Serum do twarzy

notino.pl
Eucerin EUCERIN HYALURON-FILLER Nawilżające serum do twarzy, 30 ml

• 9 listopada 2023 o 23:46
    Tragedia
    To był mój pierwszy produkt z firmy Eucerin. Czy ostatni? Nie chcę się zrażać do firmy po przetestowaniu tylko jednego od nich produktu, bo jak dobrze wiemy każdy producent ma swoje dobre i słabe produkty. Używanie tego produktu było dla mnie niekomfortowe i nieprzyjemne. Konsystencje ma bardzo żelowa. Po rozprowadzeniu na twarz miałam wrażenie, że on nie wnika w skórę, tyko tak zasycha i pozostaje na skórze, taki jakby suchy film. Ciężko mi to w tej chwili opisać haha. Używałam go solo jak i pod wodę termalna. W obu przypadkach wypadł tak samo. Zauważyłam, że utrudnia aplikacje kremu, a raczej przy połączeniu z kremem tworzy się taka biała smuga, która nie chce się wchłonąć. Testowałam go przy kilku kremach i problem ten sam. No tragedia, bardzo mi to przeszkadzało. Po zużyciu produktu nie odczułam jakiegoś bardzo intensywnego nawilżenia. Znam lepsze produkty i tańsze, które dają lepsze efekty.
    Drogeria Super-Pharm
  • 1 grudnia 2020 o 2:15
    Serum
    Pierwszy raz zakupiłam produkt tej marki i moje pierwsze wrażenie oceniam jako dobre. Serum jest lekkie, żelowe. Niewielka ilość wystarczy na pokrycie całej twarzy, serum jest wydajne. Ma lekki zapach, który mi osobiście nie przeszkadza. Serum przedłuża nawilżenie skóry.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Lekki
    • Szklana buteleczka z pompkà

Zobacz także inne Serum do twarzy