Peelingi do twarzy

One.two.free! Hello, New Skin! Radiance Enzyme Peeling Peeling do twarzy

• 21 lutego 2023 o 22:53
    Sama nie wiem
    Ogólnie peeling dość całkiem, całkiem. Należy wysypać na rękę i dodać kilka kropel wody, następnie nałożyć na twarz. Trzyma się go 5 minut i zmywa. Nie szczypie, nie piecze, nie pozostawia podrażnień. Ale efektu złuszczania nie widać za specjalnie. Może ta skóra jest gładsza ale nie ma cudów. Mała buteleczka, dość praktyczna. Zapach przypomina mi witaminy pluszzz musujące, ale nie drażni to. Jedynie mógłby być trochę tańszy ale w zestawie z kremem i serum opłaca się kupić i przetestować.
    Zalety:
    • Nie piecze
    • Nie podrażnia
    • Pojemność
    • Praktyczny
  • 11 października 2021 o 12:00
    Strata pieniędzy
    Ten peeling to jakaś masakra. Kupiłam go z ciekawości, ponieważ za granicą nie miałam możliwości zakupu peelingu, którego zawsze używam. Ciekawa forma produktu, który jest w postaci proszku, miesza się go z wodą do uzyskania pożądanej konsystencji. Zastyga na twarzy zupełnie jak glinka. Jedyne co robi ten produkt to ściągnięcie skóry. Pic na wodę. Nie polecam
  • 12 lutego 2021 o 20:47
    Nic specjalnego
    Peeling został zakupiony za namową ekspedientki w Douglasie. Cena jest dość wysoka - 79 zł. Wygląda to jak połączenie peelingu enzymatycznego i glinki, ponieważ zasycha na skórze, niestety efekty złuszczania są słabo widoczne. Aplikacja jest problematyczna, należy zmieszać proszek z wodą, kiepsko się nakłada. Nie kupię ponownie.
    • słaby efekt
  • 18 lipca 2020 o 18:58
    Bez rewelacji
    Zachęcona do kupna przez doradcę w Douglas jako zastępca peelingu z TO skusiłam się i niestety popełniłam błąd. Peeling ma za zadanie oczyścić nasze pory, skóra ma wyglądać na gładszą, świeższą i promienną. Niestety ja tego nie zauważułam. Peeling jest w formie pudru/proszku, który mieszamy z wodą i nakładamy na twarz w formie maseczki. Na początku może się delikatnie pienić, ale po ok 5 minutach zasycha na skórze. Mamy ładny różowy produkt o przyjemnym zapachu, ale niestety nie spełniający swoich kryteriów. Moja skóra po aplikacji dość mocno zaczęła szczypać, ale te 5 min wytrzymałam. Po zmyciu (co też nie jest dość łatwe, bo produkt się rozmywa) miałam zaczerwienioną i podrażnioną twarz.
    Zalety:
    • kolor produktu
    • poręczne opakowanie
    Wady:
    • podrażnienie skóry
    • brak oczyszczenia
    • zero promiennej cery po użyciu