Przyspieszacze do opalania

Lirene Dermoprogram Jaśminowy olejek do opalania SPF 30

notino.pl
Lirene - Jaśminowy olejek ochronny do ciała - SPF30 - 150 ml

• 12 lipca 2024 o 11:38
    Bardzo lekki i szybki się wchłania
    Olejek ochronny Lirene to produkt ,który kupiłam w celu ochrony przed słońcem, i coś co zapewni mi bezpieczne opalanie w lecie. Olejek znajduje się w butelce z atomizerem, butelka jest przezroczysta dzięki temu widzę ile produktu zostało do stosowania na skórę. Produkt przyjemnie pachnie, dobrze nawilża - po zastosowaniu skóra jest odpowiednio chroniona ale też miękka i delikatna, rozswietlona.Olejek szybko się wchłania,jest lekki ,skóra po nałożeniu produktu nie jest tłusta, oblepiona. Cena produktu uważam ,że jest adekwatna do jakości i wielkości opakowania. Dodam również że produkt jest wydajny, pojemność to 150ml.Produjt dzięki wysokiemu spf zapewnia odpowiednią ochronę przeciwsłoneczną. Ja jestem zadowolona z zakupu i stosowania olejku- wypróbuj i ty na swojej skórze.
    Zalety:
    • Wydajność produktu
    • Cena adekwatna do jakości
    • Opakowanie z atomizerem
    • Produkt jest lekki a skóra po jego zastosowaniu nie jest tłusta
    • Produkt szybko się wchłania
    • Dobry produkt ochronny
    Wady:
    • Nie zauważyłam
    Goya5
    25 października 2023 o 17:21
    nawilża i chroni, cena przystępna, polecam!
    olejek kupiłam jadąc na późne wakacje i faktycznie spełnił swoje zadanie. Dobrze się go aplikuje, bardzo podoba mi się opakowanie, przezroczyste, aby móc kontrolować jego zawartość. Ma przyjemny zapach i dość dobrze się wchłania, aczkolwiek chwilę trzeba poczekać. Moja skóra była dobrze nawilżona i jest tez wodoodporny. Oczywiście cena jest bardzo przystępna, zatem polecam!
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • cena przystepna
    • spełnia swoje zadanie
    • jest wodoodporny
    Drogeria Super-Pharm
    Sana50
    28 sierpnia 2023 o 10:41
    Bardzo dobry
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Olejek kupiłam przed wylotem na wakacje. Bardzo fajnie się sprawdził. Wodoodporność się sprawdziła. Przy dużym słońcu stosowałam go dwa razy dziennie. Jak przy każdym tego typu produkcie trzeba odczekać żeby dokładnie wsiąkł i nie kleił się do ubrań. Produkt ma przepiękny zapach. Nie podrażnia.
    Zalety:
    • cudowny zapach
    • działanie
  • 18 września 2022 o 11:30
    Olejek SPF 30 od marki Lirene to dobra propozycja dla każdego, kto chce się leciutko opalić, ale jednocześnie uniknąć zaczerwienionej skóry. Dodatkowo ładnie prezentuje się na ciele.
    Olejki do opalania do tej pory nigdy nie były moim pierwszym wyborem jako ochrona przeciwsłoneczna. Jakoś zawsze odrzucał mnie fakt, że mogą one pozostawiać na mojej skórze tłusty efekt, a ja zdecydowanie bardziej preferuje szybko wchłaniające się opcje. Dodatkowo zawsze kupowałam opcje, które posiadają bardzo wysoki filtr, czyli oczywiście SPF 50. Staram się nie bawić w pół środki, gdyż jestem osobą posiadającą tatuaże i bardzo dużą uwagę zwracam na to, aby prawidłowo o nie dbać, co by nie traciły na swojej intensywności i ładnym kolorze. Propozycja od marki Lirene wydaje się całkowitą odwrotnością tego, w jaki sposób wybieram dla siebie produkty przeciwsłoneczne. Prawda jest taka, że jaśminowy olejek SPF 30 zwyczajnie pożyczyłam parę razy od koleżanki podczas ostatnich wakacji, dlatego też miałam okazję go przetestować. Recenzowany kosmetyk zamknięty został w opakowaniu o pojemności 150 ml. Za taką pojemność musimy w cenie regularnej zapłacić około 25 zł, co wydaje mi się dobrą okazją, chociaż ja polowałabym na niego na promocji. Buteleczka wykonana została z częściowo transparentnego, częściowo barwionego na żółto plastiku. Umieszczono tutaj takie informacje jak logo producenta, nazwę kosmetyku, jego podstawowe właściwości, zalecany sposób użytku czy skład. W rolę aplikatora wciela się tutaj klasyczny psikacz. Kosmetyk ten zawiera w sobie masę naprawdę ciekawych składników. Mamy tutaj moc różnego rodzaju olejków, np. jaśminowy czy słonecznikowy. Posiadają one działanie nawilżające, natłuszczające oraz odżywcze, podobnie jak witamina F, która także umieszczona została w tym produkcie od marki Lirene. Znajdziemy tutaj także b-karoten, czyli składnik, który sprawia, że opalenizna, która uzyskamy, będzie złocista i elegancko prezentująca się, a nie czerwona i piekąca. Olejek aplikowałam kilka razy na całe ciało oprócz twarzy. Jego formuła bardzo mnie zaskoczyła i odczarowała w mojej głowie olejki do opalania. Przede wszystkim nie pozostawia na skórze tłustej warstwy, tylko delikatnie nawilżoną i pięknie mieniącą się w Słońcu. Jak wiadomo tego typu SPF nie ochroni nas całkowicie przed promieniowaniem, tylko spowolni proces opalania się, dlatego nie polecam go do końca na tatuaże. Ja dzięki niemu delikatnie się przybrązowiłam, ale naprawdę subtelnie. Efekt ten bardzo mi się podoba, odbyło się to bez poparzeń słonecznych czy zaczerwienień. Moim zdaniem olejek SPF 30 od marki Lirene to dobra propozycja dla każdego, kto chce się leciutko opalić, ale jednocześnie uniknąć zaczerwienionej skóry. Dodatkowo ładnie prezentuje się na ciele. Zdecydowanie polecam, cieszę się, że go użyłam, bo odczarował mi olejki do opalania.
    • Aplikator
    • Nawilża
    • Pozostawia ładny efekt na skórze
    • Umożliwia delikatne opalenie się
    • Nie pozostawia tłustej warstwy
  • 3 lipca 2022 o 20:02
    Cudny
    Trafiłam na niego przez przypadek. Akurat miałam wtedy ogromną fazę na zapach jaśminu. I naprawdę nie żałuję. Faza przeszła, ale przy olejku już zostałam. Zapach jest delikatny i praktycznie wyczuwalny przy aplikacji. Sam olejek jest naprawdę przyjemny w stosowaniu. W miarę szybko się wchłania. Nie jest zbyt rzadki. Bardzo dobrze nawilża skórę, staje się błyszcząca i miękka. Do gustu nie przypadł mi aplikator. Mam wrażenie że olejek jest trochę za ciężki na atomizer. Przelałam go do zwykłej podróżnej butelki i mam ją zawsze na wyposażeniu letniej torby. SPF 30 to absolutne minimum jeśli chodzi o ochronę przeciwsłoneczną.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Łatwy w rozcieraniu
    • Nie jest zbyt tłusty
    • Nawilża

Zobacz także inne Przyspieszacze do opalania