Dezodoranty i antyperspiranty

Secret Delicate Scent All Day Fresh Deodorant Spray Antyperspirant w sprayu damski

• 13 czerwca 2024 o 0:07
    Sekretny problem ze skutecznością
    Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem jego zapachu. Aromat jest naprawdę przepiękny i długo utrzymuje się na skórze. I to by było na tyle zalet... Niestety, mimo pięknego zapachu, jego właściwości antyperspiracyjne pozostawiają wiele do życzenia. Chociaż świetnie sprawdza się jako dezodorant, to niestety nie radzi sobie z redukcją potliwości.
    Zalety:
    • Przepiękny zapach
    • Standardowy aplikator
    Wady:
    • Słaba skuteczność w redukcji potliwości
    • Wyłącznie jako dezodorant
    Drogeria Super-Pharm
    Metka2
    24 czerwca 2022 o 9:55
    Nic specjalnego
    Kupiłam skuszona promocją i oczywiście grafiką z myślą fajnego kwiatowego zapachu niestety nie pachnie tak jak myślałam. Jest to zapach mocy aż wierci w nosie i szybko się ulatnia. Jeśli chodzi o ochronę to totalnie się nie nadaje nie chroni w ogóle. Używając nie zauważyłam natomiast podrażnienia nawet po depilacji czy też plam na ubraniach. Aplikator fajny miły w użytkowaniu. Raczej już po niego się sięgnę.
  • 27 listopada 2021 o 20:02
    Kupiłam ten dezodorant w promocji. Namówiła mnie koleżanka, która sobie go chwaliła i sama wzięła kilka opakowań podczas naszych wspólnych zakupów. Byłam więc ciekawa co takiego w nim jest i postanowiłam sama spróbować. To całkiem interesująca pozycja dla każdego, kto lubi kwiatowe zapachy w kosmetykach, ochrona jaką daje w okresie jesiennym jest bardzo dobra, produkt spełnia moje oczekiwania. OPAKOWANIE Kolorystyka jest stonowana i delikatna, jak cała seria tej marki. Dominuje wyrazisty błękit z kwiatowymi motywami. Kolorystycznie nakrętka dopasowana jest do całości i wykonana jest z mocnego, trwałego plastiku. Mamy tutaj aluminiową butelkę z aplikatorem jest spray, która działa bez zarzutu od samego początku stosowania nie zacinając się. Spray dozuje przyjemną , lekką mgiełkę w odpowiedniej ilości. DEZODORANT Produkt ma delikatny kwiatowy zapach, dominują tutaj konwalie o charakterystycznej nucie zapachowej, nie można ich pomylić z żadnym innym kwiatem. Mnie osobiście się podoba, nie jest duszący, bo i z taką interpretacją tego aromatu się spotkałam, tutaj jest dobrze wyważony. Po aplikacji szybko się wchłania, nie musimy długo oczekiwać na założenie ubrania. Nie brudzi ubrań i nie pozostawia na nich nieestetycznych śladów zarówno na czarnych jak i kolorowych. Ochrona jaką daje u mnie się sprawdza i jest wystarczająca. Dobrze maskuje nieprzyjemny zapach, choć oczywiście jak każdy dezodorant nie hamuje wydzielania potu. W okresie jesiennym zdał u mnie egzamin. Cena jest korzystna dla portfela, sam produkt dobrze dostępny, a do tego całkiem wydajny. Ma na tyle delikatną formułę, że nie powoduje dyskomfortu nałożony nawet po depilacji. PLUSY: + ładny zapach + nie brudzi ubrań i dobrze chroni + praktyczne opakowanie + korzystna cena + dobra wydajność + ogólnodostępny
  • 6 października 2021 o 15:53
    Czy aby napewno czuć świeżość cały dzień?
    Dezodorant kupiłam bo namówiła mnie koleżanka z pracy. A że akurat nie było zapasów w domu to mówię co tam niech będzie. Opakowanie to duży plus i chyba jedyny. Fajna opcja że nie ma zatyczki tylko się przekręca. Ja jakoś zawsze gubię wszystkie zatyczki. Zapach jest bardzo ostry i intensywny ale o dziwo szybko się ulatnia i po 2 godz nic nie czuć. Nie zapewnia świeżości. Nie podrażnia nie pozostawia białych plam nie robi nic fajnego. Za tą cenę myślałam że mnie zaskoczy niestety rozczarował mnie.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie zapewnia swiezosci
    • Zapach ostry i szybko znika