Wkładki higieniczne

Facelle So Free…, Slipeinlagen Normal Wkładki higieniczne

• 1 lutego 2023 o 17:02
    Pierwszy i ostatni raz
    Produkt dostępny w Drogeriach Rossmann w cenie dość przeciętnej, ani za wysokiej, ani specjalnie niskiej. Z uwagi na zawarte na opakowaniu określenia dotyczące ekologii postanowiłam zakupić ten produkt. No cóż, nie było to najprzyjemniejsze doznanie, wkładki są niskiej jakości i są bardzo nietrwałe, a cząsteczki materiału przyklejają się do skóry. Przez to, że trzeba częściej je wymieniać niż inne wkładki to nie są wydajne. Pod względem chłonności też nie wypadają najlepiej. Ogólnie śmiało mogę stwierdzić, że to najgorszy produkt tego typu, jaki miałam okazję używać i na pewno nie wrócę do niego ponownie.
    Doms97
    17 października 2022 o 12:27
    Nie polecam
    Jedne z gorszych wkładek, z którymi się spotkałam. Największą ich wadą jest to, że są bardzo delikatne i szybko się rozwarstwiają, a ich fragmenty przyklejają się do skóry.
  • 12 października 2022 o 19:43
    DRAMAT
    Żadko wystawiam jakiekolwiek opinie, ale ten produkt to totalny dramat. Nigdy nie kupiłam gorszych lub nawet porównywalnie złych wkładek. Największą klapą jest fakt, że poprostu się rozwarstwiaja... Rozwalają... No porażka!!!
  • 1 sierpnia 2022 o 22:11
    Fajnie że naturalne ale nie sprawdzają się najlepiej
    Wkładki kupiłam w drogerii Rossmann kiedy poszukiwałam naturalnych i bezpiecznych produktów higienicznych. Za 40 sztuk musimy zapłacić około 10 zł, więc w porządku. Same wkładki są dobrze wykonane, trzymają się bielizny ale u mnie zwijały się na bokach, może nie jakoś szczególnie ale jednak. Nie czułam się przez to do końca bezpiecznie i pewnie. Używałam głównie pod koniec miesiączki i w takim wypadku ich chłonność mi odpowiada. Wkładka nie jest trwała, podczas jazdy na rowerze zdarzyło mi się rozwarstwienie produktu. Fajnie że naturalne środki higieniczne coraz częściej pojawiają się na sklepowych półkach bo to super opcja dla osób wrażliwych a i przy okazji możliwość zadbania o środowisko, ale te wkładki wymagają jeszcze dopracowania, bo komfort ich używania jest raczej średni.
    Zalety:
    • chłonność
    • dobra opcja dla osób wrażliwych
    Wady:
    • wkładka odkleja się po bokach
    • rozwarstwia się
  • 29 marca 2022 o 23:47
    O ludzie, masakra :(
    To najgorsze albo jedne z najgorszych wkładek higienicznych jakie kiedykolwiek miałam. Dobrze trzymają się majtek. To na plus. Miejsca intymne łatwo się w nich odparzają. Szybko się rozwarstwiają. Nie przepuszczają powietrza. Czuć lekki dyskomfort podczas noszenia, bo wszystko nam się tam poci. Są średnio chłonne. Więcej nie kupię. Są straszne.

Zobacz także inne Wkładki higieniczne