Lakiery hybrydowe

OPI Gel Nail Polish Lakier hybrydowy

• 5 września 2024 o 11:34
    Letni ulubieniec
    Totalnie zakochałam się w lawendowym odcieniu. Kupiłam go w kwietniu i w zasadzie używam cały czas. Zachowuje piękną trwałość ok 7 dni (dwie warstwy) Zaraz po nałożeniu wygląda jak piękna hybryda. Zdecydowanie kupię kolejny kolor, tym razem w jesiennym odcieniu <3
    Zalety:
    • Wygląda jak hybryda
    • Piękne krycie
    Wady:
    • Nie potrafię podać
  • 30 grudnia 2021 o 3:21
    Jakość zależy od koloru
    O.P.I ma bardzo szeroka gamę lakierów hybrydowych. Niestety ich jakość zależy od koloru; Ciemne i głębokie bądź brokatowe kolory są dobrej jakości, krycie przy już drugiej warstwie często wystarczające, trzecia standardowo to juz perfekcja. Natomiast fanki pasteli mogą być mocno rozczarowane- ja jestem! Aby mieć w miarę jednolity odcień bez smug i prześwitów trzeba nałożyć około 4/5 warstw!!! Nawet pokrycie próbnika w mlecznym odcieniu nie jest najłatwiejsze. Ogólnie jeśli chodzi o jasne odcienie to dawno żaden lakier mnie tak nie rozczarował. Wybór lakierów hybrydowych jest obecnie ogromny wiec uważam ze nie są warte zachodu. Ciężko zatem mi ocenić produkt skoro są tak skrajne różne w zależności od koloru, jednak za taka cenę można mieć dwa badz trzy lepszej jakości produkty w tym także i polskie Osobiście nie będę juz ich kupować no chyba ze jakiś kolor mnie mocno uwiedzie