Mydła

White Flower's Experience Mydło oliwkowe z błotem z Morza Martwego

• 31 stycznia 2023 o 18:12
    Wydajne
    Jest ono wydajne a do tego ma świetny skład .Delikatnie myje zarówno dłonie jak i twarz zostawiają skórę fajnie nawilżona. Ma.delikatny lekki zapach i lekko się pieni
  • 30 stycznia 2023 o 20:47
    Klasyczne wydajne mydło :)
    Jest to klasyczne wydajne mydło o delikatnym oliwkowym zapachu. Dobrze oczyszcza skórę, zawiera błoto i minerały z morza martwego. Produkt spełnia swoje zadanie. Nic dodać, nic ująć. :)
    Zalety:
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 30 listopada 2021 o 20:13
    Bardzo delikatne dla skóry
    Mydełko jest bardzo delikatne dla skóry. Oczyszcza ją, ale nie wysusza i nie podrażnia. Po umyciu skóra jest miękka i gładka w dotyku. Mydełko ładnie się pieni i jest bardzo wydajne. Zapach jest przyjemny, naturalny. Idealnie nadaje się do codziennej pielęgnacji twarzy, ciałą czy dłoni. Skład jest naturalny i korzystnie wpływa na kondycję i zdrowie skóry.
  • 30 listopada 2021 o 18:09
    Fanką mydeł w kostce nigdy nie byłam, ale to polubiłam.
    White Flower's ma w swojej ofercie kilka mydeł. Testowałam je wszystkie i zdecydowanie najbardziej polubiłam to w płynie. Niemniej, oliwkowa kostka też jest okej, przy czym od razu na wstępie zaznaczam, że stosowałam ją wyłącznie do mycia rąk. Mydełko otrzymujemy zapakowane w kartonik. Kostka jest zgrabna - niezbyt duża, ale też nie za mała, dobrze trzyma się ją w dłoni, nie wyślizguje się. Pachnie przyjemnie, bardzo, bardzo delikatnie, podczas mycia ten zapach jest praktycznie niewyczuwalny. W składzie znajdują się oliwian sodu, woda, błoto z Morza Martwego, zapach, gliceryna, chlorek sodu i kwas cytrynowy. Jest tak, jak zazwyczaj w przypadku produktów White Flower's - krótko, zwięźle i na temat. ;) Mydło dobrze oczyszcza, a przy tym nie podrażnia i nie wysusza skóry, a także nie powoduje jej "skrzypienia". Nie zauważyłam, by wykazywało jakieś szczególne działanie pielęgnacyjne, ale jak wspomniałam wyżej, służyło mi do mycia rąk, więc porządne oczyszczenie wystarczało, o resztę dbały kremy. Jestem pozytywnie zaskoczona faktem, że produkt dobrze się pieni. Po kostce totalnie się tego nie spodziewałam. To oczywiście korzystnie wpływa na wydajność. Mydło jest dostępne w Rossmannie. W cenie regularnej kosztuje 13,99 zł. Nie orientuję się w cenach innych mydełek w kostce, ale biorąc pod uwagę jakość, skład i wydajność recenzowanego, wydaje mi się, że kwota ta jest uczciwa. Podsumowując, jeśli lubicie mydła w takiej formie, to oliwkowe z White Flower's jak najbardziej mogę polecić.
    Zalety:
    • skutecznie i delikatne
    • nie podrażnia i nie wysusza skóry
    • skład
    cola201
    28 listopada 2021 o 19:10
    Do codziennego stosowania
    Mydło jest w formie klasycznej kostki zamknięte w kartonowym opakowaniu. Przeznaczone jest do każdego rodzaju cery, również wrażliwej i ze skłonnościami alergicznymi. To bardzo łagodne, delikatne i naturalne mydło zawierające minerały z Morza Martwego. Bardzo przyjemne w stosowaniu, nawilża i myje skórę. Posiada delikatny zapach. Skóra po jego użyciu jest przyjemna z dotyku. Mydło nie podrażnia ani nie wysusza skóry. Ważne jest również to, że osad z mydła łatwo usunąć z wanny czy umywalki. Do tego cena bardzo atrakcyjna.