Mydła

Apis Magic Touch, Kremowe mydło w płynie do rąk

• 6 czerwca 2024 o 13:37
    Przyjemniaczek
    Mydło ma gęstą, kremową konsystencję, która dobrze rozprowadza się na dłoniach i tworzy obfitą pianę. Zapach jest delikatny, subtelny, a jednocześnie bardzo przyjemny – wyczuwalne są nuty kwiatowe, które dodają uczucia świeżości i czystości. Mydło doskonale oczyszcza dłonie, nie wysuszając przy tym skóry, co jest dla mnie niezwykle istotne, zwłaszcza w sezonie zimowym. Po umyciu dłonie są miękkie, gładkie i nawilżone, co jest dużym plusem dla osób, które często myją ręce.
    Zalety:
    • Kremowa, gęsta konsystencja
    • Delikatny i przyjemny zapach
    • Skuteczne oczyszczanie bez wysuszania skóry
    • Nawilżające i pielęgnujące składniki
    • Estetyczne i praktyczne opakowanie z pompką
    Wady:
    • Dla osób preferujących bezzapachowe produkty zapach może być zbyt intensywny
  • 3 grudnia 2021 o 11:44
    Luksusowe mydło
    Kupiłam to mydło skuszona atrakcyjną ceną. W normalnej cenie pewnie bym się nie zdecydowała,ale teraz gdy je wypróbowałam wiem, że jest warte swojej ceny. Dużym plusem jest opakowanie z pompką, która idealnie dozuje produkt, który ma dość płynną konsystencję. W innym dozowniku mógłby być problem z wylewającą się zbyt dużą ilością produktu, a dzięki pompce nie marnujemy ani kropli. Kolejnym plusem jest zdecydowanie zapach tego mydła. Jest bardzo luksusowy i długo utrzymuje się na skórze. Mydło dobrze oczyszcza i pozostawia skórę przyjemnie nawilżoną. Nie ma uczucia wysuszenia ani ściągnięcia. Chętnie sięgnę po inne zapachy z tej serii.
    Zalety:
    • cudowny zapach
    • dobrze oczyszcza
    • pozostawia skórę przyjemnie nawilżoną
    • nie wysusza
    • opakowanie z pompką
    Wady:
  • 20 kwietnia 2020 o 17:42
    najlepsze mydło do rąk jakiego używałam
    Jestem nim oczarowana, ze względu na luksusowy zapach, który utrzymuje się niesamowicie długo na dłoniach. Wystarczy jedna pompka by umyć dłonie, które po jego użyciu są lekko nawilżone. Sama nie kupiłabym mydła do rąk w tej cenie, ponieważ ten produkt u mnie schodzi w tempie ekspresowym i szkoda mi na niego pieniędzy. Dostałam go w prezencie i był to trafiony podarek.