Przyspieszacze do opalania

bialastokrotka.pl
Ziaja Masło kakaowe

• 21 maja 2025 o 14:55
    Pomaga w opalaniu
    Używałam przyspieszacza do opalania Ziaja z masłem kakaowym i jestem zadowolona – rzeczywiście skóra szybciej łapie ładny, brązowy kolor. Pachnie super, kakaowo, i dobrze nawilża. Minusem jest tłusta konsystencja i brak filtrów UV, więc trzeba dodatkowo używać kremu z SPF.
    • Konsystencja
    • Działanie
    Wady:
    • Brak ochrony UV
    smynia5
    19 maja 2025 o 13:44
    Strzał w dziesiątkę!
    Podczas wizyty w solarium zapytałam pracującą tam panią o produkty przyspieszające efekt opalonej skóry oraz zgodnie z tym co pomyślałam odnośnie absurdalnych cen i ilości produktu jak obie stwierdziliśmy "na jedną nogę" powiedziałam grzecznie kilka słów ;) Pracuję w budynku obok, podejrzewam że stąd polecenie mi tego skutecznego, taniego produktu, dziękuję <3 Zachęcona potencjalnymi efektami zakupu chciałam dokonać szybko, pomysł padł na opcję tradycyjną. W okresie zimowym spray był niedostępny w drogeriach. Szczęśliwie w tym samym budynku zakupiłam go w sklepie firmowym Ziaja korzystając dodatkowo z atrakcyjnej promocji na tonik oraz krem. Nie wiem czy lepsza dostępność jedyne sezonie wakacyjnym. Produkt pachnie obłędnie kakaowo. Tłusta mgiełka szybko daje się rozprowadzić, doceniam to w obleganym solarium, kolejka za drzwiami ;) Już po pierwszym użyciu zauważyłam efekt przyspieszenia opalania oraz dobry wpływ nawilżający. Po opalaniu warto go z siebie zetrzeć lub mieć możliwość założyć ubranie, którego nie boimy nie zatłuścić. Robi robotę! Tani, nawilżający, skuteczny. Mini minus za dostępność stacjonarnie oraz tempo zużywania. Zostanie ze mną na długo, planuję kolejne opakowania.
    Zalety:
    • Efekt szybszej opalenizny w solarium
    • Znaczna poprawa kondycji skóry po opalaniu
    • Nawilża/natłuszcza
    • Piękny zapach
    • Dobra cena
    • Spray
    • Informacja na opakowaniu o możliwości stosowania w solarium
    • Naturalne składniki
    • Ładne poręczne opakowanie
    Wady:
    • Dostępność stacjonarna w miesiącach zimowych u mnie wyłącznie w sklepie Ziaja
    • Po stosowaniu warto założyć ubrania, których nie jest nam szkoda lub porządnie wytrzeć ciało ręcznikiem
    • Nie jest wydajny
    • Żałuję, że odkryłam tak późno
  • 1 kwietnia 2025 o 18:25
    Polecam
    Ziaja Przyspieszacz do Opalania to kosmetyk, który pomaga w uzyskaniu szybszej i intensywniejszej opalenizny. Produkt został opracowany z myślą o osobach pragnących skrócić czas ekspozycji na słońce, a jednocześnie cieszyć się naturalnie brązowym odcieniem skóry. Dzięki lekkiej formule w postaci sprayu, łatwo się aplikuje i szybko wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Składniki aktywne zawarte w przyspieszaczu to między innymi masło kakaowe, olej z orzechów włoskich oraz ekstrakt z marchwi. Te naturalne komponenty wspierają syntezę melaniny, co intensyfikuje proces opalania. Dodatkowo kosmetyk nawilża skórę, zapobiegając jej przesuszeniu i łuszczeniu. Produkt można stosować zarówno przed opalaniem na słońcu, jak i w solarium. Nie zawiera filtrów UV, dlatego zaleca się stosowanie go w połączeniu z kremem przeciwsłonecznym. Regularne używanie przyspieszacza pomaga uzyskać równomierny i długotrwały efekt opalenizny. Ziaja Przyspieszacz do Opalania to idealny wybór dla osób, które chcą podkreślić letnią opaleniznę i jednocześnie zadbać o kondycję swojej skóry, pozostawiając ją miękką i gładką
    Zalety:
    • Piękny zapach
    W perfumerii
  • 1 kwietnia 2025 o 13:00
    Zawsze ze mną na wakacjach
    Ile zużyłam opakowan.. to nie zliczę! Jedzie ze mną zawsze na wakacje za granicę, w Polsce również na plaży go używam. Opalam się w miarę szybko, więc nie potrzebuje przyspieszacza. Używam go dlatego, że opalenizna ładniej wygląda. Jestem bardziej czekoladowa niż pomarańczowa. A ten zapach.. nawet jakby nie działał, to używałabym go dla samego zapachu. Atomizer nie psuje się, po tylu opakowaniach jeszcze nie zdarzyło mi się. Bardzo polecam dla czekoladowej opalenizny!
    Zalety:
    • Wydajny
    • Piękny zapach
    • Nadaje czekoladową opaleniznę
    Wady:
    • Opakowanie mogłoby być bardziej przejrzyste, lubię jak widać ile produktu jeszcze zostało.
    Jvnetkv
    19 marca 2025 o 16:40
    Przyśpieszający
    Mój numer jeden do opalania. Zawsze po niego wracam i jestem zadowolona. Przyjemnie się rozprowadza a przy tym nie zostawia smug. Polecam każdej wizażance.
    Zalety:
    • Przyspiesza, nie zostawia smug, dobrze się rozprowadza

Zobacz także inne Przyspieszacze do opalania