Wkładki higieniczne

Your KAYA Wkładki higieniczne 100% bawełny

Your Kaya Wkładki higieniczne, 20 szt.
Your Kaya Miękkie Wkładki Higieniczne 40 Sztuk

• 25 czerwca 2022 o 20:09
    Najlepsze jakie mialam
    Do tej pory przewinęlo się u mnie sporo wkladek z różnych firm Te z pewnością są moimi ulubionymi także dlatego, że wykonane są z biodegradowalnej w 100% bawelny organicznej :) Uwielbiam to, że są bezzapachowe, cienkie i mają dobry klej dzięki czemu w ciągu dnia nie odklejają się one od bielizny, trzymają się swojego miejsca Niestety nie są dostępne w Rossmannie a ostatnio widzialam tam kilka produktów tej marki więc szkoda Struktura jest bardzo mila w dotyku, są miękkie, gladkie i cienkie, nie podrażniają Cena może nie być zachęcająca natomiast z kodem viola15 można mieć caly asortyment taniej o -15%, dodatkowo istnieje opcja subskrypcji, która wówczas wyjdzie jeszcze taniej za niecale 14zl 20 sztuk Oprócz tego warto je wypróbować choćby ze względu na filozofię marki Marka ta nieustannie edukuje na swoich mediach spolecznościowych w tematach zdrowia, relacji Dla mnie największym plusem jest dbanie o środowisko
    Zalety:
    • Chlonność
    • Struktura
    • Mocny klej
    • Biodegradowalność
    • Bardzo dobry sklad
  • 18 kwietnia 2022 o 14:55
    Dobre pierwsze wrażenie...
    Kupiłam wkładki w subskrypcji. Podekscytowana ich podpaskami i te wydawały się być zbawienne. Powłoczka chłonna jest bardzo miękka i delikatna dla skóry. Troszkę rozczarowała mnie ich grubość. Wolałabym żeby były cieńsze bo rzadko kiedy używam takich grubości wkładek. Jednak byłabym skłonna to wszystko wybaczyć gdyby nie to, że wkładki w ogóle nie trzymają się bielizny. Tylko gdy noszę bardzo obcisłe spodnie wkładka jakoś trzyma się swojego miejsca w innym razie zaraz się zwija i czuję, że totalnie nie spełnia swojej funkcji. Nie czuję się komfortowo nosząc je. Trudno mi też ocenić ich chłonność. Pewnie byłaby ok, ale jak to sprawdzić kiedy wkładka rzadko bywa na swoim miejscu? Liczę na cieńszą wersję tych wkładek i mocniejszy klej!
    Zalety:
    • Ekologiczne opakowanie
    • Miękka powłoczka
    • Bezzapachowe
    Wady:
    • Zwijają się przy noszeniu
    • Za grube
    • Słaby klej
  • 4 lutego 2022 o 17:15
    Bardzo przyjemne eko wkładki
    Po wypróbowaniu podpasek od tej marki, postanowiłam wypróbować też wkładki, które też mnie nie zawiodły. Właśnie skończyłam używać pierwsze duże opakowanie. Bardzo odpowiada mi grubość - nie są ani cienkie ani grube. Dobrze wchłaniają, nie przesuwają się. Na plus też skład - bez chloru, plastiku, są w pełni eko i naturalne, co jest dla mnie bardzo ważne. Minusem jest wysoka cena, ale tak jak w przypadku podpasek, wolę wydać więcej za naturalny i skuteczny produkt.
  • 8 grudnia 2021 o 17:45
    Najlepsze !
    Bardzo dobre dla ciała i środowiska wkładki higieniczne. Miękkie, cienkie, delikatne dla ciała, nie powodują odparzenia nawet w upalne dni. Nie są bielone chlorem. Klej jest naprawdę dobry. Polecam!
    Zalety:
    • polska marka
    • ekologiczne
    • dobre dla ciała
  • 24 czerwca 2021 o 15:55
    Dostrzegam w nich (prawie) same zalety.
    Markę Your KAYA poznałam dzięki wygranej w konkursie na IG Wizażu. Cieszę się, że miałam taką możliwość, ponieważ produkty przypadły mi do gustu. Nie inaczej jest z recenzowanymi wkładkami. Wkładki są wykonane ze 100% organicznej bawełny i w pełni biodegradowalne. Doceniam w nich przede wszystkim to, że są cienkie i praktycznie niewyczuwalne, zapewniają maksymalny komfort. Dobrze trzymają się bielizny, nie odklejają się, nie przesuwają, nie rolują. Są miękkie, nie podrażniają skóry. Mają też idealny rozmiar. No naprawdę nie mam do czego się przyczepić. 20 sztuk wkładek jest zamknięte w niewielkim kartoniku o szacie graficznej typowej dla marki, czyli prostej, ale jednocześnie estetycznej. Napisałam w tytule, że dostrzegam prawie same zalety. Jakie są zatem wady? To przede wszystkim dostępność, ponieważ z tego, co zdążyłam się zorientować, wkładki są dostępne jedynie w sklepie internetowym Your KAYA. Drugą wadą jest cena – jedno opakowanie kosztuje 16,70 zł. Co prawda istnieje opcja subskrypcji i gdy z niej skorzystamy, cena spada do 15 zł, ale nadal jest ona mało konkurencyjna w stosunku do wkładek popularnych marek z drogerii. Z drugiej strony, w parze z ceną idzie dobra jakość i to oczywiście należy wziąć pod uwagę. Podsumowując, wkładki Your KAYA są dobrym produktem, jedynym problemem jest dla mnie ich dostępność.
    Zalety:
    • bardzo dobra jakość
    • zapewniają maksymalny komfort
    • wykonane w 100% z organicznej bawełny

Zobacz także inne Wkładki higieniczne