Serum do twarzy

Alma K Hydrate Flawless Glow Serum (Serum do twarzy)

Alma K.

Pydka18
    2 kwietnia 2025 o 12:37
    Nawilżające serum do twarzy !
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Ciężko mi było znaleźć serum, które nie podrażniało mojej skóry na twarzy. Produkt od Alma K jest idealny, skóra nie jest po nim podrażniona. Opakowanie jest pojemne i dozowanie bardzo wygodne. Twarz po stosowaniu serum pozostaje nawilżona bardzo długo o co mi zawsze chodzi najbardziej.
    wiolen
    31 marca 2025 o 18:18
    jest ok, przyjemne
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Ostatnio używałam krem z drogerii Natura, marki Botanic, 99% składu naturalny. Trudno jest go pobić. Serum jest ok, ale lepszy efekt miałam po wyżej wymienionym kremie, lepszy skład i cena i efekty
  • 31 marca 2025 o 10:23
    Serum do twarzy jest cudne
    Serum jesy bardzo fajne szklana butelka z pompką która dobrze dzala i dozuje. Zapachu nie wyczowam. Wygładza, odżywiają i nawilża moja twarz. Moja cera jest mieszaną. Sprawdza się swietnie na niej nie zapycha porów. Wchłania się bardzo szybko i nie pozostaje tłusty film.
  • 28 marca 2025 o 14:49
    Lekka formuła i świetne nawilżenie!
    Serum do twarzy Alma K. pozytywnie mnie zaskoczyło. Ma lekką, szybko wchłaniającą się konsystencję, która nie obciąża skóry. Po kilku dniach stosowania zauważyłam, że cera jest bardziej nawilżona, wygładzona i wygląda zdrowiej. Dodatkowo nie zapycha porów, co jest dla mnie ogromnym plusem. Idealne zarówno na dzień, jak i na noc – zdecydowanie warte wypróbowania!
  • 28 marca 2025 o 8:40
    To serum to prawdziwa perełka dla skóry wymagającej intensywnej regeneracji i nawilżenia. Lekka, kremowa konsystencja sprawia, że produkt szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Dzięki zawartości roślinnych komórek macierzystych skóra zyskuje odżywienie i staje się bardziej promienna. Minerały z Morza Martwego w połączeniu z sokiem z aloesu oraz ekstraktem z zielonej herbaty działają kojąco i przywracają skórze zdrowy wygląd. Regularne stosowanie poprawia elastyczność skóry i nadaje jej naturalny blask.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Serum do twarzy