Wkładki higieniczne

Carefree Plus Original Light Scent Pantyliners Wkładki higieniczne o delikatnym zapachu pojedynczo pakowane

• 2 kwietnia 2023 o 16:51
    Super rozwiązanie
    Wkładki te są pojedynczo pakowane, dzięki czemu korzystanie z nich jest nie tylko higieniczne, ale tez wygodne. Wkładki dobrze trzymają się bielizny i są odpowiednio chłonne. Są delikatne dlatego są niewyczuwalne podczas noszenia, a także nie podrażniają skóry. Przyjemny lekki zapach zapewnia uczucie komfortu i świeżości.
  • 6 lutego 2023 o 23:37
    Fajne do torebki
    Kupiłam je ze względu na super opakowanie każdej osobno a potrzebowałam wkładki do torebki plecaka itp. lubię mieć ze sobą gdzieś schowane na wszelki wypadek. Wkładki dobrze chronią przed wilgocią nie obcierają i nie podrażniają okolic intymnych. Zawsze mam jedną leży sobie schowana na wyrazie czego
  • 26 kwietnia 2022 o 11:47
    Ideał
    Wkładki mogłam używać dzięki testowi od Wizaż. Spełniły moje wszelkie oczekiwania. Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie fakt, że są pojedynczo pakowane. Zapewnia to dużą higieniczność produktu oraz to, że mogę je nosić w torebce bez dodatkowych etui. Wkładki mają idealny rozmiar i kształt co powoduje, że idealnie dopasowują się do bielizny (ale niestety nie do wszystkich typów bielizny). Wykonane są z delikatnego materiału, którego nie czuć podczas użytkowania. Jeśli chodzi o zapach, pachną bardzo ładnie i delikatnie, co mnie również bardzo cieszy i sprawia, że czuję się bardzo komfortowo. Chłonność ? Dla mnie idealna. Władki są bardzo chłonne, ale przy tym również "nie przeciekają" jak z innych firm. Spakowane są w małe pudełeczko które idealnie wkomponuje się w łazienkowe półki. Jak najbardziej polecam i z pewnością kupię nie raz :)
    MagFifi
    17 marca 2020 o 1:21
    Dobra chłonności
    Wkładki to jedne z moich ulubionych produktów do ochrony przed i po miesiące. Wkładki nie czuć podczas noszenia więc są wygodne i przede wszystkim chłonne. A do tego ładnie pachną więc możemy czuć się nie tylko bezpiecznie ale i pachnąco. ZALETY: + wygodne + ładny zapach + chłonne WADY: ciężko dopasować do bardziej wycięte bielizny
    Zalety:
    Wady:
    • Nie współgrają z bardzo wycietą bielizną
  • 9 marca 2020 o 23:41
    Przyjemniak.
    Zazwyczaj denerwuje mnie kiedy produkt jest pakowany w wiele warstw plastiku. Nie jest to korzystne dla naszej planety, ale w tym wypadku jest to uzasadnione. Po pierwsze pakowane osobno wkładki idealnie nadają się do wrzucenia do torebki czy kieszeni. Jest to świetna alternatywa kiedy wkładki chcę wrzucić do torebki. Nie muszę szukać kosmetyczki ani myśleć jak mam zabezpieczyć produkt by był czysty. Same wkładki delikatnie pachną, są chłonne i dość cienkie. Nie powiem żebym kompletnie ich nie czuła podczas użytkowania, ale nie przeszkadzają i nie sprawiają bym czuła się niekomfortowo. Jeżeli chodzi o klej no niestety lubią się wywijać i nie zawsze dobrze trzymają się bielizny. Za to przy usuwaniu nie niszczą. Może nie jest to produkt idealny, ale myślę, ze wart wypróbowania. Na pewno na korzyść przemawia cena i dostępność.

Zobacz także inne Wkładki higieniczne