Dezodoranty i antyperspiranty

Nivea Fresh Rose Touch, Anti-perspirant Spray 48h Antyperspirant w sprayu dla kobiet

NIVEA Rose Touch Antyperspriant Spray 150ml
Nivea Deo Spray Rose Touch 250 ml
Bodyland.pl
Nivea Polska Rose Touch antyperspriant spray 150 ml 1143732
Nivea Polska Rose Touch antyperspriant spray 150 ml 1143732

• 21 października 2024 o 19:51
    Fajny dezodorant
    Bardzo fajny dezodorant z Nivea. Ma dobry dozownik, nie wyrzuca zbyt dużej ilości produktu. Ma przyjemny różany zapach. Długo działa, odświeża. Szybko się wchłania. Nie pozostawia śladów i nie podrażnia.
  • 29 marca 2024 o 0:11
    Codzienne wsparcie , przyjemny zapach!
    Antyperspirant, który jest zamknięty w poręcznym opakowaniu. Zapach jest bardzo świeży, a jednocześnie delikatny. Przenikają się tu nuty kwiatowe, głównie róża . Nie pozostawia plam na ubraniach. Po aplikacji szybko wchłania się, nie pozostawiając śladów . Nie podrażnia, a moja skóra w okolicach pach bywa wrażliwa. Długo utrzymuje świeżość . Jest to bardzo wydajny antyperspirant, wystarcza na długo. Uważam, że to fajna propozycja dla osób , które mają problem z nadmierną potliwością, gdyż naprawdę przez długi czas utrzymuje świeżość i delikatny zapach.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • poręczne opakowanie
    • niska cena
  • 2 stycznia 2024 o 19:16
    Klasyczny anyperspirant Nivea
    Klasyczny antyperspirant od marki Nivea, czyli skuteczny, ale z bardzo intensywnym, jakby perfumowanym zapachem (czasem w porządku, a czasem nie do zniesienia). Jak inne antyperspiranty tego producenta, może też pozostawiać biały nalot, więc trzeba zadbać o to, by przed użyciem wstrząsnąć opakowaniem. Ogólnie jednak nie jest źle i spokojnie można z tego antyperspirantu korzystać bez problemów.
    Zalety:
    • działanie, dostępność, cena
    Wady:
    • czasem moc zapachu, biały nalot
  • 13 czerwca 2023 o 0:39
    Dotyk róży
    Na początku nie byłam przekonana - zapach mnie drażnił, dusił i wydawał się sztuczny, choć mam wysoką tolerancję zapachową. Jednak trzeba było zużyć... Z każdym następnym psiknięciem rosła moja sympatia do tego dezodorantu. Dałam kilka szans - i dobrze! Zapewnia doskonałą ochronę przed potem (nie pocę się intensywnie), a ponadto jest delikatny dla mojej skóry, dlatego nie boję się go aplikować na świeżo ogolone pachy (nie pamiętam, by mnie podrażnił, więc pewnie tego nie zrobił ;)). Sama aplikacja jest banalnie prosta - jedno kliknięcie uwalnia naprawdę dużą dawkę antyperspirantu! Przed użyciem proszę mocno wstrząsnąć, żeby się nie sypał na biało (niestety czasem potrafi robić takie psikusy, ale w zasadzie jest grzeczny ;)) Wchłania się błyskawicznie i nie pozostawia śladów na ubraniach. Spray jest elegancki, estetyczny z przepiękną różową różą w centrum. Tak zachwalam, ale czy jest wydajny? - muszę przyznać, że tak średnio... A w zasadzie - nie, nie jest! Niestety szybko się kończy, ale często można go zdobyć w atrakcyjnej cenie promocyjnej, więc się o to nie martwię. Wracam i będę wracać! :) UWAGA!!! Ze względu na obecność alfa-izometylu nie jest przeznaczony dla kobiet w ciąży oraz karmiących piersią. Producent przemilczał tę informację, co jest nieakceptowalne. Nigdy nie byłam w ciąży, ale za każdym razem, gdy widzę brak stosownego ostrzeżenia skierowanego dla kobiet w tzw. "stanie błogosławionym", to krew się we mnie burzy!
  • 30 kwietnia 2023 o 22:53
    Zawiodłam się
    Ostatnio na zakupach wpadł mi do ręki właśnie ten antyperspirant od nivea. Bardzo się rozczarowałam. Pięknie pachnie, ale nic więcej. Po około godzinie bardziej się pociłam niż przed użyciem. Nie polecam niestety.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie działa, bardziej się poci skóra pod pachami