Maseczki klasyczne

Colostrum Dermo Therapy Forte, Maseczka do pielęgnacji cery trądzikowej

• 28 sierpnia 2011 o 9:52
    Lubie to!
    zis uzyłam perwsz raz, maseczka ma dziwną konsystenje, troche ciezko naklada sie na twarz. zapach mi wogóle nie przeszkadza, wiec to kwestia gustu :) maseczka zsycha na twarzy dośc mocno poczas tych 20 minut, potem troche cięzko ja zmyc, ale era jest jasniejsza i miła w dotyku. na opakowaniu pize ze najlepsze efekty sa przy stosowaniu 2 razy w tygodniu, niesety nie mnie to oceniac bo kupiłm tylko jedną ze względu na cene, bo zapłaciłam 8 złoty. og,olnie wrazenie dobre :) Używam tego produktu od: 1 dzien Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 4 marca 2011 o 22:46
    sama nie wiem...
    Hmm...kupiłam jedną maseczkę na próbę...zmieszłam z płynem, jakoś nałożyłam na twarz...smród maseczki nie do zniesienia...pomyślałam, że jakoś wytrzymam te 20 minut..ale nie, nie wytrzymałam i zmyłam. Więc tak na prawdę nie wiem czy działa czy nie...po zmyciu twarz może i nieco gładsza..ale generalnie komfort stosowania zerowy. Na razie odstawiłam na półkę..może jak pogorszy mi się cera, to się przeprosimy....ale póki co NIE!!! Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednej saszetki
    Malikaa
    15 lutego 2011 o 19:58
    Pierwszy skuteczny specyfik w walce z trądzikiem
    Jestem zachwycona !! Od 10 lat walczę z pryszczami... brałam suplementy, antybiotyki... kupowałam najróżniejsze kremy i maści aż tu nagle pomogła mi maseczka!!! Zapach, tak to prawda, nie należy do przyjemnych. Konsystencja też nie jest cudowna ale za to działanie jest rewelacyjne!! Już po pierwszym użyciu skóra była wygładzona, obecne zmiany się zmniejszyły i od tej pory nic nie wyszło nowego !! Wszystko się szybko goi i znika!! POLECAM! Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 3 maseczki
  • 30 czerwca 2010 o 12:13
    Warto spróbować
    To naturalny produkt i wspomaga leczenie trądziku. Wolę śmierdzieć przez 20 minut i trochę się pomęczyć ze zmywaniem wstrętnej papki niż całe dnie swiecić ludziom w oczy bąblami na twarzy. Widzę różnicę w wyglądzie mojej skóry. Używałam już tylu kosmetyków, byłam u tak wielu lekarzy i starciłam wiele lat na walkę z trądzikiem. Dla mnie każda rzecz która pomoże na to świństwo choć trochę jest bezcenna. Wiem że mozna zupełnie wyleczyć trądzik ale wymaga to mnóstwo wysiłku, ale tez znam uczucie pięknej gładkiej skóry. Niestety po kilku latach trądzik wrócił (po odstawieniu pigułek hormonalnych) i zaczyna się wszytko od początku. Leczenie jest trudne, peelingi chemiczne nie należą wcale do przyjemnych, są okropne, bolesne. Ale niestety w moim przypadku tylko to pomaga tak naprawdę. A po takich przejściach moja skóra potrzebuje czegoś naturalnego i łagodnego. Wydaje mi się że to colostrum takie jest. Czekam też na efekt kapsułek bo dopiero zaczęłam jes stosować. Do tego mam leki przepisane przez dermatologa, czas ostatniego leczenia to 4 miesiące. Pozbyłam się ropnych krost ale zostały zaksórniki blizny i przebarwienia oraz gdzie niegdzie jeszcze niedogojone strupki. Colostrum dobrze temu robi. Pomaga skórze się goić. Do tego stosuję jeszcze propolisol. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 2
  • 18 kwietnia 2010 o 20:26
    nie
    coś okropnego, co oni sobie myśleli produkując coś tak śmierdzącego a w dodatku nie przynoszącego żadnego efektu. Po pierwsze prawie nie można tego nałożyć na twarz bo te grudy strasznie drapią twarz. Po drugie jak już się uporasz z nałożeniem zmycie tego czegoś graniczy z cudem a do tego boli. MASAKRA Używam tego produktu od: 1 tyg Ilość zużytych opakowań: 1