Kremy na dzień

Soraya Ideal Beauty, Lekki krem - esencja na dzień do cery mieszanej

• 19 lutego 2025 o 20:45
    Super
    Krem jest przeznaczony do cery mieszanej (moja niby taka jest tyle, że bardzo słabo się przetluszcza w strefie T). Pudrowo-różowy krem z błyszczacymi drobinkami zamknięty jest w szklanym, ładnym słoiczku. Ma bardzo ładny delikatny różany zapach. Produkt jest bardzo lekki i szybko się wchłania. Rozświetla jak baza rozświetlająca dzięki tym malutkim, dobrze zmielonym drobinkom. Po nałożeniu podkładu tego efektu prawie nie widać. Dobrze nawilża i jest wydajny. Cena w miarę przyzwoita. Produkt nie spowodował pogorszenia stanu mojej cery. Krem na pewno pięknie będzie się prezentował na półce czy toaletce: )
  • 24 czerwca 2022 o 16:30
    Czy może być lepiej?
    Rewelacja, lekkość i przyjemność. Krem jest godny polecenia. Pięknie pachnie, ma fajną konsystencję. Bardzo dobrze rozprowadza się na skórze oraz wchłania. Stosując go czuję, że moja skóra jest dobrze nawilżona. Stosuję go pod makijaż i muszę przyznać, ze spisuje się doskonale. Nie powoduje żadnych zaczerwień i podrażnień oraz świecenia się skóry. Jestem bardzo mile zaskoczona tym produktem i mogę go szczerze polecić właścicielką cery mieszanej. Jego lekkość zauroczy wszystkich. Dobry produkt za rozsądną cenę.
  • 1 września 2020 o 17:56
    Genialny
    Produkt zapakowany jest w estetycznie wykonany różowy kartonik. Otwierając ukazuje nam się szklany, przeźroczysty słoiczek z białą zakrętką. Krem jest koloru jasnoróżowego i posiada małe, błyszczące drobinki. Bardzo przyjemnie pachnie różą. W konsystencji widać, że jest to bardzo lekki krem tak jak opisuje to producent. Jeśli chodzi o stosowanie to łatwo się rozprowadza, dosyć szybko się wchłania, więc nie potrzebujemy zbyt dużo czasu, aby zacząć makijaż. Po nałożeniu krem rzeczywiście delikatnie rozświetla cerę, nawilża i wygładza. Błyszczące drobinki nie są widoczne na skórze. Dodatkowo delikatnie matuje twarz, co prawda na krótko, ale jest :) Po dłuższym stosowaniu produkt odświeża, dodaje blasku naszej skórze i poprawia jej wygląd. Czyli wszystko to co napisał producent faktycznie się sprawdza. Jest to również dobry krem pod makijaż. Produkt kosztuje 20 zł i posiadamy 50ml kremu do twarzy. Moim zdaniem jest to świetny produkt, który się sprawdza. Używałam go nawet latem bez żadnego makijażu i również sprawdził się świetnie. Ogólnie mówiąc jeden produkt, a dużo różnych możliwości :)
  • 5 czerwca 2020 o 16:49
    Jestem na nie
    Zużyłam cały słoiczek i muszę przyznać, że bez rewelacji. Moja skóra jest raczej normalna z tendencją do przetłuszczania się. Ten krem jest jak inne drogeryjne kremy. U mnie nie zrobił nic. Nie nawilzyl, ani nie odżywil skóry. Czułam się tak jakbym go wcale nie używała. Ale duży plus za zapach, bo jest bardzo ładny.
    Zalety:
    Wady:
    • Brak efektow
  • 4 czerwca 2020 o 18:22
    Lekkość zamknięta w słoiczku
    Krem jest bardzo lekki i delikatny, co w przypadku mojej mieszanej cery wypada na plus. Bardzo lubię stosować go pod makijaż. Nie obciąża cery i nawilża buzię, przez co staje się ona bardziej promienna.

Zobacz także inne Kremy na dzień