Kremy i maski do rąk

Creative Nail Design (CND) Creative Scentsations Lotion (różne rodzaje)

• 4 października 2019 o 14:19
    Cudowne zapachy
    Balsam miałam chyba już w każdej wersji zapachowej i jestem zauroczona tymi zapachami :) każdy mi się podoba, każdy ma coś fajnego w sobie, wybór jest duży także można szaleć z zapachami. Co do konsystencji produktu to jest lekka, szybko się wchłania nie pozostawiając tłustej warstwy na skórze. Dobrze nawilża skórę, zmiękcza, odżywia i regeneruje. Stosuje te balsamy zarówno na dłonie, stopy jak i całe ciało i wszędzie sprawdzają się doskonale. Zapach utrzymuje się przez pewien czas na skórze co dla mnie jest jak najbardziej na plus. Do tego balsam nie podrażnia ani nie uczula, nie powoduje podrażnień nawet bezpośrednio nałożony na skórę po depilacji. Bardzo dobre produkty warte wypróbowania :)
    Zalety:
    • szeroką gama zapachów
    • nawilżenie, odżywienie, wygładzenie skóry
    • nie podrażnia, nie uczula
    • dobry do skóry całego ciała, zarówno na dłonie i stopy
    • nie podrażnia nawet po depilacji
  • 16 stycznia 2019 o 18:10
    Kolejne cudo od CND!
    Jestem ogromną fanką produktów CND. Shellac, Vinylux, SPA i balsamy to coś, na czym się nigdy nie zawiodłam. Kupuję pełno balsamów z różnych półek cenowych, a mimo wszystko zawsze wracam do tego jednego! Moim faworytem jest zdecydowanie zapach mango i kokos. Ten boski zapach kojarzy mi się przez cały rok z wakacjami, a mąż oszalał na jego punkcie, co również mnie pozytywnie zaskoczyło ;) Jest niesamowicie wydajny. Rzadko można spotkać tak dobry kosmetyk, który jest tak wydajny i tak długo pachnie w tak niskiej cenie. Balsamy kupuję tylko od EKERT, ponieważ na Allegro natrafiłam niestety na podróbki. Nawilżanie jest idealnie dopasowane do mojej skóry. Balsam nie pozostawia tłustej, lepkiej warstwy, tylko cudownie się wchłania, ochraniając skórę delikatną mgiełką pielęgnacyjną. Po prostu kocham ten produkt!
    Zalety:
    • trwałość
    • sposób nawilżania skóry
  • 31 maja 2013 o 15:25
    CUDOWNY!!!
    Używałam Balsamu Brzoskwinia i Żeńszeń Balsam jakiego szukałam, jest wprost idealny!!! Jest bardzo szybko absorbowany przez skórę, nie jest tłusty- co jest ważne jeśli nie chcemy czekać 20min na ubranie się po wybalsamowaniu ciała:) Sprawdza się też dobrze na dłoniach, wielkim plusem jest tu także szybkie wchłanianie. Balsam daje długotrwały efekt nawilżenia. Stosowany systematycznie, daje super efekty. Skórą staje się jędrna i nawilżona. Naprawdę bardzo bardzo polecam!!! Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno całe
    Kotusia
    25 września 2012 o 21:05
    faaaajne :)
    Mam dwie wersje: mango z kokosem i jabłko z cynamonem. Balsamy OBŁĘDNIE pachną, zaraz po nałożeniu zapach ciągnie się za właścicielem :) Znacznie trwalszy jest mango z kokosem, zapach jabłka i cynamonu szybko znika z mojej skóry :( Buteleczką z pompką umożliwia szybką aplikację kremu, wchłania się również bardzo przyzwoicie, gorzej natomiast z nawilżeniem- może wynika to z faktu, że lubię konkretny film na skórze moich dłoni. Na ciele również nie widać zbytniego efektu nawilżenia- ot takie średnio nawilżające ale za to genialnie pachnące balsamy :) Wielbicielki pieknych zapachów na pewno będą zadowolone Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 17 lipca 2012 o 23:28
    Bardzo przyjemny
    Po raz pierwszy spotkałam się z tym balsamem u mojej kosmetyczki. Od razu urzekł mnie nieziemsko waniliowy zapach - limitowana edycja Holiday Luxury Lotion Vanilla Cashmere with a hint of Jasmine. Kupiłam od razu 3 sztuki :-). Ta wersja zapachowa jest dość intesywna i zdecydowanie nadaje się na chłoden, jesienno-zimowe wieczory. Latem używam balsamów o zapachu wiśni i gałki muszkatołowej, ogórka i aloesu, czasem żurawiny. Nie pozostawiają tłustej warstwy i błyskawicznie się wchłaniają co zapewnia komfort stosowania nawet w upalne dni. Wszystkie obłędnie pachną, długo i intesywnie. Są bardzo wydajne. Bardzo praktyczne opakowanie z pompką. Pół gwiazdki odejmuję za brak długotrwałego nawilżenia suchych partii skóry oraz ograniczoną dostępność ( niektóre salony kosmetyczne oraz sklepy internetowe ). Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 x 245 ml