Kremy na dzień

Clarins Multi Active Day Early Wrinkle Correction Lotion All Skin Types SPF15 Lotion do wszystkich rodzajów skóry z filtrem SPF15

• 8 października 2018 o 17:51
    mój ulubiony
    Używam od lat - najpierw starszej wersji, teraz tej w różowym opakowaniu. W higienicznym opakowaniu z pompką, pięknie pachnie, ładnie nawilża, dobrze współpracuje z różnymi rodzajami serum które nakładam pod niego. Również podkłady rozprowadzają się na nim idealnie. Nigdy mnie nie zapchał. Mój must have od lat :)
    popo81
    28 maja 2012 o 17:10
    Godny polecenia!
    Moja mieszana buźka bardzo lubi ten lotion, skóra jest dobrze nawilżona, oddycha, jest chroniona przed promieniami, ładnie pachnie, jest wygładzona, odżywiona, niespodzianki rzadziej się na niej pojawiają. Wraz z kremem na noc ładnie ujędrnia buzię. Nie zapycha, nie uczula, nie podrażnia. Nie przetłuszcza cery, pod podkład idealny. Moja cera lubi kremy clarins, odkąd ich używam mam zdecydowanie ładniejszą skórę. Posiada pompkę. Serdecznie polecam! Używam tego produktu od: 2m-cy Ilość zużytych opakowań: próbka 5ml i w trakcie pierwszego
  • 4 stycznia 2012 o 19:51
    dobry pod makijaz
    Po lotionie nie spodziewam sie nadzwyczajnego dzialania. Od tego sa kremy i sera na noc. ten oto lotion przypadl do gustu mojej 31-letniej cerze. Plusy: -opakowanie z pompka - tylko takie lubie, bo higieniczne, -pieknie napina i ozywia cere - zdziwona bylam tym, ze tuz przed miesiaczka nie widac po mnie zmeczenia, a i podkladu nie stosowalam ostatnio, -lagodny, -zapach kwieciuchowy nie w moim stylu, ale maz uwaza go za afrodyzjak Zaplacilam 30 funtow, wiec cena spoko. Na dzien nie potrzebuje klasc drogich specyfikow. Ten jest ok. Nie wiem, czy ponownie go kupie, bo mam ochote wyprobowac inne lotiony Clarins pakowane w pompke. Używam tego produktu od: tydzien Ilość zużytych opakowań: pierwsze w uzyciu
  • fi
    fi
    11 marca 2011 o 12:40
    Na lato dla tłustych cer
    Używałam Lotion Clarensa ubiegłego roku, w wakacje - sprawdził się znakomicie. Ma bardzo lekką, żelową formułę, wchłania się natychmiast, lekko napina skórę, myślę, że posiadaczki cer suchych mogą odczuć efekt wysuszenia, jak dla mnie nadaje się on do tłustej cery a nie jak poleca producent: do wszystkich. Jak napisałam na początku, w letnie gorące dni dawał odpowiadający mi efekt ( chociaż nie wspólgrał z podkładem Double Wear) natomiast jesienią musiałam go odstawić całkowicie, w strefie T działał odpowiednio, natomiast moje policzki zaczęły się przesuszać. Używam tego produktu od: wakacji 2010 Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Caixa
    12 marca 2010 o 16:13
    Przeciętny lotion
    Zakupiłam ten produkt na lotnisku w promocyjnej cenie 30eur.Lotion nawilża skórę twarzy jednak dla mojej wymagającej i przesuszonej skóry nie wystarczająco.Nie zauważyłam także spektakularnej redukcji pierwszych zmarszczek mimicznych. Duży plus za filtry i piękny zapach. Używam tego produktu od:1 miesiąca Ilość zużytych opakowań:1