Mgiełki do ciała

So...? Fragrance So…? Summer Escapes Bali Breeze Mgiełka do ciała

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 lutego 2025 o 16:20
    Wyjątkowy zapach Bali Breeze
    Mgiełka pachnie przepięknie, słodko i lekko kokosowo. Wyczuwam tu zapach waniliowy i nutę orzeźwiającego ananasa. Jest to słodki ananas ale nie przytłaczający. Mgiełka wspaniale odświeża ciało jak i ubrania. Stosuję tę mgiełkę właśnie w ten sposób i jestem zadowolona. Podoba mi się,że zapach nie zmienia się pod wpływem upływu czasu, tylko pozostaje taki sam jak na początku aplikacji. Jest to świetny wariant na lato. Jak mówi sama nazwa "Bali Breeze", to mgiełka dedykowana na słoneczne, letnie wieczory czy wakacyjne przygody nad morzem. Mgiełka znajduje się w plastikowym opakowaniu z motywem żółtych kwiatków, jest to motyw typowo wakacyjny. Mgiełka urzeka zapachem ale też trwałością, ponieważ na skórze pozostaje przez kilka dobrych godzin. Chciałabym tutaj również dodać,że zapach ten mi przynajmniej kojarzy się z zapachem Pur Blanca z Avon. Mam na myśli tę wodę toaletową z jasną zakrętką. Pamiętam,że tamten zapach posiadał nuty zapachowe piżma i w mgiełce Bali Breeze od So! również wyczuwam tę nutę zapachową. Zawsze , gdy używam tej mgiełki mam nieodparte wrażenie,że to jest właśnie podobny zapach do Pur Blanca, tylko jakby w wersji wzbogaconej o nuty zapachowe owoców. Serdecznie polecam tę mgiełkę. Nie zawiedziecie się :))
    Zalety:
    • Słodki orzeźwiający zapach
    • Wysoka jakość
    • Niska cena
    • Nuty zapachowe
  • 9 lutego 2025 o 22:11
    Moja ulubiona mgiełka
    Bardzo lubię tą mgiełkę. Jest przystępna cenowo i ma bardzo ładny zapach. Czuć wanilię, kokos i kwiaty. Niestety trwałość pozostawia wiele do życzenia jednak za taką cenę nie można spodziewać się niczego lepszego.
  • 9 lutego 2025 o 20:40
    Ten zapach skradł moje serce
    Kupiłam tą mgiełkę, ponieważ poleciła mi ją znajoma. Cudo zamknięte w butelce. Wyczuwalne nuty kokosa, ananasa i pomarańczy tworzą idealne połączenie. Zapach jest słodki ale nie mdlący. Uważam, że pasuje do każdej pory roku. Na pewno sprawdzę jeszcze wodę toaletową z tej serii. Minus za trwałość.
    Zalety:
    • Piękny, słodki zapach
    • Dobra cena
    Wady:
    • Słaba trwałość
    kaja_q
    1 stycznia 2025 o 13:59
    NAJLEPSZA
    ONA JEST IDEALNA. Super zapach kazda mgielka ma super zapach zreszta z tej marki. Dlugo sie trzyma ladne opakowanie i wydajna. Cena to obled na przecenie mozna nawet za 9 zł takze biegnijcie po nia
    • wydajnosc
    • trwalosc
    gabi_mu
    29 września 2024 o 10:15
    Najlepsza mgiełka ever!!!
    Uwielbiam ten produkt, zapach jest wyjątkowy i kojarzy mi się z wakacjami i ciepełkiem. Mgiełka jest trwała, wydajna, opakowanie jest solidne, porządnie wykonane.
    Zalety:
    • trwałość, kompozycja zapachowa

Zobacz także inne Mgiełki do ciała