Płyny do demakijażu

INA ESSENTIALS Hydrolina Organiczna Woda Lawendowa 150ml
Ina Essentials Hydrolina

• 16 września 2023 o 0:17
    Nawet ok
    •Produkt znajduje się w buteleczce o pojemności 200 ml. Buteleczka jest przezroczysta co można kontrolować ilość produktu, a szata graficzna to naklejka na której po otwarciu czuć dość mocny zapach, ale po czasie idzie do niego się przyzwyczaić. •Woda lawendowa zawsze przemywam twarz rano jak i wieczorem, to zauważyłam po jakimś czasie że mniej było zaskórniaków jak i dobrze oczyszczona, odświeżona jak i odżywiona skóra oraz promienna. •Co do jego składu nawet nie mam co się przyczepić bo ma dobry skład oraz jest do skóry normalnej i tłustej oraz skuteczny przy problemach z trądzikiem.
  • 23 sierpnia 2023 o 14:25
    KOCHAM GO
    DEFINITYWNIE TO MÓJ HIT. Używam go już od kilku lat i polecam go wszystkim, którzy maja problemy z trądzikiem czy wypryskami. Zaczęłam go używać mniej więcej od 11 roku życia, gdy zaczęłam dojrzewać i na mojej twarzy zaczęły pojawiać się wypryski. Moja mama chciała znaleźć na to naturalny kosmetyk. Znalazła tą wodę lawendową, która była całkiem polecana. Sprawdziła mi się fenomenalnie! Gdy mi się skończy i zwlekam z zakupem, widzę, że wypryski zaczynaja sie powoli pokazywać. Dlatego kupuje te wody w ZAPASACH. Do tego firma Ina, bardzo często ma różne przecen, oraz często rozdają swoje kosmetyki za darmo. Kiedyś używałam jej przed spaniem, ale teraz używam jej dwa razy dziennie, rano i wieczorem. Czasem zdarza mi się używać ją trzy razy dziennie. Używanie go jeden raz dziennie daje efekty, ale lepsze są gdy uzywa się kosmetyku kilka razy dziennie. Aktualnie zapach mi się całkiem podoba, ale myśle, że to kwestia przyzwyczajenia. Początkowo nie mogłam znieść zapachu LAWENDY
  • 20 stycznia 2022 o 22:37
    Ok
    Jeśli chodzi o zmniejszenie ilości trądziku to jeszcze nie widzę różnicy. Skóra po użyciu wody lawendowej z pewnością jest delikatniejsza. Zapach ma do zniesienia.
    Wady:
  • 20 października 2021 o 22:47
    Woda organiczna
    Dowiedziałam się o niej z mediów społecznościowych. Dzięki konkursowi na Instagramie miałam okazję ja przestestować za darmo. Pierwsze na co zwróciłam uwagę używając ten produkt po raz pierwszy to zapach. Pachnie pięknie, bardzo naturalnie. Skóra po użyciu tej wody jest odświeżona i odżywiona.
    Zalety:
    • Bardzo dobry skład
    • Naprawdę działa
    Wady:
  • 21 lutego 2021 o 21:18
    Działa
    Po miesiącu stosowania moje z czystym sumieniem powiedzieć że naprawdę działa. Skóra jest bardziej matowa, zaobserwowałam mniej wyprysków. Polecam spróbować