WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

messsy
    12 grudnia 2020 o 13:21
    Ogórkowa przyjemność
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Olejek jest świetny. Na wiosnę i lato nadaje się idealnie. Bardzo przyjemny w użytkowaniu. Dobry skład. Odejmuje jedna gwiazdkę za cenę..jest dość wysoka.
    Zalety:
    Wady:
  • 14 października 2020 o 19:45
    Jak letnia mizeria
    Suchy olejek do ciała, znalazłam w naturalnym boxie kosmetycznym. Pierwszy raz mam do czynienia z taką formułą kosmetyku. Mozna powiedziec moj pierwszy suchy olejek. Butelka solidna, szklana z pipetą, koloru zielonego ale dość przezroczysta więc widać zawartość w środku. Muszę przyznać, że zapach tego olejku jest dla mnie totalnym zaskoczeniem ! Prawdziwa letnia mizeria z ogórków zebranych w ogródku. Nie ma nic w tym zapachu chemicznego, jest tak autentyczny, że aż piękny;) lekki, orzeźwiający i mega przyjemny, no chyba , że jest ktoś kto nie lubi zapachu surowego ogórka. Po jakimś czasie, zapach się ulatnia. Olejek ma lekką formułę, lejacą i praktycznie bezbarwną. Co znajdziemy w tym olejku? Macerat z nasion jagód goji Olej z ogórka Skwalan Olej z pestek winogron Skład wegański w pełni naturalny . Olejek zastosowałam na całe ciało, po wyjściu z wanny lekko jeszcze wilgotne. Jest produktem który błyskawicznie się wchłania, nic nie tłuści, ani nie zostawia lepkiej warstwy. W trakcie jego stosowania skóra nabiera blasku i takiej przyjemnej aksamitnosci. Znikają przesuszone białe skórki na ciele i pęknięcia. Skóra staje się elastyczna i gładka. Doskonale nadaje się na przesuszone skórki wokół paznokci, z powodzeniem zastąpi oliwki o inne olejki które jednak zostawiają uczucie tlustości. Jestem nim naprawdę zauroczona, chyba sięgnę po inne zapachy. Polecam dla fanek naturalnej pielęgnacji. Świetny produkt.
    Zalety:
    • zapach mizerii z ogórka
    • genialne wchłanianie
    • nawilża i regeneruje
    • zostawia zdrowy blask
    • świetny wegański skład
    • piękna szklana butelka z pipetką
    • uniwersalny produkt
    • zastępuje balsam
    • dla wrażliwych i atopowych skór
    Wady:
    • brak wad