Żele pod prysznic

Isana Berry Love Cremedusche Kremowy żel pod prysznic

Ann_ek
    29 października 2024 o 21:48
    Fatalny. Z plusów- szybko się skończył
    Miałam już kiedyś mydło do rąk z tej linii, które, mówiąc oględnie, nie zrobiło na mnie najlepszego wrażenia. Zupełnie więc nie wiem co mną kierowało, że skusiłam się jeszcze na ten żel. Chyba pozytywne opinie tutaj na Wizażu. Niestety tym razem nie wstrzeliły się one w moje gusta i potrzeby, bo jest to po prostu mały koszmarek. Opakowanie jest całkiem wygodne i dobrze przemyślane. Co prawda nie widać w nim bieżącego zużycia, ale to niewielki minus. No i szata graficzna mogłaby być troszkę spokojniejsza. Niemniej jednak jest wykonane porządnie, butla stabilna, dobrze leży w dłoni. Dozownik wygodny, to tak dźwignia, którą naciskając z jednej strony, z drugiej otwiera się niewielki dziubek. Myślę, że nie byłoby z tym opakowaniem problemów w podróży. Zawiera 300 ml produktu. Ogólnie oceniam je na mocne 4. Niestety ja należę do osób, którym zapach tej linii nie przypadł za bardzo do gustu. Zamysł jest ciekawy, to słodkie owoce jagodowe. Niestety mój nos wyczuwa tu oprócz słodyczy jeszcze jakąś sztuczną, syntetyczną nutę. Trochę mnie drażni. Poza tym jest bardzo ulotny i nie utrzymuje się na skórze. Konsystencja jest kolejnym minusem- jak dla mnie zbyt rzadka i lejąca. Ucieka z dłoni, niełatwo ją przenieść na skórę. Dalej jest równie źle- formuła strasznie kiepsko się pieni. Ja jestem fanką dużej ilości piany. Wydajność na dwójkę- bardzo, bardzo słaba. Dostępność oczywiście dobra, markę znajdziemy w Rossmannach. O działaniu też nie za wiele dobrego mogę powiedzieć. Nawet tak średnio sobie radzi z myciem- może przez ten brak piany, ale mam wrażenie, że strasznie dużo formuły musiałam aplikować, żeby skórę porządnie oczyścić. No i to, co zwykle dzieje się w żelach tej marki, a więc wysuszenie. Nie ma tragedii, regularna aplikacja balsamu do ciała potrafi się rozprawić z tym problemem, ale jednak muszę odnotować, że tak się dzieje. Przyznam szczerze, że znam mnóstwo lepiej działających żeli o przyjemniejszej formule. Do tego na pewno nie wrócę.
    Zalety:
    • dość wygodne opakowanie
    Wady:
    • słabo myje
    • potrafi wysuszyć skórę
    • kiepsko się pieni
    • niewydajny
    • sztuczny zapach
    • za rzadka konsystencja
  • 23 sierpnia 2024 o 14:43
    Piękny zapach i cena na każdą kieszeń
    Uwielbiam żele pod prysznic. Zawsze przy wyborze kieruję się zapachem oraz działaniem pielęgnacyjnym. Często sięgam po nowości bo lubię różnorodność. Isana gości u mnie od dawna. Jest dość tania i łatwo dostępna. Wersja Berry Love to prawdziwa miłość dla skóry. Cudowny owocowy zapach, który sprawia przyjemność podczas kąpieli. Świetnie się pieni i delikatnie oczyszcza skórę nie naruszając bariery hydrolipidowej naskórka. Myślę, że kupię ponownie. To jeden z tych zapachów po które chętnie wrócę.
    Zalety:
    • dobrze się pieni
    • piękny zapach
    pysiam
    16 czerwca 2024 o 19:15
    masakrycznie niewydajny
    Ogólnie większość żeli Isany jest dość wodnista i mało wydajna, ale ten bije pod tym względem rekord, niestety w negatywnym sensie. Dawno nie miałam tak mało treściwego żelu. Przelałam go do opakowania z pompką i potrzebuję 5-6 pompek , aby dobrze się spienił na siateczkowej myjce. Innym żelom wystarczają takie same 1-2 pompki. Podoba mi się zapach i różowy kolor żelu, i to, że nie wysusza mojej skóry, ale ze względu na bardzo niską wydajność już go nie kupię. Panuje przekonanie, które zresztą niedawno sama również podzielam, że żele Isana są bardzo tanie, więc można wybaczyć słabszą wydajność. Jakiś czas temu, w Polsce, te żele procentowo sporo podrożały, znacznie ponad poziom inflacji, a (średnia) jakość pozostała. Biorąc pod uwagę inne tanie żele marki własnej, to te z Biedronki biją Isanę na głowę pod względem jakości, są treściwe, kremowe i wydajne, doskonale się pienią, przy porównywalnej cenie.
  • 15 kwietnia 2024 o 18:47
    Owocowy zawrót głowy
    Poszukując nowego żelu pod prysznic zainteresowałam się tanioszką z Isany. To mój pierwszy żel z tej marki, mimo że miałam od nich dużo innych kosmetyków. Konsystencja jest z tych gęstszych, kremowych, co sprawia, że żel jest bardzo wydajny i starczy z pewnością na dłużej. Żel super się pieni, skutecznie oczyszcza i odświeża skórę. Mimo że ma mocniejszy detergent w składzie to nie zauważyłam żeby działał wysuszająco. Wersja Berry Love to intensywny, jagodowy zapach, który skradł moje serce. Na pewno wypróbuję też inne wersje tych żeli, bo ten spełnił moje oczekiwania. ZALETY Skutecznie oczyszcza i odświeża skórę Nie przesusza Zapach Super się pieni Konsystencja Wydajność Niska cena WADY Brak
  • 5 października 2023 o 13:37
    Tania perełka ♥️
    Kupiłam go, ponieważ zakochałam się w mydle w płynie Berry Love i zamarzyła mi się ta wersja zapachowa pod prysznicem. Po zdenkowaniu pierwszego opakowania śmiało mogę powiedzieć, że to fajny produkt i z całą pewnością sięgnę po niego ponownie! + Estetyczne i funkcjonalne opakowanie, bez problemu dozuję tyle żelu, ile potrzebuję. + Ładna szata graficzna. + Idealna konsystencja - nie wodnisty żelik, tylko konkretny, dobrze pieniący się kosmetyk. + Przepiękny, apetyczny zapach - połączenie malin, jeżyn i wanilii jest genialne ♥️ + Żel dobrze wywiązuje się ze swojego zadania - oczyszcza skórę bez podrażnień, odświeża i daje poczucie czystości. Łatwo go spłukać. Nie wysusza, choć właściwości pielęgnacyjnych próżno tutaj szukać. + Kosztuje grosze, dosłownie! + Łatwo dostępny. Jedynym minusem jest kiepska wydajność - zużyłam butlę w nieco ponad 2 tygodnie. Niemniej jednak, mogę polecić Wam ten żel, bo robi to, co powinien robić, kosztuje niewiele i do tego wdpaniale pachnie. Fajna, tania perełka Isany ♥️

Zobacz także inne Żele pod prysznic