Gąbki i aplikatory do makijażu

Clavier Tender Blender by Clavier Makeup Blender Sponge Gąbka do makijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    Wert123
    29 sierpnia 2024 o 21:45
    Była ulubioną gąbeczką, była.
    Gąbka, którą oceniam jest różowa. Zużyłam ich sporą ilość a teraz coś się popsuło. Nakłada podkład nierównomiernie jest twarda, dosłownie bije po twarzy. Ani nie jest porowata, ani super miękka. Nie polecam.
  • 2 sierpnia 2024 o 15:51
    Najlepsza gąbeczka jaką używałam w swoim życiu
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    W moim makijażu nie przywiązywałam wagi do gąbeczek. Często malowałam się nakładając produkty palcami czy tanią gąbeczka ze sklepu chińskiego. Ten produkt pokazał mi, że gąbeczka może zmienić wygląd makijażu. Jest ona bardzo mięciutka. Gdy namoczy się ja wodą to powiększa się i dzięki temu można dokładnie w każdym miejscu doklepać produkt. Każdy beauty blender jaki miałam zjadał mi efekt krycia korektora, podkład itp. ta gąbeczka jest tego przeciwieństwem! Nie zjada ona produktu. Dzięki niej, nasz makijaż sie ładnie ze sobą łączy i wygląda spójnie i estetycznie. Bardzo polecam tą gąbeczke. Jeszcze jedną zaletą jest super cena.
    • miękka
    • nie zjada produktu
    Tarant
    29 listopada 2023 o 19:08
    Bardzo fajna gąbeczka za śmieszne pieniądze
    Gąbkę wrzuciłam do koszyka przy okazji zakupów w drogerii internetowej. Skusiły mnie bardzo dobre opinie i cena poniżej 10zł :D Gąbeczka jest miękka (może nie aż tak jak oryginalny BB), ładnie "pije" wodę, nie odbarwia, nie wchłania za dużo produktu. Do tej pory nic się z nią nie stało, nie kruszy się, łatwo ją umyć :) W takiej cenie, nic tylko brać
    • miękkość
    • nie odbarwia
    • łatwo domyć
    • nie wypija za dużo produktu
  • 6 marca 2023 o 11:15
    Szybka praca dla naturalnego efektu
    Czarna gąbeczka do makijażu w wersji ze ściętą podstawą to mój szybki sposób na wykonanie naturalnego makijażu twarzy. Zaskakujące było dla mnie zwiększenie rozmiaru blendera z rozmiaru standardowego jajka do większego niż większość drogeryjnych gąbeczek. Trzeba ją bardzo dobrze odcisnąć i najlepiej zrobić ostatnie odciśnięcie w ręcznik papierowy, bo pobiera dużą ilość wody. Struktura jest bardzo zwarta, przy wklepywaniu podkładu ładnie odbija się twarzy, jest bardzo delikatna. Praca tą gąbeczką jest przyjemna i bardzo szybka, pozwala nałożyć naturalnie wyglądającą warstwę fluidu i ładnie stopić się z nim korektorem. Czubek i ścięta podstawa bardzo ułatwia makijaż kącików oczu i szczytów kości policzkowych. Blender nie pije mocno podkładu, odrobina płynu micelarnego pozwala na szybkie oczyszczenie; nie wybarwia się, pozostaje nadal czarna. Kupiłam w drogerii internetowej ezebra.pl, są dostępne też w wersji blado i jaskrawo różowej. Bardzo polecam, u mnie sprawdziła się lepiej od wszystkich gąbeczek dostępnych stacjonarnie.
  • 3 lutego 2023 o 9:25
    Clavier, Tender Blender by Clavier Makeup Blender Sponge
    Gąbkę poleciła mi moja makijażystka. To naprawdę świetny produkt za niewielkie pieniądze. Gąbeczka ładnie chłonie wodę i szybko podwaja objętość, jest miękka i rozprowadzanie nią pudru to prawdziwa przyjemność. Używam jej już długo i nie zauważyłam żadnego wykruszania itp. Początkowo podczas mycia uwalniał się czarny barwnik, jednak w żaden sposób nie wpływało to na makijaż. Po tygodniu codziennego stosowania nie było już problemu. Póki co to jedna z lepszych gąbek jakie stosowałam. Przekonałam do niej nawet moją mamę, która nie wyobrażała sobie używania do pudru/podkładu czegoś innego jak własne palce. Także polecam !
    Zalety:
    • Miękka
    • Świetnie rozprowadza podkład
    • Nie tworzy smug