Mgiełki do ciała

So...? Fragrance Unique, Body Mist Berry Bliss Mgiełka do ciała

• 24 stycznia 2024 o 12:33
    Może być :)
    Z reguły nie używam mgiełek, uważam to za niepotrzebne. Dostałam w prezencie więc dlatego trafił w moje ręce. Co na plus ? Ładny, owocowy zapach. Głownie wyczuwalny zapach malin. Fajnie się aplikuje, lekko nawilża ciało. Cena jest ok, ale osobiście bym tego nie zakupiła, bo po prostu dla mnie jest to zbędne. Ocena ogólna dobra, ale bez większego szału. Ładne opakowanie, kolory jakie lubię, owoce leśne, ładne tak.
  • 7 czerwca 2023 o 17:51
    Pachnie jak świeże owoce
    Zapach jest bardzo przyjemny. Opakowanie wydajne, ale przy mocnym powąchaniu wyczuwalny jest alkohol. Plus jest taki, że nawet przy wypróbowaniu nie dużo tracimy, cena jest niska a aby zużyć opakowanie trzeba naprawdę często używać mgiełki. Nie da się odkręcić spryskiwacza to jest jedyny minus. Poza tym mgiełka bardzo fajna. Ale czy kupię ją ponownie? Raczej nie, chyba że producent polepszy produkt.
    Zalety:
    • Niska cena
    • Duże opakowanie
    Wady:
    • Zbyt wyczuwalny alkohol
  • 10 września 2020 o 17:40
    Mdły zapach
    Mgiełkę otrzymałam w paczce jako nagrodę za zdobycie tytułu Recenzentki Miesiąca za co serdecznie dziękuję :) Pierwszy raz miałam produkt z tej firmy. Ogólnie rzadko używam mgiełek .Są one dla mnie zbyt alkoholowe i mało trwałe.Wersja którą otrzymałam to Berry Bliss . Zapach składa się z : Nuty głowy: malina, fiołek Nuty serca: jaśmin, kwiat pomarańczy Nuty bazowe: drzewo sandałowe, wanilia, piżmo Opakowanie to najładniejszy element tego produktu.Buteleczka przeźroczysta czerwona więc widać ile zostało zużyte Jest masywna, dość duża bo ma aż 150 ml. Raczej do użytku domowego niż do noszenia w torebce :) Całość opatrzona grafika owoców jagód ,jeżyn i malin i dlatego myślałam że będzie to lekki orzeźwiający zapach w sam raz na lato. Srebrna nakrętka daje elegancki wygląd całości. Atomizer nie zacina się i psika delikatnie a nie za mocno. Niestety zapach zupełnie nie trafił w mój gust. W ogóle nie przypomina mi żadnych owoców. Nie czuć malin ani nic kwaśnego. Podejrzewam że fiołek w połączeniu z wanilia dają taki mdły zapach. Jest on bardzo słodki, męczący i płaski .Po kilku minutach już go nie czuć na skórze, szybko wietrzeje. Plusy -ładne opakowanie i grafika -atomizer -dostępność m. in. w Hebe Minusy -trwałość -cena -za słodki zapach

Zobacz także inne Mgiełki do ciała