Serum do twarzy

Ava Asta C+ Serum Do Twarzy Komórkowe Odmłodzenie 30 ml

vaja84
    13 marca 2023 o 22:06
    Doskonały
    Pierwszy raz mam okazję używać korektor zmarszczek od Ava i moje pierwsze wrażenie jest Wow. Jestem obecnie w trakcie pierwszego opakowania. Używam regularnie około 3 tygodni i zauważyłam poprawę kondycji cery. Skóra stała się napięta i elastyczna, zmarszki wygładzone. Ponad to moja cera odzyskała promienny wygląd. Stała się delikatna w dotyku a lekkie przebarwienia znikły. Wiem już, że korektor zagidci u mnie na stałe. Używam go rano pod makijaż i wieczorem pod krem na noc. Opakowanie z pipetką które bardzo lubię. Produkt bardzo wydajny. Zapach delikatny bardzo przyjemny. Konsystencja lekko gęsta bardzo fajnie się nakłada i szybko wchłania nie pozostawiając tłustego filmu.
    Zalety:
    • Widoczne efekty działania kosmetyku, delikatny przyjemny zapach, opakowanie z pipetką
  • 3 września 2022 o 15:33
    Jest bo jest.
    Serum jest wodniste i doraźnie lekko barwi skórę, co mi osobiście przeszkadza, bo moja cera i tak jest ciemniejsza niż szyja. Producent na opakowaniu zapewnia, że tego nie robi, ale to nie jest prawdą. Barwi i spotkałam się z opinią, że się opaliłam na twarzy. No nie, to to serum... Oczywiście wieczorem barwnik ładnie się zmywa, ale postrzegam tę cechę na minus. Poza tym dowilża i to jest chyba jego główna zaleta. Z tym, że z racji wodnistej konsystencji to nawilżenie jest raczej średnie. Dla mojej suchej cery mało odczuwalne. Jest to jakaś opcja pod krem, albo do mieszania z olejkami, ale moim zdaniem nie najlepsza. Skład i opis efektów są obiecujące, ale jednak spektakularnego działania nawilżającego, rozjaśniającego, ujędrniającego, czy przeciwzmarszczkowego nie zauważyłam. Wolę jednak nieco bardziej żelowe konsystencje, więc po to serum już nie sięgnę. Co do zapachu, to jest delikatny, nieprzeszkadzający.
  • 21 lutego 2022 o 19:17
    Serum na zmarszczki Ava
    Serum stosowałam podczas porannej pielęgnacji, pod krem na dzień. Serum używałam każdego dnia. Zauważyłam wyraźne spłycenie zmarszczek. Płytsze uległy wygładzeniu do zupełnego zaniku. Przebarwienia uległy wyrównaniu, poprawił się koloryt cery , dzięki wit. CNie wyobrażam już sobie pielęgnacji bez tego serum. Polecam ten produkt do cer dojrzałych .
    Zalety:
    • Szybko się wchłania, lekko lepki po aplikacji
    Wady:
    mana87
    9 czerwca 2021 o 21:52
    Brak szału z witaminą C
    Będzię krótko. To jest serum typu meh. Widząc stabilną formę wit.C liczyłam, że moja serum rozjaśni przebarwienia i rozświetli skórę. Tych efektów nie było. Mimo, że korzystam z serum od miesiąca nie widzę żadnych efektów poza przyjemnym nawodnieniem albo brakiem odwodnienia skóry (trudno powiedzieć). Sensowne efekty może są widoczne na poziomie komórkowym, ale nie mam mikroskopy w oczach i oceniam dosłownie to co widzę i czuję :) Jest niezły w użytkowaniu w porze letniej, bo nie "leży" na skórze i szybko się wchłania. Przyjemnie pachnie cytrusami i jest dość wydajny. Używam go 2-3 x dziennie od miesiąca i jeszcze mam ok. 1/4 opakowania. Nie kupię go więcej; sądzę, że są znacznie lepsze preparaty z witaminą C, których działania są widoczne.
  • 11 lutego 2021 o 22:13
    nic szczególnego
    Niezly produkt w tym sensie, że jest wygodny w uzyciu - blyskawicznie sie wchlania, nie tłuści, butelka porzadna, szklana, pipeta dziala bez zarzutu. Duzy minus za uczucie ściągnięcia skóry po uzyciu. To jest bardzo nieprzyjemne, nawet nino nalozenia na serum kremu. Uzywania solo w ogole sobie nie wyobrażam. Dzialania przeciwzmarszczkowego nie oceniam, bo nie mam zmarszczek.