Kremy na noc

Cien 24h Booster krem nawilżający

• 21 kwietnia 2021 o 12:28
    Ulubiony krem pod makijaż
    Trafiłam na niego przypadkiem. Zakochałam się w nim od pierwszego użycia. Potrzebowałam czegoś co nawilży i nie będzie się rolowało pod podkładem. Krem jest lekki, dobrze się rozprowadza, dość szybko się wchłania, ale zostawia lepką warstwę. Makijaż wygląda na nim świetnie. Przed chwilką mi się skończył, więc mogę powiedzieć, że był bardzo wydajny, bo starczył na bardzo długo! Jedyny jego minus to zapach - kojarzy mi się z Niveą.
    Zalety:
    • Przyjemny zapach
    • Nawilża
    • Uspokaja skórę
    • Niska cena
    • Wydajny
    Wady:
    • Czasem, gdy skóra była bardzo podrażniona np od mrozu zdarzało się, że krem lekko "szczypał". Mimo wszystko taka sytuacja miała miejsce tylko kilka razy w ciągu paru miesięcy
  • 8 marca 2021 o 15:16
    Koniecznie wrzuć go do koszyka :)
    Krem kupiłam wiedziona ciekawością, przy okazji zakupów spożywczych. Zaskoczył mnie, bo naprawdę fajnie nawilża i łagodzi skórę, zwłaszcza po różnego rodzaju zabiegach. Kosmetyk zamknięty w estetycznym słoiczku, podoba mi się konsystencja - ani zbyt gęsty, ani zbyt rzadki, taki w sam raz. Kolor lekko śmietankowy, zapach mi akurat do gustu nie przypadł.
    Zalety:
    • cena,
    • konsystencja,
    • skuteczność,
  • 25 lutego 2021 o 14:20
    Dobry krem do codziennej pielęgnacji
    Lubię czasami kupić niedrogi krem, mniej inwazyjny jako przerywnik między mocniej działającymi. Dlatego zakupiłam ten produkt w Lidlu. Krem mieści sie w słoiczku, ma lekko beżowy kolor, średnią konstencję. Mocno, perfumeryjnie pachnie, dla mnie to na minus. Super się rozprowadza i wchłania. Dobry na serum i pod makijaż. Nic się nie roluje. Daje fajne efekty. Mocno nawilża , odświeża, wyrównuje koloryt, lekko napina. Tani, dobry produkt. Po raz kolejny Cien udowadnia, że nie warto przepłacać.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Efekt
    Wady:

Zobacz także inne Kremy na noc