Serum do twarzy

Nacomi Beauty Serum Nourishing Moisturizing Serum odżywczo - nawilżające

Nacomi Serum Odżywczo-Nawilżające 40ml
Nacomi Vegan Beauty

• 19 marca 2025 o 23:03
    Fajnie odżywia buzię, ale niestety mnie zapycha
    Chciałabym dać tu naprawdę dobrą opinię, ale niestety odbiór tego produktu psuje mi to, że bardzo mnie zapychał. Z pozytywów to naprawdę fajnie nawilża i odżywia tą twarz, czuć różnicę. Ja stosowałam je głównie na noc, ponieważ jest ono dosyć tłuste i po nałożeniu twarz świeci się jakby była polana olejem, ale właśnie po użyciu na noc, na następny dzień ta skóra na buzi jest naprawdę w super kondycji. Nie podoba mi się też niestety opakowanie, ta pipeta nie działa jak należy, wszystko się z niej wylewa co mnie irytowało, ale też nie było niczym czego nie dałoby się przeskoczyć. Niestety problemem nie do przeskoczenia okazało się to, że ten produkt bardzo mnie zapycha. Początkowo efekty były super, ale im dłużej stosowałam to serum tym więcej syfów wyskakiwało mi na buzi więc niestety musiałam z niego zrezygnować. Jeżeli kogoś nie zapcha to naprawdę polecam, bo oprócz tego to jest bardzo fajny produkt :)
    Zalety:
    • Odżywienie i nawilżenie twarzy
    Wady:
    • Pipeta do nakładania z której wszystko wypływa
    • Buzia po użyciu bardzo się świeci, jak po posmarowaniu olejem
    • Mnie niestety bardzo zapycha
  • 10 grudnia 2024 o 16:28
    Serum z witaminą B12 to moje odkrycie roku. Skóra jest bardziej elastyczna i wygląda zdrowo.
    Serum to moje odkrycie roku. Skóra jest bardziej elastyczna i wygląda zdrowo. stosuje go codziennie wieczorem i rano jeżeli mam więcej czasu przed wyjściem do pracy :) polecam dla osób z wrażliwą cerą
  • 12 maja 2024 o 8:36
    Rewelacja
    Używam olejku od miesiąca,jestem zachwycona jego działaniem.Po każdej wieczornej pielęgnacji używam do masażu twarzy, zauważyłam zmniejszenie zmarszczek na szyji.Uzywajac go regularnie zauważyłam również że nie mam odgnieceń po nocy od poduszki, skóra jest zdecydowanie bardziej nawilżona i elastyczna.Ma delikatny zapach,co generalnie dla mnie jest istotne,nie lubię perfumowanych kosmetyków.Ma tłustą konsystencję,więc polecam najpierw wmasować w skórę, zrobić masaż a dopiero później myć skórę głowy:))Dla mnie to zdecydowanie must have w kosmetyczce.
    Zalety:
    • Działanie
    • Skóra stała się promienna i nawilżona
    • Niweluje zmarszki
  • 30 marca 2023 o 23:23
    Nie spodziewałam się takiego efektu!
    Bardzo lubię markę Ncomi, ich kosmetyki robią na mnie duże wrażenie. Zaczynając używanie Beauty Serum nie spodziewałam się, że będzie to serum olejowe, mimo iż na opakowaniu jest napisane, że zawiera olejki kwiatowe i witaminę E. Serum zamknięte jest w szklanej buteleczce z pipetą. Jak to bywa z olejami, mogą trochę brudzić butelkę lub zbyt szybko kapać z pipety. Szkoda, że butelka nie jest zrobiona z ciemnego szkła, jak to zazwyczaj bywa przy olejach. Jak wspomniałam, jest to serum olejowe, o tłustej konsystencji. Jako posiadaczka cery mieszanej bardzo bałam się zapchania mojej cery. I tu o dziwo nic takiego się nie stało. Co prawda - nie używam tego serum każdego dnia, bo moja skóra