Pędzle do oczu

Design produktu:
    ineaars
    24 kwietnia 2020 o 18:15
    Super pędzle
    Zastanawiałam się nad kupnem w miarę dobrej jakości pędzli i padło na Jessup. Dobre dla początkującej osoby. Jestem z nich zadowolona. Nie zauważyłam aby włosie wypadało. Ładnie nakłada się nimi cienie a także super blendują. Pędzle są precyzyjne. Włosie jest miękkie. Cena co do pędzli też adekwatna. Polecam.
    Zalety:
    • Miękkie włosie
    • Włosie nie wypada
    • Precyzyjne
    Wady:
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    W strefie wolnocłowej
  • 16 kwietnia 2020 o 19:41
    Łał!
    Jest już jeden zestaw bambusowych pędzli z Jessup na Wizażu, ale moim zdaniem ten jest pełniejszy i bardziej różnorodny niż T142. Uwielbiam go za: niską cenę, bardzo dobrą jakość wykonania pędzli, bambusowe trzonki, różnorodność pędzli, które zaspokoją potrzeby każdego, kto potrzebuje sprzętu na swoje domowe potrzeby. Zestaw ma bardzo dobre proporcje: są pędzle do twarzy (róż, konturowanie, podkład, puder, korektor, rozświetlacz) i jednocześnie wystarczająca ilość do tworzenia pięknych makijaży oczu (duży puchacz, mniejszy puchacz, płaskie, malutki, w szpic do precyzyjnej pracy, cienkie ścięte do brwi lub eyelinera). Dodatkowo na trzonkach pędzli jest napisane do czego mogą być wykorzystywane, więc dla początkujących graczy jest to mega ułatwienie. Malutki minus za czyszczenie. O ile w większości przypadków nie mam żadnych problemów z doczyszczeniem tych pędzli, tak niestety po użyciu intensywnych zielonych i niebieskich cienie na kilku pędzlach, nie jestem w stanie zmyć ich już z włosia.
    Zalety:
    • Jakość
    • Różnorodność pędzli zapewniająca wykonanie pełnego makijażu
    • Bambusowe trzonki
    • Nie dostrzegam wypadającego włosia
    • Dobrze transferują cienie
    Wady:
    • Po niebieskim/zielonym cieniu nie jestem w stanie zmyć zabarwienia z włosia
    • Po jakimś czasie nieco zmazują się opisy pędzli na trzonkach
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do oczu