Eyelinery

Rimmel Wonder'Swipe 2-in-1 Liner to Shadow Eyeliner w płynie

notino.pl
Rimmel Wonder Swipe wielofunkcyjny eyeliner odcień 002 Instafamous 1,7 ml
Bodyland.pl
Rimmel WONDER`SWIPE - 2-IN-1 LINER TO SHADOW - Eyeliner i cień do powiek w jednym - 001 SLAY RIMTECPJE-WJE-05

Nasi użytkownicy zostawili 225 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 maja 2024 o 12:09
    Świetny eyeliner
    Bardzo dobry eyeliner. Używam na codzień czarnego (fashun) ale zwykle mam też w kosmetyczce jakieś kolory dla urozmaicenia makijażu. To co jest w nim najlepsze to totalna łatwość aplikacji. Kilka sekund i kreska gotowa. Jest bardzo precyzyjny i przyjemy w użyciu. Utrzymuje się długo. Kolory są dobrze napigmentowane. Formuła ma idealną gęstość ułatwiającą wykonanie kresek.
    Zalety:
    • łatwość aplikacji
    • intensywne kolory
    • przyjemna formuła
    • trwałość
    Wady:
    • cena bez promocji jest dość wysoka
  • 10 października 2023 o 17:22
    Kolor bez szału
    Jeśli chodzi o kolor to jak dla mnie nie jest wyrazisty, o wiele lepszy jest ten produkt w kolorze złotym. Samo wykonanie jest dobre, szata jest estetyczna, a pędzelek jest cienki przez co łatwo jest malować kreski na oku. Ale tak jak napisałam wcześniej kolor złoty jest po prostu lepszy, jest bardzo dobrze napigmentowany, jest w stanie trzymać się cały dzień, jest fajnym akcentem do makijażu, jeśli macie brązowe oczy to będzie to idealne podkreślenie oka. W normalnej cenie według mnie mimo, że jest dobry to jest za drogi jak na eyeliner, ale kiedy jest na niego promocja to potrafi kosztować on około 30zł, aczkolwiek wtedy jest ciężko dostępny. Sama kupuje go tylko na promocji.
  • 18 kwietnia 2023 o 10:21
    Robi efekt!
    Uwielbiam ten eyeliner. Tworzy piękne i precyzyjne kreski, a co najważniejsze są mega trwałe i nic się nie rozmazuje w ciągu dnia. Piękne kolorki, według mnie must have na imprezkę. Ja mam kolor różowy i niebieski i jestem zakochana. Łatwo zmyć potem płynem do demakijażu. Polecam bardzo fankom makijażu imprezowego i nie tylko. W ciągu dnia równie fajnie się sprawdzi. :)
    kaskaw8
    13 lutego 2023 o 11:09
    Ideał
    Oto eyeliner idealny! Dla mnie niezrównany pod kilkoma względami. Używałam koloru 010 Cool AF — świetny metaliczny granat. Po pierwsze, aplikator — wspaniały, praktycznie sam malujący perfekcyjne kreski. Dzięki niemu rysowanie kresek weszło na zupełnie inny poziom. Jest niczym stempelek; przykładam i równa kreska gotowa. Po drugie, intensywność koloru. Nie trzeba aplikować kilku warstw, by był widoczny. Nie tworzy się przy tym zbyt grubej ilości produktu na powiece, dzięki temu kreska wygląda schludnie. Po trzecie, formuła. Odpowiednio gęsta, niesprawiająca problemów w aplikacji. Bez prześwitów czy grudek. Po czwarte, wydajność. Liner wystarcza na mega długi czas niemalże codziennego użytkowania. Mogłabym wymieniać i wymieniać zalety, ale to by się nie kończyło. Jestem bardzo zadowolona z tego produktu i jestem przekonana, że wrócę do niego, również do innych wersji kolorystycznych.
    Zalety:
    • jakość
    • aplikator
    • kolory
    • intensywność
    • formuła
    • nie podrażnia
    • bardzo dobrze się utrzymuje
    • nie kruszy się
    • wydajny
    • wielofunkcyjność
  • 12 lutego 2023 o 19:40
    Nietrwały
    Kupiłam kolor 010. Łatwo zrobić nim ładną kreskę i na tym kończą się zalety. Przy naprawdę delikatnym dotknięciu całkowicie się zmazuje, okropnie słaba trwałość.
    Zalety:
    • Aplikacja
    Wady:
    • Nietrwałość
    • Wysoka cena nieadekwatna do jakości