go nie ma, a jako jedyny sprawdził się w 100%. Trafiłam na niego przypadkiem, na rynku nie ma zbyt wiele produktów do męskiej higieny intymnej, a ten na początku skusił estetycznym opakowaniem, a po spojrzeniu na skład wylądował w moim koszyku. I tak od tamtej pory kupowaliśmy tylko i wyłącznie ten, choćby przez internet jak nie było stacjonarnie. Nie przesusza, ma bardzo neutralny zapach, a i wydajność jest zadowolona. Znaleźć teraz jakiś zamiennik to cud. Serce ubolewa, bo nawet przez Internet nie można go dorwać. Mam nadzieję, że to tylko chwilowy stan :)
    • Delikatność
    • Estetyka opakowania
    Wady:
  • 26 czerwca 2023 o 21:48
    polecam
    Bardzo fajny i przyjemny żel. Polecam wszystkim mężczyznom. Faktycznie uczucie świeżości trwa długo. Cena lepiej niż korzystna. łatwo się nim myje, nie zostawia żadnej warstwy na skórze. Dobry produkt zgodny z oczekiwaniem
  • 23 kwietnia 2023 o 16:20
    godny polecenia
    ten żel to mistrzostwo świata. Mój mąż ze względu na częste na wizyty na basenie borykał się z wieloma infekcjami intymnymi ale odkąd używa tego kosmetyku zdarza się to zdecydowanie rzadziej :) bardzo wydajny, z naturalnym składem a do tego typowo drogeryjną ceną. W ofercie 4organic znalazłam też coś dla siebie także polecam, jedna z lepszych polskich marek jeśli chodzi o kosmetyki eko.
  • 13 czerwca 2021 o 13:56
    Świetny żel
    Dobrze, że w końcu producenci kosmetyków zaczęli myśleć bardziej o mężczyznach, bo znaleźć żel do higieny intymnej dla faceta jest ciężko. Ja zamówiłam go przez internet za jakieś 14 zł/200 ml. Jest to niewielka cena. Żel znajduje się w tubie zamykanej na klik. Tuba jest szara i dosyć miekka. Jest duży napis "Męski" co często dla facetów jest istotne, bo jak nie jest napisane, że męski, to już uznają że tylko dla kobiet :p Żel jest przezroczysty, gęsty. Wystarczy go odrobina. Dobrze myje, odświeża i oczyszcza. Nie wysusza i nie podrażnia. Jest łagodny i bezzapachowy. Facet nie narzeka. Sama parę razy mu podebrałam i serio jest świetny. Mimo, że bez żadnego zapachu, to daje duże poczucie czystości i świeżości. Produkt jest wydajny, bo niewiele go trzeba. Jak na razie TŻ używa go drugi miesiąc i jest mniej więcej w połowie. Myślę, że zostanie u nas na dłużej.
    Zalety:
    • Polska marka. Produkt nietestowany na zwierzętach. Naturalny. Eko opakows
  • 11 października 2020 o 16:11
    Dobry żel z dobrym składem
    Dziś przychodzę do Was z żelem który używał mój mąż. Żel kupiłam za grosze na wyprzedaży w Rossmannie jakiś czas temu. Żel jest miniaturka. Wystarczył mężowi na około 1,5 miesiąca użytkowania 2 x dziennie. Żel jest bezbarwny oraz bez zapachowy. Jest bardzo gęsty, wydajny i dobrze myje. Wystarczy go naprawdę odrobinka i można się umyć odpowiednio. Płyn spełnia swoje zadania, dobrze myje, nie uczula, nie podrażnia oraz nie powoduje uczulenia. Produkt też trzeba pochwalić za to za ponad 90 % to naturalne składniki. Więc super to się chwali i to bardzo. Ogólnie z żelu jesteśmy zadowoleni i mamy zamiar kupić duża butelek bo warto.
    • Skład