WIZAŻ logo

Świetny produkt do opalania
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Spray „Masło Kakaowe” od Ziaja miałam okazję przetestować podczas wakacji w Grecji i muszę przyznać, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Zależało mi na uzyskaniu pięknej, równomiernej opalenizny i faktycznie zauważyłam, że produkt przyspiesza proces opalania. Już po kilku dniach moja skóra nabrała ładnego, złocistego kolorytu. Warto jednak pamiętać, aby stosować go z umiarem - niewielka ilość w zupełności wystarcza. Dzięki temu można stopniowo budować opaleniznę dzień po dniu i uniknąć zbyt intensywnego efektu. Dodatkowo spray świetnie nawilża skórę, dzięki czemu pozostaje ona miękka i przyjemna w dotyku. Ogromnym atutem jest dla mnie również jego piękny, kakaowy zapach, który od razu kojarzy mi się ze słonecznymi wakacjami. Produkt okazał się także bardzo wydajny - jedno opakowanie wystarczyło mi na cały wyjazd, mimo regularnego stosowania. To zdecydowanie kosmetyk, po który chętnie sięgnę ponownie przed kolejnym urlopem.
    Wady:
  • Dzisiaj o 7:45
    Od lat na przyspieszenie opalania
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Te "Masło kakaowe" kupuję już od lat na sezon letni, gdy tylko można zacząć opalanie się. Rzeczywiście, tak jak obiecuje producent, przyspiesza on opalanie. A jego aplikacja jest bardzo łatwa i przyjemna, gdyż kosmetyk zamknięty jest w opakowaniu z sprayem. Niestety wydajność słaba, ponieważ mamy tu tylko 100 ml produktu. Konsystencja lejąca, dosyć tłusta i to sprawia, że po aplikacji kosmetyku na ciało warto jeszcze rozsmarować go dłońmi. Zostawia on tłustą powłokę na skórze, dlatego warto uważać na ubrania. Po nim, słońce, szybko "łapie", więc tu też należy uważać by się za szybko nie opalić i "spalić". Lecz dzięki niemu mamy efekt pięknej, naturalnej opalenizny. Zapach kosmetyku przyjemny, takiego słodkiego kakao.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    2 czerwca 2026 o 11:05
    Działa !
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Korzystam z tego przyspieszacza już jakiś czas i zawsze myślałam że nie działa jednak wystarczy używać go dobrze żeby skończyć spalonym… Przy dobrym słońcu i dobrej ilości produktu działa cuda. Łapie to słońce i pojawia się opalenizna. Uważam że jak za taką cenę produkt naprawdę spełnia oczekiwania jednak trzeba uważać afiszując się na słońce. Warto dokładnie wysmarować ciało aby produkt rozłożył się równolegle i naprawdę ładnie można się zbrązowić. Produkt uważam że jest warty zakupu, mi osobiście się sprawdził mimo że mam z tym problem i ciężko mi się opłacić. Prosto od serca mogę go polecić każdemu.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie
    • Działa
    • Nie podrażnia
    • Tani
  • konto usunięte
    21 maja 2026 o 23:05
    Spray do opalania
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Oto moja opinia na temat sprayu przyspieszającego opalanie z masłem kakaowym od marki Ziaja: Moje wrażenia z używania sprayu Ziaja Ziaja Masło Kakaowe to produkt, który od lat cieszy się ogromną popularnością, co potwierdza tytuł Kosmetyku Wszech Czasów na portalu Wizaz. Postanowiłam sprawdzić, czy rzeczywiście warto mieć go w swojej wakacyjnej kosmetyczce.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    19 maja 2026 o 9:38
    Letni zapach kakao i delikatne przyspieszenie opalania ☀️🍫
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Spray Ziaja Masło Kakaowe bardzo polubiłam głównie za piękny, słodki kakaowy zapach, który totalnie kojarzy się z latem i opalaniem. Produkt dobrze rozprowadza się na skórze i daje przyjemne uczucie nawilżenia. Mam wrażenie, że przy regularnym stosowaniu skóra wygląda bardziej promiennie i szybciej łapie delikatny kolor. Duży plus za wygodną formę sprayu i bardzo dobrą cenę. Jedyny minus to lekko tłusta warstwa po aplikacji, dlatego najlepiej chwilę odczekać przed ubraniem się.
    Zalety:
    • przepiękny kakaowy zapach
    • wygodny spray
    • dobrze nawilża skórę
    • świetna cena
    • idealny na lato
    Wady:
    • zostawia lekko tłustą warstwe
    • potrzebuje chwili do wchłonięcia
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Zobacz także inne Przyspieszacze do opalania

szukaj