Cienie do powiek

Makeup Obsession London Sweet Like Candy Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

• 20 lutego 2025 o 18:00
    Przepiękna!!
    Ta paleta wpadła mi w oko przez kolorystykę. Na promocji kosztowała nieco mniej, więc nie przepłaciłam za to maleństwo. Malutka, ładna paletka posiada mini lusterko i zamykanie magnetyczne. W środku kryje 9 cieni o różnym wykończeniu w fioletowej tonacji i bardzo dobrej pigmentacji. W palecie cienie sprawiają wrażenie, że będą się osypywać, jednak pod okiem nic takiego nie robią (ich konsystencja jest dość miękka). Blendują się i łączą ze sobą fantastycznie, współgrają też z innymi kosmetykami. Utrzymują się na powiece cały dzień i nie zbierają się w załamaniach.
  • 30 października 2024 o 15:32
    Fantastyczna!
    Ina37
    17 lutego 2021 o 13:26
    kolory to największy plus
    Kupiłam paletkę na promocji (za ok. 10zł), więc nie wydałam na nią dużo, ale gdybym kupowała ją za regularną cenę (30)zł to pewnie bym się zawiodła. Opakowanie i kolory są ładne, ale pigmentacja beznadziejna. Błyski słabo się nakładają, a maty pracują dobrze tylko na bazie (moja jest z NAM), bez bazy pigment nie istnieje. Według mnie lepiej kupić za tą cenę fioletowy dobrze napigmentowany, pojedynczy cień (miyo, mystik) lub dwa, zamiast tej paletki, która dodatkowo jest maleńka (zdecydowanie mniejsza od dłoni).
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • ładne kolory
    Wady:
    • bardzo mało produktu
    • słaba jakość
    • bez bazy cienie nie mają pigmentu
    • słabe błyski
    • wysoka cena w stosunku do wielkości
  • 28 listopada 2020 o 20:35
    polecam
    Pigment w paletce jest bardzo mocny ,formuła cieni bardzo przyjemna - brokaty super się nakładają (tu polecam aplikacje palcem, wtedy wszystkie drobinki zostają na powiece a nie na pędzelku),a matowe kolory nie są za suche i nie osypują się na całą twarz. Makijaż oka przetrwał cały dzień ,więc trwałość cieni (bez bazy) oceniam bardzo wysoko.
    Zalety:
    • pigment
    • trwałość
    • formuła
    Wady:
    • brak wad
  • 16 listopada 2020 o 12:36
    Fiolet, fiolet, fiolet!
    Paletka Makeup Obsession Sweet like candy to niesamowita moc fioletu zamknięta w malutkim opakowaniu. Matowy liliowy, fiolet biskupi, intensywny ciemny brokatowy fiolet, złoty z drobinkami fioletu... Wszystko to składa się na tematyczną paletkę, poświęconą odcieniom fioletu. Jako dodatek do podstawowych paletek to naprawdę świetna opcja. Na pewno skuszę się na inne paletki z tej serii, inne kolory, ale wtedy, gdy będą na promocji, ponieważ w cenie regularnej 28,99 nie jest to gra warta świeczki mając na uwadze gramaturę opakowania. Mimo to, dalej pięć gwiazdek, tylko trzeba polować na promocje.
    • Piękne odcienie
    • Blendowanie
    Wady:
    • Regularna cena bez promocji