Kremy na dzień

Naturikke Krem na miły początek dnia z naturalnym kwasem hialuronowym

• 14 września 2023 o 14:38
    Zaskoczenie
    Byłam zaskoczona tym, jak dobrze ten krem działał na moją skórę. Nawilżał bez zapychania, szybko się wchłaniał, nadawał się pod makijaż i miał przyjemny zapach. Nie jest to hit hitów, ale myślę, że to solidne mazidło dla tłustych cer, które potrzebują nawilżenia. Na plus wydajność i solidne opakowanie.
  • 15 stycznia 2023 o 18:08
    Fajny krem z naturalnym składem!
    Zachęcona promocyjna ceną i naturalnym składem zakupiłam krem w Rosku i to był dobry wybór. Przede wszystkim krem nawilża skore nie pozostawia lepkiej warstwy i szybko się wchłania u mnie sprawdził jako krem pod makijaż. Sama struktura kremu jest dość kremowa, a nuta zapachowa jest dość mocno wyczuwalna. Niemniej jednak polecam krem dla osób poszukujących nawilżenia, wygładzenia w dobrej cenie :) przy tym wspierając polską markę :)
    Zalety:
    • nawilża
    • szybki sie wchłania
    • wygładza
    • opakowanie(szklane, design)
    Wady:
  • 4 grudnia 2022 o 23:27
    Odrobinę lżejszy od wersji przed zaśnięciem, ale pod krem z filtrem może być za ciężki, chyba że dla suchych cer
    Produkty marki I'm Naturikke to moje odkrycia zeszłego roku i jedne z ulubionych produktów. Bardzo lubię wersje dostępne w Rossmannie - te w tubkach, zarówno z bakuchiolem jak i kolagenem. Długo polowałam na te wersje - z naturalnym kwasem hialuronowym, bo nie są dostępne stacjonarne. Są dwie podstawowe różnice między tym produktem a wersją tubkową: 1. opakowanie - urzekający słoiczek - naprawdę jest elegancki, szklany i robi wrażenie. Idealny na prezent tym bardziej, że zapakowanie w duży efektowny graficznie i bogaty w informacje kartonik. Przy okazji trochę nadmiarowy :) pod nakrętką miłe wieczko z napisem "Witam" i serduszkiem . 2. Cena - tubka jest zwyczajnie tańsza :) Podobieństwa to: 1. Urzekający i trwały zapach - bardzo podobny do pozostałych serii - wersja na miły dzień jest nieco lżejsza zapachowo niż przed zaśnieciem, ale jest to subtelna różnica 2. Przyjemna sensorycznie konsystencja, aksamitna, nie roluje się 3. Wyraźne działanie nawilżające i odżywcze - może być aż za bardzo odżywcze, dla cer innych niż suche, szczególnie pod krem z SPF (ja używam wersję dzienną i nocną wymiennie na noc :) 4. Wydajność 5. Uniwersalność stosowania - ma lżejsze oleje niż wersja przed zaśnięciem, ale obie można stosować wymiennie - sensorycznie niewiele się różnią wg mnie 6. Względnie łatwo się wchłania choć konsystencja nie jest ultralekka, wymaga wmasowania, szczególnie na wielowarstwowej pielęgnacji 7. Bardzo dobre działanie zamykające pielęgnację, okluzyjne - dobrze współpracuje z innymi kosmetykami o różnych formułach 8. Duży procent składników pochodzenia naturalnego - tutaj 97% 9. Standardowe PAO - 6 m-cy Reasumując, cieszę się, że spróbowałam. Jednak ze względu na niską dostępność i mniej praktyczny słoiczek, nie będę do nich wracać. Zwyczajnie wolę serie dostępne w Rossmannie, bo są tańsze, bardziej dostępne a tubka jest praktyczna w kosmetyczce i/lub podróży i bardziej higieniczna. Do samego produktu nie mam uwag - jest cudowny! Polecam spróbować, gdy ktoś lubi mocne zapachy w pielęgnacji.
    fikcja_
    16 marca 2022 o 13:34
    Bardzo fajny:)
    Bardzo lubię ten krem, szczególnie zimą. Daje odpowiednie nawilżenie i dobrze przygotowuje skórę pod makijaż. Jeśli się go za dużo nałoży, dużo szybciej wyświeca się twarz, także trzeba uważać. Jego zapach osobiście mi nie przeszkadza. Ma piękne opakowanie i ten dopisek, który umila dzień:)
    Zalety:
    • dobrze nawilża
    • ma fajny skład
    • piękne opakowanie
    • super wydajność!!
    • dopisek wywołuje uśmiech na twarzy:)
    Wady:
    • może być trochę za ciężki na lato, trzeba uważać z jego ilością
  • 2 grudnia 2021 o 21:53
    Na miły początek dnia!
    Jak dla mnie krem idealnie się nadaje na co dzień, pod makijaż. Ma fajne opakowanie, przyjazne dla oka. Może nie likwiduje zmarszczek, ale sprawia że skóra twarzy lepiej wygląda i doskonale ją nawilża, co nadaje jej pełnie blasku. W mojej opinii, krem sprawia że każdy dzień jest miły.
    Zalety:
    • Zapach wydajność skuteczność naturalne składniki