Kremy i maski do rąk

Niuqi Krem do rąk i paznokci ochronny `Miodowy piernik`

MiluSsa
    3 września 2021 o 17:46
    Najgorszy z całej trójki
    IG: @opiniekosmetyki Różowy - ochronny, o zapachu miodowego piernika, to najgorszy krem z całej trójki. Jego zapach jest według mnie okropny, dość chemiczny. Na pewno nie przypomina piernika. Nie zauważyłam właściwości ochronnych. Konsystencją bardzo przypomina niebieską wersję. ° Różowy - 2/10 Cena - 9,99zł w 3paku(3,33zł za sztukę)
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • bardzo śmierdzi
    • brak właściwości ochronnych
    missi13
    4 stycznia 2021 o 13:26
    Cudowny zapach
    Przeslicznie pachnący krem cudnym piernikiem! Dostałam to w prezencie I bardzo sobie chwale Dawno nie miałam kremu o tak cudnym zapachu ! Bardzo dobrze nawilza, szybko sie wchlania, nie pozostawia tlustego filmu, jest mały A jednak wydajny. Pojemność pozwala na to by zawsze mieć to przy sobie. Zmieści się nawet do malutkiej torebki. Opakowanie samo w sobie jest urocze co także zachęca do kupna go. Dostępny w sklepach biedronka w super cenie !
  • 15 września 2020 o 16:21
    Pyszny zapach
    Kremik przepięknie pachnie, zapach kojarzy mi się z ciastkami korzennymi, które uwielbiam. Jest dość gęsty, ale szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiego filmu na skórze. Opakowanie jest małe, zgrabne i mieści się do każdej torebki, co jest dla mnie sporą zaletą, ponieważ lubię mieć krem do rąk zawsze przy sobie. Kremik dobrze nawilża skórę i świetnie się u mnie przez to sprawdza.
    • wchłanianie
    • poręczne opakowanie
    • nawilża
    • odżywia
  • 4 maja 2020 o 16:20
    Cudna woń świątecznych pierniczków!
    Jestem ogromną zwolenniczką wypieków wszelakich, a gdy mój kosmetyk nimi pachnie, to już w ogóle jestem w siódmym niebie! Kremik ten kupiłam w Biedronce w zestawie z dwoma innymi kremikami do rąk o zapachu świątecznych pyszności za 9,99 złotych. I rzeczywiście kremik pachnie przepięknie korzennym piernikiem, aż świąteczny stół się przypomina... Produkt zamknięty jest w niewielkiej tubce, idealnej do każdej torebki. Konsystencja jest dość lekka, produkt całkiem szybko się wchłania. Gdy krem znajduje się na dłoniach, rzeczywiście daje przyjemne uczucie nawilżenia, jednak wraz z umyciem rąk ono znika, więc kremowanie trzeba często powtarzać i na pewno nie jest to kosmetyk, który sprawdzi się u posiadaczek bardzo przesuszonej skóry dłoni. Generalnie pod kątem właściwości krem jest raczej przeciętny, ale zapach jest naprawdę bardzo przyjemny i choćby dlatego warto ten kosmetyk wypróbować.
    Zalety:
    • niewielkie rozmiary tubki, idealnej do nawet małej torebki
    • nawilżenie skóry dłoni po nakremowaniu
    • dość szybko wchłaniająca się konsystencja
    • niska cena
    • piękny zapach miodowego pierniczka
    • wydajny jak na tak małą pojemność tubki
    Wady:
    • krótkotrwały efekt nawilżenia
    • nie radzi sobie z mocno przesuszoną skórą