Dezodoranty i antyperspiranty

Garnier Mineral Protection 6 Skin + Clothes 48h Non Stop Anti - Perspirant ` Floral Fresh` Antyperspirant w kulce `Kwiatowa świeżość`

Garnier Mineral Antyperspirant Roll-On 6-in-1 Protection 48h Floral Fresh
GAR DEO roll-on new P6 FLORAL ( 5211)

• 27 sierpnia 2024 o 10:57
    Skuteczna ochrona przed potem
    Zmieniło się opakowanie i szata graficzna ale jakość produktu jest nadal bardzo dobra. Antyperspirant znajduje się w poręcznej buteleczce z kulką, zakręcane nakrętką. Produkt ma przyjemny, ładny, długotrwale wyczuwalny zapach. Plusem jest to, że nie pozostawia białych śladów na ubraniach. Łatwo jest zaaplikować, jest wydajny. Zgodny z opisem producenta. Skutecznie pomaga chronić przed nieprzyjemnym zapachem wydzielanego potu. Sprawdza się w trudnych sytuacjach.Antyoersoirant szybko się wchłania co jest także plusem. Delikatna , nowoczesna formuła, nie przesusza skóry ani jej nie podrażnia. Polecam wypróbować. Ja jestem zadowolona z zakupu i stosowania produktu.
    Zalety:
    • Poręczne opakowanie
    • Ładny zapach
    • Skuteczna ochrona przed potem
    • Nie brudzi ubrań
    • Sprawdza się w trudnych sytuacjach
  • 21 sierpnia 2024 o 17:13
    Gorąco polecam
    Garnier Mineral Protection 6 Skin to antyperspirant, który oferuje kompleksową ochronę w sześciu obszarach: przed potem, wilgocią, zapachem, podrażnieniami, białymi śladami i żółtymi plamami. Dzięki zawartości minerałów, produkt skutecznie neutralizuje wilgoć, zapewniając długotrwałą świeżość do 48 godzin. Formuła jest łagodna dla skóry, co czyni go odpowiednim dla osób z wrażliwą skórą. Spray szybko się aplikuje, nie pozostawia śladów na ubraniach i zapewnia uczucie komfortu przez cały dzień. To dobry wybór dla tych, którzy oczekują wielopoziomowej ochrony w jednym produkcie.
    • Szybkie efekty
  • 2 czerwca 2024 o 9:06
    Faworyt
    Antyperspirant w kulce na wage złota ! Lepszego w życiu nie miałam i po wielu przygodach w poszukiwaniu najlepszego ten najlepiej z wszystkich się u mnie sprawdził. Pokochałam go przede wszystkim za działanie i zapach. Uczucie świeżości przez cały dzień które zostaje i nie pozostawia plam !!!
    Zalety:
    • działanie
  • 27 kwietnia 2024 o 23:37
    Pachnące długotrwałe nawilżenie
    Antyperspiranty Garnier goszczą w mojej kosmetyczce od dobrych kilku lat, a ,,fioletowa" wersja jest moją ulubioną. Zazwyczaj kupuję spray, ale postanowiłam wypróbować także wersję w kulce. Jest tak samo pachnąca i skuteczna, ale bardziej wydajna. Jedynie trzeba chwilkę zaczekać aż ,,zastygnie". Długotrwałe chroni przed nieprzyjemnym zapachem, jest długo wyczuwalna jeszcze na ubraniu. Ma wygodny i poręczny kształt. Formuła jest delikatna dla skóry. Bardzo go lubię, świetnie mi się sprawdza
    Zalety:
    • skuteczny
    • wydajny
    • dobrze pachnący
    • delikatny dla skóry
  • 25 kwietnia 2024 o 11:14
    Zapewnia skuteczną ochronę przed potem
    Antyperspirant ma poręczne opakowanie (nowa wersja z jasnozieloną nakrętką) i aplikator w formie kulki, więc aplikacja jest bardzo wygodna. Jego zapach jest przyjemny, świeży, kwiatowy. Ze względu na problem z potliwością, potrzebuję mocnej ochrony i tu się nie zawiodłam. Antyperspirant świetnie chroni przed potem i jego nieprzyjemny zapachem. Przez cały dzień po jego zastosowaniu skóra pod pachami jest sucha, nawet podczas wzmożonej aktywności. Jak dla mnie jest skuteczny i zapewnia mi duży komfort. Nie podrażnia skóry, nie powoduje pieczenia nawet bezpośrednio po depilacji. Jego wadą dla mnie jest to, że długo schnie, nawet kilkanaście minut, co przy porannym pośpiechu nie jest komfortowe. Niewyschnięty pozostawia na ubraniach białe ślady, ale jeśli odczekamy do wyschnięcia, problem ten się już nie pojawia. Produkt jest średnio wydajny. Gdy stawiałam opakowanie na zakrętce, zdarzało się, że produkt wyciekał po bokach kulki. Jego cena jest przystępna, jest też powszechnie dostępny w drogeriach, marketach i dyskontach.
    Zalety:
    • Świeży kwiatowy zapach
    • Skuteczne chroni przed potem przez cały dzień
    • Daje uczucie świeżości
    • Wygodny aplikator w kulce
    • Nie podrażnia skóry
    Wady:
    • Długo schnie
    • Średnia wydajność