Kąpiele do stóp

Manufaktura Piękna Tabletka do kąpieli dłoni i stóp `Lemoniada`

• 16 stycznia 2021 o 11:14
    Szkoda że już ich nie ma W Rossmannie
    Co tu dużo pisać .Te pastylko do kąpieli dłoni i stóp bardzo polubiłam. Szkoda że w Rossmannie nie ma już produktów Manufaktury Piękna bo chętnie zrobiłabym zapasy. PLUSY -bardzo ładne opakowanie w formie cukierka ,przyciąga wzrok. Ja kupiłam w opakowaniu zbiorczym czyli w papierowej saszetce. -zapach- mocny, cudownie orzeźwiający. Ten wariant pachnie limonką -w składzie olej z awokado i z pestek winogron który dba o natłuszczenie skóry pozostawiając ją miękka i gładką -rozpuszcza się powoli i delikatnie bąbluje, zabarwia wodę na jasno -zielony kolor -cena niska bo za 6 sztuk dałam 15 zł. Efekty Skóra gładka ,miękka i nie przesuszona. Idealnie przygotowana na manicure,
  • 9 czerwca 2020 o 23:28
    Dobra tabletka do kąpieli dłoni
    Użyłam tą tabletkę do kąpieli dłoni ze względu na ich przesuszenie i jestem zadowolona z efektu. Jej zapach czuć nawet przez opakowanie, jest bardzo intensywny, dla mnie to taki cytrynowy/ limonkowy. Tabletka dość powoli się rozpuszcza i barwi wodę na taki bardzo delikatny zielonkawy kolor. Trzymałam dłonie ok 30 minut i zauważyłam, że zmiękły, stały się delikatne i miały taką śliską powłokę. Kupiłam tą tabletkę w Rossmannie na promocji ale niestety już ich nie widziałam. Mam jeszcze do przetestowania inne wersję ale chętnie jeszcze bym dokupiła, ale niestety nigdzie już ich nie widać.
    Zalety:
    • piękny, intensywny zapach
    • zmiękcza
    • nawilża
    • barwi wodę
    Wady:
    • dostępność, znikły z Rossmanna
    KIN0183
    30 kwietnia 2020 o 20:18
    Jak zawsze do stóp idealna :)
    Wszystkie te tabletki są do stóp jest perfekcyjne , próbowałam je do dłoni ale jedyne co dały to relaks i piękny zapach. No ale teraz opis Lemoniady. Zapach orzeźwiający, nie drażniący, ja wyczuwam tylko limonkę, bazylii nie czuje. Tabletka rozpuszcza się w wodzie musując. Lekko barwi wodę na żółty kolor ,ale skóry nie barwi. Stopy po kąpieli są przyjemne w dotyku, nawilżone, przez pewien czas zapach tabletki utrzymuje się na stopach. I jak wspomniałam podczas opisu innych zapachów tabletki dobrze też przygotowywują stopy do dalszej części pielęgnacji np. usuwanie naskórka czy przez tarkę czy przez peeling stóp. Ja kupiłam trochę zapasu tych tabletek i innych kosmetyków tej firmy jak szafa Manufaktury Piękna była Rossmanie. Na chwilę obecną nie spotkałam się z tą firmą stacjonarnie w innym miejscu niż Rossmann ( szafa zniknęła i raczej na razie się nie pojawi) , ale jak tylko ją gdzieś znajdę na pewno zakupię jej produkty jeszcze, bo jak na razie się sprawdzają :).