WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Cienie do powiek

Maybelline New York The Nudes Trend Squad Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

Sana50
    19 sierpnia 2024 o 13:36
    Całkiem fajna na makijaż wieczorowy
    Szukałam paletki w ciemniejszym wydaniu na makijaże wieczorowe i inne wyjścia. Padło akurat na ten produkt. Okazał się całkiem wydajny, a kolorki fajnie się dopełniały. Mam tą paletkę już bardzo długo i większość kolorów jest całkiem zużyta - to już świadczy o niej bardzo dobrze w moim przypadku - lubię odstawiać rzeczy jeśli mi się nie sprawdzają. Kolory - duży wybór, można zarówno wykonywać makijaże wieczorowe jak i znajdzie się coś na co dzień. Kilka matów jak i błysków - chociaż te błyski to bez szału. Opakowanie - wygodne, kolory nie wysypują się i nie mieszają. Wydajność - bardzo duża,
    Zalety:
    • kolory
  • 20 marca 2020 o 21:22
    Za kilka groszy całkiem dobra paleta
    Maybelline to firma , którą lubię, Ma fajna kolorówkę i dobrą jakość. Cienie to element makijażu, który wykonuje codziennie. Do pracy, do sklepu wybieram naturalne kolory, które do mnie najlepiej pasują , czyli brązy, beże, i tym podobne :). Dzięki nim podkreślam oko, ale nie wyglądam wyzywająco, czasem nawet tych cieni nie widać, ale ja wyglądam zdecydowanie lepiej. Po tą paletkę Maybelline skusiłam się ze względu na cenę - w pewnej drogerii internetowej zakupiłam ją za około 15 złotych - bardzo dobra cena na taką ilość cieni i to jeszcze od Maybelline. Dołączony pędzelek - paletka jest zgrabna i mimo , że plastikowa to wygląda elegancko . Kolory- cudne, matowe i błyszczące- wszystkie takie jak lubię. To jedna z niewielu paletek, które wykorzystałam niemal do końca i to niemal w jednym czasie. Każdy kolor jest piękny. Zapewne pytacie o pigment jak to z blendowaniem - wiadomo szału jakiegoś nie ma, ale dla mnie to naprawdę wystarczające. Stosunek jakości do ceny jest powalajaca. Błuyszczące są mocniejsze i łatwiej je zblendować, ale matowe dają fajny efekt precyzyjnego makijażu. Cienie wytrzymują na powiece kilka godzin, nie zbijają się w grudki, błyszczące nie osypują się tak jak matowe. Podsumowując- oceniam tą paletę jako dobra. Nie daje efektu WOOW, ale dla mnie na co dzień jest dobra, jeżeli chodzi o trwałość to ja i tak używam bazy. Ładna, prosta, naturalne kolory, mamy cienie matowe i błyszczące, pedzelek w opakowaniu- super.
    Zalety:
    • proste, eleganckie opakowanie z pędzelkiem
    • moje ulubione kolory
    • piękne cienie matowe i błyszczące
    • bardzo atrakcyjna cena
    • liczba cieni
    • można przy ich pomocy wyczarować świetny makijaż na co dzień ale także wieczorowy
    Wady:
    • trwałość kilka godzin
    • słabo blendują
  • 20 marca 2020 o 19:59
    Cudo!
    Wyjątkowe odcienie i pigmentacja, cienie bardzo wysokiej jakości w bardzo przystępnej cenie, zdecydowanie seria tych palet to moje ulubione cienie do powiek, trochę się osypują ale to nie odejmuje im nic. Matowe pozycje nie są zbytnio suche i pięknie się wtapiają, natomiast błyszczące są fenomenalne!
    • ilość cieni
    • pigmentacja