Kremy na dzień

Eucerin Hyaluron - Filler Day Cream SPF 15, Krem na dzień do skóry suchej

Eucerin Hyaluron-Filler
Eucerin Hyaluron Filler Krem na dzień SPF 15 Skóra Sucha 50 ml

• 6 marca 2025 o 10:48
    Doskonale nawilża. Zapewnia komfort. Świetny pod makijaż.
    Ochrona przeciwsłoneczna jest dla mnie bardzo ważna, gdyż moja skóra ma skłonność do powstawania przebarwień. Jest sucha i wrażliwa. Widoczne są na niej drobne zmarszczki. Krem do twarzy stosuję przed nałożeniem podkładu. Sprawdza się pod nim znakomicie (próbowałam pod kilkoma podkładami różnych marek). Ten krem zapewnia mojej skórze optymalne nawilżenie i ukojenie. Zmiękcza i wygładza. Ma przyjemną dość lekką, szybko wchłaniającą się formułę. Dobrze rozprowadza się na skórze nie zostawiając lepkiej warstwy. Jest bardzo wydajny. Opakowanie w kształcie słoiczku umożliwia wygodne wydobycie odpowiedniej ilości kremu. Z pewnością kupię ponownie.
  • 18 października 2023 o 10:53
    Swietne nawilżenie
    Najlepszy! Krem świetnie nawilża, moja cera wygląda na odżywioną i promienną. Do tego ma bardzo przyjemny zapach i świetnie sprawdza się jako krem pod makijaż.
  • 17 października 2023 o 13:44
    Bardzo dobry kre
    Bardzo dobry krem. Ma aksamitną konsystencję. Jest bardzo wydajny i idealnie sprawdza się na suchej skórze. To zdecydowanie mój top of the top wśród kremów.
  • 1 grudnia 2022 o 15:52
    Znakomity!
    Okrycie roku! Bardzo lekki, a zarazem super nawilżający. Bardzo wydajny. Skóra jest ujędrniona i doskonale zaopiekowania dzięki Eucerin Hyaluron - Filler Day Cream SPF 1. Dodatkowym atutem jest ekskluzywny wygląd słoiczka.
  • 24 listopada 2022 o 9:37
    Nowy ulubiony krem
    Szczerze polecam! Dawno nie używałam kremu o tak lekkiej formule. Dodatkowo zwykle przy niskich temperaturach mam problem z przesuszaniem się naskórka w okolicy nosa. Ten problem nie istnieje odkąd używam Eucerin Hyaluron na dzień. To mój must have i zdecydowanie mój nowy ulubiony krem na dzień :) No i duży plus za wydajność i wygląd opakowania!
    Zalety:
    • efekt nawilżenia, regeneracji skóry
    • wygląd słoiczka