Płyny do higieny intymnej

Ziaja Yego Żel do higieny intymnej dla mężczyzn 300 ml
bialastokrotka.pl

• 14 lutego 2025 o 9:41
    fajny
    Lubię dbac o siebie i natrafiłem na ten żel w Hebe. Cena była spoko na promce za dyszkę. Opakowanie takie męskie i zapach męski. Dobry żel dobrze się pieni dobrze myje i odświeża. Czuję się czysty i pewny siebie.
    Zalety:
    • tani i dobry
  • 6 lutego 2025 o 15:33
    żel
    Mój chłopak używa tego żelu do higieny intymnej i bardzo go lubi. Używa go również do mycia głowy, dlatego że jest bardzo delikatny. Do jego skóry głowy jak najbardziej się nadaje, jednak nie wiem jak radzi sobie z dłuższymi włosami, czy wtedy równie dobrze domywa skórę głowy. Jednak w tej cenie warto przetestować ten produkt.
  • 20 października 2022 o 12:21
    Ideal mojego mężczyzny
    Żel do higieny intymnej kupiłam mężowi w sklepie stacjonarnym Ziaja. Mąż przed tem używał mojego żelu ale stwierdził że mój Żel wysusza mu miejsca intymne. Po przeczytaniu opinii w Internecie mąż postanowił wypróbować ten żel dedykowany mężczyzną. Żel mieści się w poręcznej ciemno granatowej butelce . Butelka posiada nakretkę typu klik. Etykieta na butelce o bardzo minimalistycznej szacie graficznej . Napisy na butelce w kolorze białym. Napisy duże czytelne w języku polskim. Pojemność butelki wynosi 300ml. Butelka poręczna nie wyślizguje się z ręki. Żel o bezbarwnym delikatnie zabarwionym na niebiesko kolorze. Żel o świeżym morskim zapachu . Żel o lekkiej konsystencji nie za rzadkiej. Żel dobrze się nakłada. Według męża Żel dobrze oczyszcza i odświeża. Skóra po umyciu jest nawilżona odświeżona a podrażnienia po depilacji są złagodzone. Żel nie wysusza skóry I nie wywołuje reakcji alergicznej ani podrażnień I swędzenia skóry okolic intymnych . Mąż poleca ten żel wszystkim prawdziwym mezczyzna .
    Zalety:
    • Ładne poreczne opakowanie
    • Konsystencja
    • Zapach odświeżający
    • Skóra nawilżona I ukojona
  • 28 maja 2022 o 22:43
    Fajny produkt dla każdego mężczyzny :)
    Ja wiem, że dla wielu mężczyzn stosowanie płynu do higieny intymnej to wstyd ale żyjąc w tak świadomych czasach warto uświadomić sobie, że higiena to nie tylko umycie ciała i zębów. Mój mąż nigdy nie używał tego typu produktów aż doszło do momentu, że po prostu kupiłam mu płyn i położyłam wśród innych jego kosmetyków do mycia. Opakowanie to niebieska butelka o pojemności 300 ml. Sam płyn jest raczej bezbarwny, pachnie dość przyjemnie i ma raczej średnio gęstą konsystencję. Według producenta ma nawilżać, łagodzić podrażnienia i utrzymywać odpowiednie pH okolic intymnych. Mąż stosuje już bodajże czwarte opakowanie i nie słyszałam żeby się na cokolwiek skarżył. Przyznał, że faktycznie produkt nawilża i po całym dniu w przyjemny sposób odświeża. Ja ze swojej strony daje minus za SLS na drugim miejscu w składzie - mam nadzieję, że producenci Ziaja szybko to zmienią :) Poza tym produkt jest całkiem wydajny i w przystępnej cenie. Oby producenci innych marek, również poszli tym tropem i stworzyli produkty tego typu dla mężczyzn :)
    Zalety:
    • Przyjemnie pachnie
    • Odświeża
    • Całkiem wydajny
    • Przystępna cena
    Wady:
    • SLS na drugim miejscu
  • 5 kwietnia 2022 o 9:15
    Dobry i skuteczny
    W końcu na polskim rynku kosmetycznym pojawiło się coś z linii dla mężczyzn do higieny intymnej.Partner nie narzeka,żel dobrze moje oraz nie podrażnia po depilacji.Odświeża na dłużej niż żel pod prysznic.Kosmetyk tani jak barszcz i łatwo dostępny.Wydajny o przyjemnym zapachu.Ogólnie uważam,że cała linia Ziaji dla mężczyzn jest dobra w tej cenie.Trdno jest mi porównać akrat ten żel w stosnku do innych dedykowanych dla mężczyzn,ale to już któreś opakowanie z kolei...także jest dobrze :)
    • działanie
    • szata graficzna
    Wady:

Zobacz także inne Płyny do higieny intymnej