Olejki do twarzy

Fitomed Olej ze słodkich migdałów zimnotłoczony

Fitomed Olej Ze Słodkich Migdałów 100 ml
Fitomed Olej Ze Słodkich Migdałów 100ml

• 6 czerwca 2024 o 11:36
    O co to za perełka!
    Wielofunkcyjny, pracujący do wszystkiego. Stosowany na ciało daje połysk i efekt, jakbym była nawodniona (a wcale nie jestem haha). Dostępność stanowi mały problem, ale zawsze gdy robię zamówienie online korzystam z okazji i zamawiam ponownie. Wydajność sprawia, że nie muszę się martwić o ciągłe dowozy do domu. Ulubieniec na wszystko, wad nie widzę mimo stosowania kilku opakowań
    Zalety:
    • wszystko
    Wady:
  • 27 września 2022 o 19:31
    Nie wiem czy kupię ponownie
    Ciemne, plastikowe opakowanie zamykane na klik, minimalistyczna etykieta produktu. Pojemność około 150 ml za bodajże 16-17 zł, moim zdaniem nie pachnie jakoś bardzo wybornie tak jak np. olej do włosów marki OnlyBio Po kilku użyciach chyba jednak powrócę do OnlyBio, oczywiście nie jest zły i robi robotę ale nie ma tego wow. Może w innych zastosowaniach powala na kolana.
    Zalety:
    • neutralny zapach
    • wygodne opakowanie,
    • konsystencja,
    • cena,
    • wydajność,
  • 31 marca 2021 o 18:50
    Numer jeden do olejowania włosów
    Moje włosy bardzo lubią ten olej, Mam włosy długie, średniej grubości. Olej zawsze aplikuje na suche włosy, na około 3 godziny przed myciem. Następnie nakładam odżywkę, spłukuję i przystępuję na mycia włosów. Sumienne olejowanie pozwoliło mi ujarzmić włosy, zawsze narzekałam mojej fryzjerce, że odstają, są spuszone i moje włosy już dawno nie przypominają tych sprzed kilku lat. Oczywiście wspomagam się odżywkami, olejkami ale nie miałabym takiego efektu gdyby nie olejowanie. Produkt jest wydajny, a do tego tani, i z tego powodu go głównie kupuje. Dobry produkt w okazyjnej cenie.
  • 7 lutego 2021 o 12:01
    Świetny, wszechstronny olej
    Ten olej ze słodkich migdałów towarzyszył mi od dawna ze względu na dość dużą pojemność jak na tego rodzaju produkt oraz niską cenę. Za niewiele ponad 10zl otrzymujemy dość pokaźnych rozmiarów buteleczkę 150ml. Jak na używanie codziennie po parę kropel wystarczy na bardzo długo. Produkt to czysty olej ze słodkich migdałów o dość specyficznym ale przyjemnym zapachu. Można go używać jako dodatek do innych produktów jak i solo 100% na skórę czy włosy. Jako, że moja skóra jest sucha i wrażliwa polubiłam się dość mocno z tłustymi, olejowymi produktami. Lubię stosować go bezpośrednio na skórę na podkład z produktu humektantowego np kwasu hialuronowego jako domknięcie pielęgnacji. Stosuje go również jako produkt ekstra dodając kilka kropelek do ulubionego kremu. Świetnie też sprawdza się jako dodatek do balsamu do ciała lub bezpośrednio na wilgotne ciało po kąpieli. Stosuje go również jako zabezpieczenie końcówek włosów lub do ich olejowania. Ogólnie jest to produkt wielofunkcyjny, który świetnie sprawdza się w pielęgnacji, a za jego zakupem przemawia również atrakcyjna cena.
  • 24 stycznia 2021 o 12:07
    Super produkt
    Używałam go zarówno do mieszanki olejów do OCM, jak i do olejowania włosów. W obydwu przypadkach sprawdza się bardzo dobrze. Opakowanie produktu jest estetyczne. Niestety lub stety jest to plastik. Niestety - ze względów ekologicznych, stety - jest lekkie i idealne w podróż. Jest też bardzo wygodne, nie ma nakrętki i można jednym palcem otworzyć pstryczek. Olej jakościowo jest dobry, sprawdza się. Można go zużyć na wiele sposobów. Cena nie jest wygórowana, więc się opłaca.

Zobacz także inne Olejki do twarzy