Lakiery hybrydowe

Niuqi Super Baza UV/LED

Her666
    8 listopada 2024 o 19:38
    Jestem zaskoczona jakością w takiej cenie!
    To moja pierwsza baza tej marki, od lat używam tylko Semilac, ale że potrzebowałam czegoś na szybko trafiło na tą bazę. I jestem w szoku bo jest to świetna baza, jakością zupełnie nie odbiega od droższych marek, co więcej pierwszy raz (a robię dużo w chemii) moje paznokcie po 3 tygodniach są bez zarzutu, nie łamią się , nie pękają, nie ścierają. I da się nią przedłużyć paznokcie do 1 cm ! Baza jest gęsta i bardzo dobrze się nią pracuje na paznokciu. Jedyny minus , że jest mało wydajna ale za tą cenę można pokusić się o 2 opakowania .Myślę, że zostanie moim nowym ulubionym produktem. W załączniku zdjęcie po zrobieniu, i po 3 tygodniach .
    Zalety:
    • Twardość po utwardzeniu
    • Gęstość
    • Można przedłużyć do 1 cm od zera
    Wady:
    • Mała wydajność
    Wika_a
    12 maja 2024 o 17:12
    Bardzo dobra
    Bardzo dobra baza, można nią łatwo nadbudować paznokcia, jest bardzo gęsta i ma szeroki pędzelek z którym łatwo się pracuje. Bardzo dobrze się utwardza w lampie. Cena niska. Super
  • 27 stycznia 2021 o 22:01
    Świetnie się sprawdza.
    Super baza Niuqi różni się od klasycznej wersji bazy. Jest bardziej gęsta, a główną różnicą jest to, że można nią nadbudować i przedłużyć paznokcie. Dodatkowo je wzmacnia, więc sprawdza się również przy cienkich paznokciach. Można wyrównać nią płytkę, jeśli ma się jakieś wgłębienia. Gęsta konsystencja sprawia, że trzeba uważniej ją nakładać, ale mi pracuje się nią bardzo dobrze, nie zalewa mi skórek. Baza jest trwała, bo po dwóch tygodniach manicure nadal dobrze się trzyma, lakier od nich nie odchodzi i nie odpryskuje. To bardzo dobry i wydajny produkt w niskiej cenie, który świetnie się sprawdza. Za plus można byłoby uznać także dostępność w Biedronkach, ale ostatnio rzadko ją widzę.
    Zalety:
    • Można nią nadbudować i przedłużyć paznokcie.
    • Wzmacnia i wyrównuje płytkę paznokcia.
    • Jest trwała, manicure wytrzymuje bez problemu dwa tygodnie.
    • Jest wydajna i niedroga.
  • 16 listopada 2020 o 17:20
    Najgorsza baza pod słońcem :)
    Jednym jej plusem jest to że jest gęsta... Odpęka przy pierwszej możliwej okazji. Nie trzyma się paznokcia nawet po antifungalu i primerze. Kocha się podpowietrzać np, pod prysznicem czy w czasie drapania sie po głowie. Myślałam na początku że to moja wina, ale użyłam teraz innej bazy i bez problemu trzyma już 3 tydzień i przy pracy w ciężkich remontach...
    Zalety:
    Wady:
    • podpowietrza się
    • nie trzyma sie płytki
    • nie utwardza paznokcia
  • 10 lipca 2020 o 12:47
    Świetna gęsta baza hybrydowa :)
    Lakiery hybrydowe od Niuqi są w mojej kolekcji już od jakiegoś czasu. Sukcesywnie marka wypuszcza na rynek nowe wersje kolorystyczne jak i bazy hybrydowe. Ta baza znalazła się w moim posiadaniu przypadkiem podczas zakupów. Zapłaciłam za nią ok. 10 złotych, co jak na hybrydę bardzo mało :) Super baza posiada gęstą i przezroczystą konsystencję. Aplikacja produktu na płytkę paznokcia jest niezwykle łatwa i przyjemna. Baza dobrze buduje paznokieć. Pozwala na osiągniecie idealnego kształtu krzywej C. Pozwala przedłużyć lekko paznokieć. Wyrównuje płytkę i pięknie się poziomuje. Utwardzona pozostawia płytkę gładką i przygotowaną do kolejnego etapu stylizacji. Utwardza się szybko, bez nieprzyjemnego efektu pieczenia. Nie spływa na skórki. Produkt nie spowodował u mnie podrażnienia i uczulenia. Trwałość manicure przy użyciu tej bazy oceniam na 5+. Pazurki trzymały się ponad 3 tygodnie, a wiec długo. Świetnie łączy się z lakierami hybrydowymi innych firm. Posiada dobrze wyprofilowany pędzelek z przezroczystym włosiem. Smukła rękojeść dobrze leży w dłoni. Jest niezwykle wydajna, gdyż już niewielka ilość lakieru pozwala na pokrycie kilku paznokci cieniutką warstwą. Usuwanie całej stylizacji za pomocą frezarki czy tradycyjnego usuwania przez namaczanie w specjalnym płynie nie sprawia żadnych problemów. Opakowanie klasyczne jak w większości tych lakierów. Lakier posiada zapach, który nie jest gryzący ani duszący dla nosa. Podsumuwując, to kolejny udany produkt od Niuqi. Podobnie jak baza kauczukowa, super baza charakteryzuje się zwiększoną wytrzymałością. Nadaje się do nadbudowania paznokcia. Pozwala na zrobienie trwałego i pięknego manicure. Gorąco polecam. Warto wypróbować :)
    Zalety:
    • niesamowita trwałość
    • bardzo wydajna
    • delikatny zapach
    • nie uczula
    • niska cena
    • wygodny pędzelek
    • łatwa aplikacja
    Wady:
    • dostępność jedynie okazjonalnie w Biedronce,

Zobacz także inne Lakiery hybrydowe