Dezodoranty i antyperspiranty

Fa Fresh & Dry, Peony Sorbet 48h Anti-Perspirant Spray Antyperspirant o zapachu sorbetu z piwonii

• 7 kwietnia 2025 o 14:35
    48h?
    48h to coś do czego podchodzę z dystansem, ale jednak od produktu, który jest antyperspirantem mam pewne wymagania - przede wszystkim maskowanie potu (takiego codziennego, nie z treningu) przez kilka godzin, żeby w torebce nie musiała mieć ze sobą tego produktu i psikać się gdzieś na mieście.
    Zalety:
    • dostępność - produkt zakupiony stacjonarnie
    • zapach - bardzo przyjemny, kwiatowy, coś pięknego
    • cena - całkiem okej
    • wydajność - około miesiąc regularnego stosowania
    • nie zostawiał tłustych plam
    Wady:
    • efekt - niespecjalnie radził sobie z potem, takim codziennym, po około 5h zaczęłam już tracić poczucie świeżości
    • opakowanie - brakowało zatyczki, wiele razy niestety zanieczyściłam wylot produktu
    liaanka
    25 listopada 2024 o 17:22
    Taki sobie
    Nie zachwycił mnie za bardzo. Na całe szczęście zapach mi nie przeszkadzał, ale to chyba jedyny duży plus. Mimo że nie jest drogi, starcza mi na mniej czasu niż inne dezodoranty, nie powiedziałabym, że jest wydajny. Ten produkt nie ma ogromnych wad, ale nie sięgnę już po niego, bo wydaję mi się, że działa trochę gorzej niż dezodorany z Nivea czy Dove.
  • 15 września 2024 o 9:43
    Dezodorant w sprayu ????????
    Macie problem z potem ? Ja tak szczególnie w lato ☀️????????️????️ , dlatego przychodzę z pomocą ( : Pocenie się jest normalne nasz organizm potrzebuje tego aby prawidłowo funkcjonować, lecz jest to coś czego chcemy unikać. Testowałam wiele dezadorantów i anty perspirantów lecz żaden nie spełnił moich oczekiwań z pomocą przyszła mi moja przyjaciółka która poleciła mi ten produkt okazał się on totalnym hitem na rynku wśród kosmetyków
    Zalety:
    • Produkt sprawił że mogłam czuć się świeżo przez 24 godziny zapach jest świetny
    Wady:
    • Testując produkt może on szczypać pod pachami lecz jest to kwestia indywidualna
  • 29 lipca 2024 o 13:19
    Lepszy niż wszystkie Rexony razem wzięte
    Antyperspiranty od Fa faktycznie okazują się działać zdecydowanie lepiej niż niejedna propozycja szeroko reklamowana w telewizji. Produkt ten mimo braku rozreklamowania spełnia swoją rolę a co najważniejsze dla mnie, okazuje się być ekonomiczny cenowo. Dezodoranty zatrważają swoimi cenami od jakiegoś już czasu. Nie ukrywam, że staram się wybierać te propozycje które są na promocji lub po prostu odstają od konkurencji na tle cenowym. Zazwyczaj dobrze wypada Fa i to już moje kolejne opakowanie tegoż produktu który potrafi okazać się dobrym wyborem, zarówno cenowym jak i funkcyjnym. Produkt nie różni się pojemnością ani opakowaniem od swoich konkurentów jednak np w porównaniu do wcześniej wspomnianej już Rexony, o wiele skuteczniej zapobiega brzydkiemu zapachowi i według mnie, o wiele lepiej chroni przed potem każdego dnia. Jeśli testujemy go w upale to rano otuli nas piwoniowym zapachem, który osobiście należy do moich ulubionych woni:) W ciągu dnia nie powtarzam aplikacji jak to bywa z konkurencyjnymi markami. Dla mnie ochrona jest znakomita i mimo, że wciągu dnia nie czuję zapachu kwiatów to nie czuję również i tego brzydkiego który mógłby się przebijać. Kosmetyk nie zatłuszcza, nie bieli, nie podrażnia po depilacji. Dla mnie idealna propozycja na lato i nie tylko. Jeśli mam wydać 19 złotych na markowy produkt który chroni tak samo lub mniej to nie mam więcej pytań- wybiorę a na promocji.
    Zalety:
    • Dostępność i konkurencyjna cena
    • Ładny zapach i super ochrona przed bakteriami
    Lothris
    13 czerwca 2024 o 14:53
    Superman w pa(o)towych sytuacjach.
    Nie ma z nim żartów, bardzo dobry antyperspirant. Świetnie chroni przed brzydkim zapachem, nawet, gdy jakaś kulka zawiedzie, super odświeża i maskuje brzydki zapach. Po użyciu szybko się wchłania i skóra pozostaje sucha. Wydaje mi się mocny i boję się go stosować na co dzień, bo moja skóra pod pachami jest bardzo wrażliwa. Stosowany od czasu do czasu nie podrażnił mnie (codziennie nie próbowałam). Zapach jest bardzo wyraźny, długotrwały i konkuruje z perfumami. Uwielbiam piwonie, więc mimo wszystko podoba mi się. Opakowanie: łatwo przypadkiem go uruchomić, bo nie ma zatyczki, ani żadnego zabezpieczenia. Uratował mnie w niejednej sytuacji. Świetnie się sprawdza przy ubraniach ze sztucznych materiałów.
    Zalety:
    • Niezawodny
    • skutecznie chroni przed rozwoje brzydkiego zapachu
    • bardzo dobrze maskuje brzydkie zapachy, jeżeli inne produkty w trakcie zawiodą.
    Wady:
    • Bardzo mocny i długotrwały zapach +-