Dezodoranty i antyperspiranty

Lady Speed Stick Pro 5 in 1, Antyperspirant w żelu

Lady Speed Stick Pro 5in1 Dezodorant sztyft 65g

• 9 kwietnia 2025 o 18:53
    Będę do niego wracać
    Uwielbiam ten antyperspirant- dezodorant. Nie brudzi ubrań, ma super aplikator oraz zapach. Po całym dniu wysiłku daj sobie radę i nigdy nie zdarzyło mi się po nim śmierdzieć. Jest to moje drugie opakowanie i napewno będę do niego wracać.
    Zalety:
    • Zapach, nie brudzi, na długo starcza, opakowanie
  • 16 marca 2025 o 21:14
    Super
    Polecam ten antyperspirant nigdy nie miałam lepszego a testowałam wiele. Nie brudzi ubrań oraz ma fajny wydajny aplikator. Po całym dniu w lato gdy po innych antyperspirantach byłam cała spocona ten daje sobie radę. Ma ładny zapach. Już znalazłam swój ulubiony antyperspirant, jak dla mnie to jest hit.
    Zalety:
    • Działa cały dzień
    • Brak potu
    • Ładny zapach
    • fajna konsystencja
    Wady:
  • 15 marca 2025 o 11:04
    Bardzo dobry
    To moja ulubiona firma z której kupuje antyperspiranty. Ten ma żelową konsystencję, nie zostawia plam na ubraniach, szybko się wchłania i nie podrażnia. Mam wrażenie że działa naprawdę dobrze i jestem z niego zadowolona.
    M0lli3
    8 marca 2025 o 0:19
    Okropny):
    Ten produkt nie robił nic dobrego. Nie chronił przed potem, czy go nakładałam wieczorem na noc żeby się wchłonął czy rano, tak czy tak w aktywny dzień miałam mokro pod pachami i pod biustem. Sprawdzał się słabo, ale używałam. Potem miałam kilkumiesięczną przerwę w używaniu go bo był w innym mieszkaniu, potem jak do niego wróciłam niedługo po nałożeniu zaczynał mnie piec pod pachami i czerwienił mi skórę... Szybko go ścierałam lub zmywałam wodą z mydłem i szybko ból i zaczerwienienie ustępowało. Dwa razy użyłam go po powrocie do niego, i za każdym razem mnie piekł. Za drugim razem miałam nadzieję że już mnie nie zapiecze, no ale jednak. Pierwszy raz podrażnił mnie jakiś antyperspirant, a on nawet nie był stosowany po goleniu. Zapach miał delikatny, słodki. Niby ładny, ale zbyt mdły. Nie utrzymywał się długo na ciele.
    Zalety:
    • Opakowanie - dla mnie nietypowe i wygodne w użyciu
    Wady:
    • Podrażnia, piecze
    • Nie chroni przed potem
  • 1 lutego 2025 o 13:43
    Moje odkrycie
    Antyperspiranty z Lady Speed Stick wielokrotnie przewijały mi się w internecie, ale nigdy nie zainteresowały mnie na tyle by po nie sięgnąć. W końcu akurat gdy byłam na zakupach w poszukiwaniu czegoś nowego z tej kategorii, zobaczyłam na Instagramie u dziewczyny, której polecanki mi się niemal zawsze sprawdzają, ten właśnie produkt i stwierdziłam, że biorę. To był strzał w 10! Antyperspirant ma żelową konsystencję, która bardzo dobrze się rozprowadza po skórze i szybko wchłania. Opakowanie jest mega wygodne, z pokrętłem, którym wyciska się produkt przez dziurki, dzięki czemu łatwo jest odmierzyć ilość produktu do użycia. Zapach jest dość neutralny i niezbyt intensywny. Jeśli chodzi o działanie to efekt ochrony przed potem i przykrym zapachem faktycznie utrzymuje się wiele godzin. W dodatku nie zostawia plam na ubraniach, co jest kolejnym z jego atutów. Ja jestem bardzo zadowolona z tego kosmetyku, obecnie jest to mój numer 1 wśród antyperspirantów.
    Zalety:
    • Efekt