Gąbki i aplikatory do makijażu

Niuqi Professional, Pędzel do rozświetlacza

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    tareage
    11 lutego 2022 o 14:28
    Dobry pędzel sa tą cenę
    Cieszę się że go kupiłam, moglby być troche mniejszy, bo przy mojej malej twarzy kladzie mi rozswietlacz na cały policzek, dla standardowej twarzy będzie dobry :)
  • 29 października 2021 o 13:09
    Jeden z ulubionych
    Pędzel za 10 zł z Biedronki, a można powiedzieć, że nie różni się niczym od innych droższych marek. Bardzo miękki i przyjemny. Bardzo dobrze nabiera produkt, jednak nie będzie zbyt dokładny ze względu na swój rozmiar.
    Zalety:
    • jakość
    • miękkość
    • dobrze wykonany
  • 22 października 2021 o 19:36
    Nowy ulubieniec
    Pędzle z pastelowej kolekcji z Niuqi od dawna mnie interesowały, ale często nie mogłam na nie natrafić. W końcu udało mi się je złapać i zdecydowałam się na wersję do pudru i rozświetlacza. Zdecydowanym hitem okazał się dla mnie ten drugi. Pędzel sprawdza się idealnie do bronzera, różu, rozświetlacza, a nawet do pudrowania strefy pod okiem. Mega uniwersalny kształt sprawia, że pędzla można używać w dowolny sposób. Włosie jest miękkie, bardzo delikatne i nie odkształca się, ani nie wypada po myciu. Jak za taką cenę i ładny design naprawdę polecam wypróbować. ZALETY Uniwersalny kształt Miękkie i delikatne włosie Dobra jakość Design Niska cena WADY Brak
  • 12 sierpnia 2021 o 19:46
    Super
    Tak jak reszta pędzli Niuqi tak ten też się spisuje i to całkiem nieźle. Włosie jest przyjemne w dotyku i miękkie. Zbiera produkty do makijażu tak jak powinien. Pędzel był już czyszczony kilka razy i nic się z nim nie stało, więc wróżę, że prędko nic złego z nim nic się nie stanie. Szybko się go czyści. Aplikacja rozświetlacza to sama przyjemność. Rączka jest gruba co mi pasuje bo bardzo dobrze leży w dłoni. Widzę chyba same plusy.
    Zalety:
    • Wygodny w użyciu
    • Ładny
    • Miękki
    • Łatwo się czyści
    • Praca z nim to sama przyjemność
  • 19 lipca 2021 o 18:24
    Świetny
    Pędzel ma bardzo przyjemne, miękkie, syntetyczne włosie. Trzonek pędzla jest drewniany. U mnie sprawdza się do pudrowania skóry pod oczami, do konturownia i rozświetlacza. 8 Uważam, że jest to pędzel wielofunkcyjny i bardzo przystępny cenowo. Mogę go spokojnie polecić.