Opis produktu
Składniki
Opinie użytkowników
Artykuły
Produkty podobne
KWC LogobyWIZAŻ logo
Pędzle do oczu

Jessup Bamboo Brush Set T140 Zestaw 15 pędzli do makijażu

5 na 52 opinie
100% kupi ponownie

Porównaj ceny

izapachy.pl
Jessup Bamboo Zestaw 15 Pędzli do Makijażu T140 JESS-T140-15
100,84  zł
cocolita.pl
Jessup Bamboo Zestaw 15 Pędzli do Makijażu T140
109,90  zł
Hebe
Jessup Mature Peeled Bamboo Makeup Brush
124,89  zł

Opis produktu

Składniki

Opinie użytkowników

Dokładamy starań, aby recenzje zamieszczone w katalogu były rzetelne i wiarygodne.
Średnia ocena:
5 na 5
Zgodność z opisem producenta:
Stosunek jakości do ceny:
Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
Kupi ponownie: 100% osób
  • ineaars
    ineaars
    5 / 5
    24 kwietnia 2020 o 18:15
    Super pędzle
    Kupi ponownie:Tak
    Używa od:kilka miesięcy
    Wykorzystał/a:jedno opakowanie
    Zastanawiałam się nad kupnem w miarę dobrej jakości pędzli i padło na Jessup. Dobre dla początkującej osoby. Jestem z nich zadowolona. Nie zauważyłam aby włosie wypadało. Ładnie nakłada się nimi cienie a także super blendują. Pędzle są precyzyjne. Włosie jest miękkie. Cena co do pędzli też adekwatna. Polecam.
    Zalety:
    • Miękkie włosie
    • Włosie nie wypada
    • Cena
    • Precyzyjne
    Wady:
    • brak
    Szczegóły:
    • Trwałość / wykonanie
    • Zgodność z opisem producenta
    • Stosunek jakości do ceny
    • Design produktu
    Produkt kupił/a w
    W strefie wolnocłowej
    1 osób  uznało tę opinię za pomocną
  • 16 kwietnia 2020 o 19:41
    Łał!
    Kupi ponownie:Tak
    Używa od:kilka miesięcy
    Wykorzystał/a:w trakcie pierwszego opakowania
    Jest już jeden zestaw bambusowych pędzli z Jessup na Wizażu, ale moim zdaniem ten jest pełniejszy i bardziej różnorodny niż T142. Uwielbiam go za: niską cenę, bardzo dobrą jakość wykonania pędzli, bambusowe trzonki, różnorodność pędzli, które zaspokoją potrzeby każdego, kto potrzebuje sprzętu na swoje domowe potrzeby. Zestaw ma bardzo dobre proporcje: są pędzle do twarzy (róż, konturowanie, podkład, puder, korektor, rozświetlacz) i jednocześnie wystarczająca ilość do tworzenia pięknych makijaży oczu (duży puchacz, mniejszy puchacz, płaskie, malutki, w szpic do precyzyjnej pracy, cienkie ścięte do brwi lub eyelinera). Dodatkowo na trzonkach pędzli jest napisane do czego mogą być wykorzystywane, więc dla początkujących graczy jest to mega ułatwienie. Malutki minus za czyszczenie. O ile w większości przypadków nie mam żadnych problemów z doczyszczeniem tych pędzli, tak niestety po użyciu intensywnych zielonych i niebieskich cienie na kilku pędzlach, nie jestem w stanie zmyć ich już z włosia.
    Zalety:
    • Cena
    • Jakość
    • Różnorodność pędzli zapewniająca wykonanie pełnego makijażu
    • Bambusowe trzonki
    • Nie dostrzegam wypadającego włosia
    • Dobrze transferują cienie
    Wady:
    • Po niebieskim/zielonym cieniu nie jestem w stanie zmyć zabarwienia z włosia
    • Po jakimś czasie nieco zmazują się opisy pędzli na trzonkach
    Szczegóły:
    • Trwałość / wykonanie
    • Zgodność z opisem producenta
    • Stosunek jakości do ceny
    • Design produktu
    Produkt kupił/a w
    W drogerii internetowej
    2 osób  uznało tę opinię za pomocną

Artykuły

Produkty podobne

Zobacz także inne Pędzle do oczu

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej dotworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych
Więcej informacji znajdziesz tutaj.