WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Serum do twarzy

Eeny Meeny Rozświetlające serum z ceramidami

Eeny Meeny Rozświetlające Serum z Ceramidami 30ml

• 27 lutego 2025 o 15:57
    Rozświetlające serum z ceramidami od Eeny Meeny to świetny wybór dla osób szukających nawilżenia i blasku. Skóra po jego użyciu jest gładka, promienna i dobrze nawilżona, bez tłustego filmu.
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Rozświetlające serum z ceramidami Eeny Meeny to produkt, który przypadł mi do gustu. Mam skórę mieszaną, skłonną do przesuszeń, zwłaszcza w okolicach policzków, dlatego szukałam serum, które zapewni jej nawilżenie i zdrowy blask. Serum ma lekką, ale dobrze nawilżającą konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Skóra od razu po aplikacji staje się gładka i promienna. Zapach jest subtelny, nie drażniący, co jest dużym plusem. Serum dobrze współpracuje z innymi produktami, nie roluje się pod makijażem. Formuła opiera się na ceramidach, które świetnie wspierają barierę ochronną skóry, pomagając jej utrzymać nawilżenie przez długi czas. Skóra wygląda zdrowo i ma naturalny blask, co bardzo mi się podoba. Opakowanie jest estetyczne i funkcjonalne – szklana buteleczka z pipetą pozwala na precyzyjne dozowanie odpowiedniej ilości produktu. Serum jest bardzo wydajne, a efekt nawilżenia i rozświetlenia utrzymuje się przez cały dzień. To świetny wybór dla osób szukających produktu, który nawilży, wygładzi skórę i nada jej naturalny blask. Zdecydowanie polecam!
  • 25 lutego 2025 o 23:38
    Nawilżenie, ukojenie i zdrowy glow – serum z ceramidami od Eeny Meeny
    Moja skóra bywa wymagająca – jest wrażliwa, skłonna do przesuszenia, ale też niedoskonałości. Dlatego szukam produktów, które jednocześnie nawilżają, wzmacniają barierę ochronną i nie obciążają skóry. Rozświetlające serum z ceramidami Eeny Meeny okazało się świetnym wyborem! Ma lekką, nietłustą konsystencję, która szybko się wchłania i natychmiast koi skórę. Po kilku dniach stosowania zauważyłam, że moja cera jest bardziej nawilżona, elastyczna i mniej podrażniona. Co ważne – nie zapycha i nie powoduje wyprysków, a przy tym daje delikatny, naturalny glow. Stosuję je rano i wieczorem pod krem i widzę, że moja skóra jest bardziej odporna na przesuszenie i wygląda zdrowiej. Jeśli masz cerę wrażliwą, potrzebujesz nawilżenia i wzmocnienia bez obciążania – to serum będzie strzałem w dziesiątkę!
  • 25 lutego 2025 o 23:22
    Bez szału
    Serum ma przyjemną konsystencję i dobrze wygładza cerę, ale niestety nie nawilża wystarczająco. Po nałożeniu pozostawia na skórze drobinki brokatu, co nie każdemu przypadnie do gustu. Dodatkowo daje uczucie lepkości, co jest dość uciążliwe. Na plus zasługuje eleganckie, szklane opakowanie z pipetką, które ułatwia aplikację i pozwala na precyzyjne dozowanie produktu. Kolor serum jest ładny, a zapach delikatny i przyjemny. nie uczula, nie zapycha i nie podrażnia skóry, więc może sprawdzić się u osób o wrażliwej cerze. Niestety, jego działanie nie jest spektakularne – zamiast solidnego nawilżenia, pozostawia uczucie lepkości i efekt rozświetlenia głównie dzięki drobinkom, a nie faktycznej pielęgnacji skóry. Dla osób potrzebujących nawilżenia i odżywienia, to raczej średni wybór.
  • 25 lutego 2025 o 23:04
    Po zastosowaniu skóra jest pełna blasku
    Eeny Meeny rozświetlające serum z ceramidami otrzymałam w ramach testu klubu recenzentki i bardzo cieszę się, że wzięłam udział w jego testowaniu. Opakowanie zawiera serum w eleganckiej buteleczce, z wygodnym dozownikiem (pipetą) do aplikacji. Jest bardzo wydajne. Płynna konsystencja łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Po zastosowaniu serum moja skóra była gładka, nawilżona, pełna blasku, rozświetlona. Zdecydowanie polecam :)
  • 25 lutego 2025 o 12:20
    Fantastyczne!
    Ta propozycja od marki Eeny Meeny zdecydowanie skradła moje serce - kocham ceramidy, stanowią one (wraz z peptydami l, kwasami i wit. C) absolutną podstawę mojej codziennej pielęgnacji. Używam serum codziennie o poranku i nie mogę wyjść z podziwu, ile dobrego czyni dla mojej cery - aż chce się patrzeć w lustro! Na ten moment śmiało mogę powiedzieć, że to serum doskonałe, oczywiście w kategorii serów ceramidowych - miałam ich kilka i Eeny Meeny naprawdę wygrywa i to pod każdym względem - z całą pewnością kupię je ponownie, ponieważ jest tego warte ♥️
    Zalety:
    • Szklane opakowanie z porządną pipetą.
    • Leciutka formuła - serum wchłania się ekspresowo i nie zostawia tłustej warstwy - początkowo po wchłonięciu odrobinę "ściąga" (jak wszystko z ceramidami), ale po zaaplikowaniu kremu jest idealnie.
    • Piękny, nieco pudrowy zapach.
    • Dobry, naturalny skład.
    • Serum fantastycznie działa na moją skórę - w mig nawilża i działa łagodząco na podrażnienia.
    • Stosowane regularnie przywróciło blask i wyrównało koloryt cery, do tego wyglądam na wypoczętą i wyspaną.
    • Działanie regenerujące - jest widoczne gołym okiem - wszelkie niedoskonałości wyciszyły się, a skóra nie ulega tak łatwo podrażnieniom, nie jest również zaczerwieniona.
    • Dobra wydajność i przystępna cena to kolejne zalety.
    Wady:
    • Brak.