tego nie potrzebuje. Ale sięgam po nie, gdy chcę bardzo mocno nawilżyć lub wręcz natłuścić cerę. Dodatkowo Beauty Serum pięknie rozświetla skórę. Cera jest promienna, znika szarość i małe przebarwienia już po pierwszym użyciu. Skóra staje się bardziej elastyczna i miękka w dotyku. Mimo iż jest to serum, to ja stosuję go na koniec mojej pielęgnacji, domykam nim krem, gdyż serum olejowe nie wchłonie się do zera, przez co nie ma sensu nakładać na niego krem, bo będzie się tylko po nim ślizgał. Tak więc: mycie -> krem nawilżający -> Beauty Serum od Nacomi. Serum to świetnie sprawdzi się również do robienia masażu twarzy np. za pomocą kamienia gua sha. Muszę też wspomnieć o wydajności tego produktu, bo wszystkie sera z tej serii są bardzo wydajne, wręcz ciężko je zużyć!
    Zalety:
    • rozświetla
    • nawilża/natłuszcza
    • nie zapycha
    • wydajne
    Ulixx
    29 września 2022 o 19:17
    Ani serum ani nawilżające
    Lubię mieć zawsze pod ręką dobre serum nawilżające, stąd wybór padł na ten produkt. Niestety to zupełnie nie jest to, czego się spodziewałam. Przede wszystkim ten produkt to po prostu zwykły olejek do twarzy. I nie chodzi o to, że ich nie lubię bo moja cera przepada za olejkami, często jest sucha więc dodatkowe natłuszczenie jest na plus. Ale nazwa nawilżające serum ma się tutaj nijak do zawartości. Gdyby pisało olejek do twarzy to zupełnie bym się nie czepiała, ale też nie kupiłabym tego produktu bo nie tego szukałam. No ale dałam szansę temu olejkowi. Ostatecznie stosowalam głównie pod krem. Solo mi się nie spisywał, po prostu dodawał natłuszczenia i lekko wygladzał, ot co. Nie widziałam po nim żadnego dodatkowego odżywienia, rozświetlenia cery, po prostu zostawiał lekko tlustą warstewkę i tyle. Do jakiegokolwiek serum mu bardzo daleko. Na minus też zapach, pachniał dla mnie jak zwykły spożywczy olej słonecznikowy. Skład olejków ok ale bez szału, w składzie raczej niskobudzetowe olejki, lepiej spisuje mi się sam olejek z pestek śliwki, malin czy arbuzowy dobrej jakości. Dodatkowo uważam, że przezroczysta buteleczka w przypadku olejku to błąd producenta - aby oleje mogly zachować swoje właściwości olejki powinny być w ciemnej butli. Po czasie używania tego olejku mialam wrażenie że jego zapach się dziwnie zmienia, zapewne zaczął się utleniać mimo przechowywania w ciemnej łazience. Męczyłam ten olejek bardzo długo, w końcu w połowie opakowania wylądował w koszu bo nie mogłam go już zmęczyć, a w to miejsce mialam w domu inne, wartościowe oleje kosmetyczne które dają super efekt. Nic mnie tak nie wkurza, jak zupełnie pomylony opis produktu i obietnice producenta zupełnie rozbieżne od zawartości
    Zalety:
    • Pipeta i szklane opakowanie
    Wady:
    • Produkt nie zgodny z opisem, nie jest ro serum nawilżające
    • Nie nawilża
    • Nie odżywia, nie regeneruje
    • Nie ma właściwości ani działania serum
    • Zwykły olejek do twarzy, dający raczej słabe natłuszczenie
    • Zapach taniego oleju
    • Przezroczyste opakowanie które powoduje utlenianie i jełczenie oleju
    • Słaby sklad i trochę witaminy E
    • Cena wysoka jak za taką jakość

Zobacz także inne Serum do twarzy